הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עומק של סקוואט

מר בחור

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
הייי, אני התחלתי עכשיו לעשות סקוואטים ולא ממש ברור לי מה זה מתחת למקביל.

באשכול של שני האנשים שרצים זה ברור כי הם יורדים ממש עמוק, אבל לפי מה שאומרים פה כשעושים low bur מספיק רק לרדת "מתחת למקביל".

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9826 כולכם החמאתם ל THE SUN על הסקוואט שלו פה אבל אני לא מבין, לפי מה שאני רואה במחשב שלי זה אפילו לא מקביל. עצרתי את הסקוואט בתחתית התנועה והעברתי קו מקביל למוטות הבטיחות (שברור שהם מקבילים לרצפה) ואז זה ברור לגמרי שהוא לא מקביל(בטח שלא מתחת למקביל). אז כשאתם אומרים מקביל למה אתם מתכוונים אם לא למקביל לרצפה? למה עוד אפשר להיות מקבילים אליו?
skwat150.png

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
500px-Squat_Bar_Placement.jpg

הנקודות שאותם אתה בודק לצורך המקביל הן
החלק העליון של הברך
החלק העליון של הירך (שצמוד למותן)

טוב אני לא יודע, נראה לי שזו הזווית צילום

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן היא כן נלכדה בתחתית אחי עברתי על זה מספיק פעמים כדי לדעת.
חוץ מזה זה לא קשור לזווית הצילום בדיוק בגלל זה שמתי קו מקביל למוטות הבטיחות - כדי שזווית הצילום לא תהיה פאקטור. אם כבר זווית הצילום עוזרת לו פה כי ברור שכששמים את הקו הוא לא מקביל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה מוזמן לבדוק לבד שהנקודה שעצרתי בה היא אחלה בחלה.
אפילו תשווה את הזמנים.
ואם אתה עדיין לא רואה אני ישמח אם תעלה תמונה אחרתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא חושב שהתמונה זהה ואם כן אז הקו האדום עושה את האשלייה הזאת ובגלל הזווית הוא לא יכול לשמש כבדיקה למקביל הרי המצלמה בזווית מסויימת
88828303.jpg

אבל חסר קצת עומק

כן היא כן נלכדה בתחתית אחי עברתי על זה מספיק פעמים כדי לדעת..........
חוץ מזה זה לא קשור לזווית הצילום בדיוק בגלל זה שמתי קו מקביל למוטות הבטיחות - כדי שזווית הצילום לא תהיה פאקטור....... אם כבר זווית הצילום עוזרת לו פה כי ברור שכששמים את הקו הוא לא מקביל........
אחי........... בחור.......... מר בחור........... חסר לך נקודות!!!!!!!!!..................

• פותח/ת השרשור
לא חושב שהתמונה זהה ואם כן אז הקו האדום עושה את האשלייה הזאת ובגלל הזווית הוא לא יכול לשמש כבדיקה למקביל הרי המצלמה בזווית מסויימת
88828303.jpg

אבל חסר קצת עומק
אתה בחור ממש מצחיק. זה הקטע בקו האדום שאתה צריך להשוות אליו כי הוא באמת מקביל,
הוא לא זה שיוצר את האשליה שחסר עומק. זווית הצילום יוצרת את האשליה שיש עומק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אחי........... בחור.......... מר בחור........... חסר לך נקודות!!!!!!!!!..................
אני דיסלקט ואני ממש משתדל לכתוב כמו שצריך, אני עובר על כל הודעה משהו כמו 3 פעמים לפני שאני שולח ועדיין יש לי טעויות.
אני מודע לזה את יודעת, וזה ממש פוגע כשמעירים לי על זה (את לא תגידי למישהו מכוער שהוא מכוער סתם ככה נכון? זה לא יפה להצביע על פגמים של אנשים).
תודה בכול אופן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה בחור ממש מצחיק. זה הקטע בקו האדום שאתה צריך להשוות אליו כי הוא באמת מקביל,
הוא לא זה שיוצר את האשליה שחסר עומק. זווית הצילום יוצרת את האשליה שיש עומק.

אבל הקו האדום הוא מקביל ביחס לזווית הצילום, המצלמה לא הוחזקה בקו ישר שמקביל לרצפה לפיכך הקו המקביל אינו בהכרח מקביל יש מבין?
איזה דיון מטופש..
לפחות המורה ללשון התעוררה 👏

אבל הקו האדום הוא מקביל ביחס לזווית הצילום, המצלמה לא הוחזקה בקו ישר שמקביל לרצפה לפיכך הקו המקביל אינו בהכרח מקביל יש מבין?
איזה דיון מטופש..
לפחות המורה ללשון התעוררה 👏

מה זה קשור? מוטות הבטיחות מקבילים לרצפה, אפשר להשוות מקביל איתם, כמו שמר בחור עשה.
ואני לא יודע לגבי העומק של הסקוואט, קשה לשפוט מהזווית הזאת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה זה קשור? מוטות הבטיחות מקבילים לרצפה, אפשר להשוות מקביל איתם, כמו שמר בחור עשה.
מה זה "לא מלא לגמרי"...? לפי מה שאתם אומרים יש או מלא או לא מלא...

הקו אינו מקביל, הוא באלכסון מלמעלה למטה..
בעצם תלוי איך מסתכלים על זה

זה מה שהפריע לך? העומק? וזה שמתוך 38 שניות סרטון 25 הוא צועק על המוט? זה לא מפריע?
לי זה מפריע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית