הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש נוסף של ss

בסופו של דבר זה תלוי בתזונה שלך, לא בתוכנית.

לא, אבל כמה עלית במשקל גוף? ויותר חשוב כמה התקדמת במשקלי עבודה.

עליה בשומן קשורה ***רק*** למאזן קלורי. לא לגנטיקה, לא לתכנית אימונים ולא ללוח שנה.

עליה בשומן קשורה ***רק*** למאזן קלורי. לא לגנטיקה, לא לתכנית אימונים ולא ללוח שנה.
זה לגמרי לא מדויק.
השימוש של הגוף בעודף קלורי נקבע עפ'י גנטיקה ועומס אימונים

זה לגמרי לא מדויק.
השימוש של הגוף בעודף קלורי נקבע עפ'י גנטיקה ועומס אימונים
זה נכון שמבחינה גנטית הנייטרלי של אנשים יכול להיות שונה זה מזה. אבל בסוף זה מסתכם בכמה אתה מכניס וכמה אתה מוציא. הגנטיקה משפיעה על כמה אתה מוציא והיא בעצם יכולה לקבוע שנייטרלי של מישהו אחר יהיה פלוס בשבילך.

• פותח/ת השרשור
לא, אבל כמה עלית במשקל גוף? ויותר חשוב כמה התקדמת במשקלי עבודה.
עליתי הרבה במשקל גוף באזור ה5 קילו אבל הבעיה היא שאני סופח המון נוזלים ככה שאני לא מסתכל על עליה במשקל גוף במדד להתקדמות. מבחינת סקוואט עליתי מ105 ל120 , בנץ 90 ל105 פרס 55 ל62.5 ודללפיט 130

זה נכון שמבחינה גנטית הנייטרלי של אנשים יכול להיות שונה זה מזה. אבל בסוף זה מסתכם בכמה אתה מכניס וכמה אתה מוציא. הגנטיקה משפיעה על כמה אתה מוציא והיא בעצם יכולה לקבוע שנייטרלי של מישהו אחר יהיה פלוס בשבילך.
לא זאת הכוונה.
קח 2 אנשים עם אותו נייטראלי, נניח 2000. תן להם תפריט זהה של 2500 קלוריות.
אחד מהם יתאמן והשני לא.
אחרי חודש זה שמתאמן יעלה פחות בשומן בהשוואה לזה שלא מתאמן.
עכשיו תוסיף עוד אחד שמתאמן בעל גנטיקה טובה הוא יעלה פחות בשומן.

עליתי הרבה במשקל גוף באזור ה5 קילו אבל הבעיה היא שאני סופח המון נוזלים ככה שאני לא מסתכל על עליה במשקל גוף במדד להתקדמות. מבחינת סקוואט עליתי מ105 ל120 , בנץ 90 ל105 פרס 55 ל62.5 ודללפיט 130
אם עלית 5 קילו וזה השינוי שרואים, המצב שלך מצוין.

לא זאת הכוונה.
קח 2 אנשים עם אותו נייטראלי, נניח 2000. תן להם תפריט זהה של 2500 קלוריות.
אחד מהם יתאמן והשני לא.
אחרי חודש זה שמתאמן יעלה פחות בשומן בהשוואה לזה שלא מתאמן.
עכשיו תוסיף עוד אחד שמתאמן בעל גנטיקה טובה הוא יעלה פחות בשומן.
אבל זה לא המצב פה
המצב הוא שהבן אדם מתאמן, ואפשר להגיד גם שמתאמן יחסית כמו שצריך, אז רוב השינוי יהיה תלוי בתזונה
חח אתם מצחיקים עם השטויות שלכם
חבל שלא קיבלת באן לצמיתות

״הבעיה״ ב ss היא שנפח האימון נמוך יחסית לכן גם שריפת הקלוריות בהתאם. מייק פירסם לא מזמן מחקר על שריפת קלוריות ונפח עבודה. בכל מקרה, נפח עבודה יאפשר שריפת קלוריות גבוה יותר מן הסתם כי הרי יש הבדל בין 5*3 ל 10*3 בסקוואט לצורך העיניין.

