הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עומק של סקוואט

מר בחור

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
הייי, אני התחלתי עכשיו לעשות סקוואטים ולא ממש ברור לי מה זה מתחת למקביל.

באשכול של שני האנשים שרצים זה ברור כי הם יורדים ממש עמוק, אבל לפי מה שאומרים פה כשעושים low bur מספיק רק לרדת "מתחת למקביל".

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9826 כולכם החמאתם ל THE SUN על הסקוואט שלו פה אבל אני לא מבין, לפי מה שאני רואה במחשב שלי זה אפילו לא מקביל. עצרתי את הסקוואט בתחתית התנועה והעברתי קו מקביל למוטות הבטיחות (שברור שהם מקבילים לרצפה) ואז זה ברור לגמרי שהוא לא מקביל(בטח שלא מתחת למקביל). אז כשאתם אומרים מקביל למה אתם מתכוונים אם לא למקביל לרצפה? למה עוד אפשר להיות מקבילים אליו?
skwat150.png

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רואים את הברך שלי שם, מורן, יא עוואר

אני לא רואה ברך. יש משהו מתחת למוט בטיחות, אבל אני מניח שזה כבר השוק שלך (מתחת לברך). זה ממש לא משנה. השורה התחתונה היא שאי אפשר לדעת כי הראק מסתיר והזוית בעייתית. אם רוצים לשפוט באמת צריך לצלם/להסתכל בתשעים מעלות למתאמן ומגובה המותן.

מורן, אם תגדיל את התמונה תיראה שבין המוט בתיחות לקו האדום, יש קצת כחול- זה המיכנס
של קורן= הברך שלו.
התמונה מצורפת בקובץ

קבצים מצורפים

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    KB 301.4 · צפיות: 163
לחזור אליך? מה, אתה ב-back order?
תוריד את הסרטון ותחלק לפריימים.

הנקודה האחרונה שהצלחתי לעצור בה ב00:31
http://tinypic.com/view.php?pic=2ynp16g&s=6

הנקודה הראשונה ב00:32
http://tinypic.com/view.php?pic=16iywco&s=6

אם אתה מוכן לחלק לי לפריימים ולהראות לי אחרת אני אשמח כי לי אין מושג איך עושים את זה.

מורן, אם תגדיל את התמונה תיראה שבין המוט בתיחות לקו האדום, יש קצת כחול- זה המיכנס
של קורן= הברך שלו.
התמונה מצורפת בקובץ

טוב, נראה לי שנסחפנו פה עם ה- CSI (יכול להיות שאני אשם כי התחלתי עם הליצנות הזאת). בכל מקרה אני חוזר ואומר שאי אפשר לדעת כי הפאקינג ראק מסתיר.

טוב, נראה לי שנסחפנו פה עם ה- CSI (יכול להיות שאני אשם כי התחלתי עם הליצנות הזאת). בכל מקרה אני חוזר ואומר שאי אפשר לדעת כי הפאקינג ראק מסתיר.

עכשיו כשאני חושב על זה, באמת יש לך חזות של דייויד קארוזו.

איזה שרשור מדליק : )
למיטב ידיעתי יש לקורן תוכנית VIP כאן שמעניקה לו דיסקאונט של בערך 10 מעלות

אני מתייג את האשכול הזה להכי עצוב לשנת 2010 ואולי בהיסטוריית כל הפורום כולו.
תגידו לי אנשים, אין לכם מה לעשות בחיים חוץ מלמדוד במד זווית דמיוני ווירטואלי את המקבילות של בן אדם שעושה סקוואט, לצייר קווים דמיוניים ולעשות 500 פרינט סקרינים רק כדי לומר הינה לא עשית?
הפורום הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש, תצאו קצת לשמש, תקבלו קצת ויטמין D נראה לי יהיה יותר יעיל.

לא, בוא נטיף לאנשים שהם לא שוברים מקביל ושיורידו משקל ואחרי זה נעשה נעשה PR בחצי סקוואט
לא! בוא נתפס למשהו שהוא לא בטוח בכלל בגלל צילום ונחפור עליו יומיים, במיוחד שאתה כנראה לא עושה 100קילו סקוואט כמו שצריך.

אתה מוזמן להסתכל על ה145 ולקבוע שגם הוא לא מתחת למקביל, ועל הדרך לבכות שלא גודלות לך הידיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית