האם יש עליה משמעותית בשומן בחודש האחרון ?https://i.imgur.com/sLKNhMx.jpg
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המסה היא נקייה פחות או יותר אני מעלה את הפלוס קלורי רק כשאני נתקע במשקליםבסופו של דבר זה תלוי בתזונה שלך, לא בתוכנית.
זה לגמרי לא מדויק.עליה בשומן קשורה ***רק*** למאזן קלורי. לא לגנטיקה, לא לתכנית אימונים ולא ללוח שנה.
זה נכון שמבחינה גנטית הנייטרלי של אנשים יכול להיות שונה זה מזה. אבל בסוף זה מסתכם בכמה אתה מכניס וכמה אתה מוציא. הגנטיקה משפיעה על כמה אתה מוציא והיא בעצם יכולה לקבוע שנייטרלי של מישהו אחר יהיה פלוס בשבילך.זה לגמרי לא מדויק.
השימוש של הגוף בעודף קלורי נקבע עפ'י גנטיקה ועומס אימונים
עליתי הרבה במשקל גוף באזור ה5 קילו אבל הבעיה היא שאני סופח המון נוזלים ככה שאני לא מסתכל על עליה במשקל גוף במדד להתקדמות. מבחינת סקוואט עליתי מ105 ל120 , בנץ 90 ל105 פרס 55 ל62.5 ודללפיט 130לא, אבל כמה עלית במשקל גוף? ויותר חשוב כמה התקדמת במשקלי עבודה.
לא זאת הכוונה.זה נכון שמבחינה גנטית הנייטרלי של אנשים יכול להיות שונה זה מזה. אבל בסוף זה מסתכם בכמה אתה מכניס וכמה אתה מוציא. הגנטיקה משפיעה על כמה אתה מוציא והיא בעצם יכולה לקבוע שנייטרלי של מישהו אחר יהיה פלוס בשבילך.
בסופו של דבר זה תלוי בתזונה שלך, לא בתוכנית.
עליה בשומן קשורה ***רק*** למאזן קלורי. לא לגנטיקה, לא לתכנית אימונים ולא ללוח שנה.
אם עלית 5 קילו וזה השינוי שרואים, המצב שלך מצוין.עליתי הרבה במשקל גוף באזור ה5 קילו אבל הבעיה היא שאני סופח המון נוזלים ככה שאני לא מסתכל על עליה במשקל גוף במדד להתקדמות. מבחינת סקוואט עליתי מ105 ל120 , בנץ 90 ל105 פרס 55 ל62.5 ודללפיט 130
אבל זה לא המצב פהלא זאת הכוונה.
קח 2 אנשים עם אותו נייטראלי, נניח 2000. תן להם תפריט זהה של 2500 קלוריות.
אחד מהם יתאמן והשני לא.
אחרי חודש זה שמתאמן יעלה פחות בשומן בהשוואה לזה שלא מתאמן.
עכשיו תוסיף עוד אחד שמתאמן בעל גנטיקה טובה הוא יעלה פחות בשומן.
חבל שלא קיבלת באן לצמיתותחח אתם מצחיקים עם השטויות שלכם
זו אמירה מאוד שגויה.עליה בשומן קשורה ***רק*** למאזן קלורי. לא לגנטיקה, לא לתכנית אימונים ולא ללוח שנה.
אתה מכיר מישהו שיש לו שליטה בגנטיקה שלו?זו אמירה מאוד שגויה.
עלייה בשומן תלויה מאוד גם בגנטיקה.
מה זה קשור לשליטה? הוא אומר שעלייה בשומן תלויה אך ורק בפלוס קלורי,זה ממש לא נכון.אתה מכיר מישהו שיש לו שליטה בגנטיקה שלו?
מה זה קשור לשליטה? הוא אומר שעלייה בשומן תלויה אך ורק בפלוס קלורי,זה ממש לא נכון.
גנטיקה משחקת פה פקטור לא קטן. אתן לך דוגמא מהחיים שלי אפילו, לי ולאחי הקטן יש מבנה גוף שונה לחלוטין,הוא ״אקטומורף״ עם גוף חטוב ואתלטי תמיד, אני בתור ילד הייתי יותר סוג של סקיני פאט (כבר לא מן הסתם).
עכשיו, מבחינת קלוריות, אח שלי ממש לא מקפיד על תזונה כמוני. אוכל המון המון שטויות וחורג מהצריכה הקלורית שלו משמעותית כמעט כל יום, ועדיין הוא נשאר בסביבות ה11% וחטוב מאוד.
אני לעומת זאת, הגוף שלי תמיד היה באחוז שומן גבוה יותר ולי נדרש מאמץ רב יותר לרדת.
הנקודה שאני מנסה להעביר, היא שפלוס קלורי ממש לא הפקטור היחיד בעלייה בשומן.
יותר מזה אציין גם שהעלייה שלו בשומן מועטה ביותר מאז שהוא התחיל לעלות במשקל גוף (תוך כדי כדי אימונים כמובן), הנטייה הגנטית שלו לפי מה שאני שמתי לב נוטה לצבור יותר שריר מאשר שומן, דבר שכולנו מייחלים לו בסופו של דבר.
אצלי זה אחרת, אני אצבור מסת שריר אבל תהיה עלייה ניכרת יותר בשומן.
אז אתם בעצם טוענים שלגנטיקה יש אפס מעורבות בעלייה בשומן? הבנתי.Broscience much?
אולי יש לו יותר שריפה במנוחה אבל אני מאמין שההערכה שלך לכמות הקלוריות שהוא צורך היא מלכתחילה שגויה.
ולגבי החלק של ה"לצבור שריר" אני אחסוך ממך
מייק כתב על זה מספיק, בכנות מגיע לך מוניטין שלילי על השטות הזו, כי מה שתיארת בתגובה שלך זה לא יותר מניהול גרוע של מאזן קלורי ותזונה, אבל נתתי מספיק מוניטין שלילי השבוע, ואני לא חושב שהיו לך כוונות רעות, אבל כנס לפורום מחקרים ותקרא את הפרסומים האחרונים(מהחודשים האחרונים הכוונה) של מייק.אז אתם בעצם טוענים שלגנטיקה יש אפס מעורבות בעלייה בשומן? הבנתי.