אתה מכיר מישהו שיש לו שליטה בגנטיקה שלו?
מה זה קשור לשליטה? הוא אומר שעלייה בשומן תלויה אך ורק בפלוס קלורי,זה ממש לא נכון.
גנטיקה משחקת פה פקטור לא קטן. אתן לך דוגמא מהחיים שלי אפילו, לי ולאחי הקטן יש מבנה גוף שונה לחלוטין,הוא ״אקטומורף״ עם גוף חטוב ואתלטי תמיד, אני בתור ילד הייתי יותר סוג של סקיני פאט (כבר לא מן הסתם).
עכשיו, מבחינת קלוריות, אח שלי ממש לא מקפיד על תזונה כמוני. אוכל המון המון שטויות וחורג מהצריכה הקלורית שלו משמעותית כמעט כל יום, ועדיין הוא נשאר בסביבות ה11% וחטוב מאוד.
אני לעומת זאת, הגוף שלי תמיד היה באחוז שומן גבוה יותר ולי נדרש מאמץ רב יותר לרדת.
הנקודה שאני מנסה להעביר, היא שפלוס קלורי ממש לא הפקטור היחיד בעלייה בשומן.
יותר מזה אציין גם שהעלייה שלו בשומן מועטה ביותר מאז שהוא התחיל לעלות במשקל גוף (תוך כדי כדי אימונים כמובן), הנטייה הגנטית שלו לפי מה שאני שמתי לב נוטה לצבור יותר שריר מאשר שומן, דבר שכולנו מייחלים לו בסופו של דבר.
אצלי זה אחרת, אני אצבור מסת שריר אבל תהיה עלייה ניכרת יותר בשומן.

מה זה קשור לשליטה? הוא אומר שעלייה בשומן תלויה אך ורק בפלוס קלורי,זה ממש לא נכון.
גנטיקה משחקת פה פקטור לא קטן. אתן לך דוגמא מהחיים שלי אפילו, לי ולאחי הקטן יש מבנה גוף שונה לחלוטין,הוא ״אקטומורף״ עם גוף חטוב ואתלטי תמיד, אני בתור ילד הייתי יותר סוג של סקיני פאט (כבר לא מן הסתם).
עכשיו, מבחינת קלוריות, אח שלי ממש לא מקפיד על תזונה כמוני. אוכל המון המון שטויות וחורג מהצריכה הקלורית שלו משמעותית כמעט כל יום, ועדיין הוא נשאר בסביבות ה11% וחטוב מאוד.
אני לעומת זאת, הגוף שלי תמיד היה באחוז שומן גבוה יותר ולי נדרש מאמץ רב יותר לרדת.
הנקודה שאני מנסה להעביר, היא שפלוס קלורי ממש לא הפקטור היחיד בעלייה בשומן.
יותר מזה אציין גם שהעלייה שלו בשומן מועטה ביותר מאז שהוא התחיל לעלות במשקל גוף (תוך כדי כדי אימונים כמובן), הנטייה הגנטית שלו לפי מה שאני שמתי לב נוטה לצבור יותר שריר מאשר שומן, דבר שכולנו מייחלים לו בסופו של דבר.
אצלי זה אחרת, אני אצבור מסת שריר אבל תהיה עלייה ניכרת יותר בשומן.

Broscience much?
אולי יש לו יותר שריפה במנוחה אבל אני מאמין שההערכה שלך לכמות הקלוריות שהוא צורך היא מלכתחילה שגויה.
ולגבי החלק של ה"לצבור שריר" אני אחסוך ממך

Broscience much?
אולי יש לו יותר שריפה במנוחה אבל אני מאמין שההערכה שלך לכמות הקלוריות שהוא צורך היא מלכתחילה שגויה.
ולגבי החלק של ה"לצבור שריר" אני אחסוך ממך
אז אתם בעצם טוענים שלגנטיקה יש אפס מעורבות בעלייה בשומן? הבנתי.

אז אתם בעצם טוענים שלגנטיקה יש אפס מעורבות בעלייה בשומן? הבנתי.
מייק כתב על זה מספיק, בכנות מגיע לך מוניטין שלילי על השטות הזו, כי מה שתיארת בתגובה שלך זה לא יותר מניהול גרוע של מאזן קלורי ותזונה, אבל נתתי מספיק מוניטין שלילי השבוע, ואני לא חושב שהיו לך כוונות רעות, אבל כנס לפורום מחקרים ותקרא את הפרסומים האחרונים(מהחודשים האחרונים הכוונה) של מייק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית