הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כף היד בפול אפס/צ'ין אפס

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה אנשים...

אני מנסה לעשות צ'ין אפס, וברגע שאני מנסה להיתלות על המתח יש לי כאבים חזקים בכף היד..
זה קורה לי גם בתרגילים אחרים אבל אני לא כזה נורא, אבל שזה מגיע לצ'ין אפס/פול אפס, הכף יד שלי כואבת בטירוף, לא מצליח להחזיק את המתח.. למשהו יש רעיון?

ושאלה אחרת, איך בכלל מחזיקים את המתח בצ'ין אפס? אני מתכוון איפה אמור לשבת המוט בכף היד? אני פשוט מרגיש שהיא מוחצת לי את העור וזה כואב ממש..

תודה !

אתה מדבר על העור בכף היד? אם כן, פשוט תופסים איך שהכי נוח ומתעלמים מהכאב. עם הזמן העור שם מתעבה ומתקשה ופחות מרגישים את זה.

fig1grips.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על העור בכף היד? אם כן, פשוט תופסים איך שהכי נוח ומתעלמים מהכאב. עם הזמן העור שם מתעבה ומתקשה ופחות מרגישים את זה.

fig1grips.jpg
תודה על התגובה,
כן מתכוון לעור שביד.. כרגע אני לא מצליח לעשות אפילו שני חזרות.. השאלה היא האם לשים את המוט במתח על כריות היד או על איזור האצבעות..

איפה שאתה מרגיש שהאחיזה שלך הכי חזקה... אני ממש לא חושב "האם זה על כריות היד או על האצבעות", אני פשוט אוחז בצורה שאני מרגיש הכי חזק איתה. עד כמה שזכור לי בהתחלה האחיזה לא ממש חזקה והיד מחליקה, וזה באמת יכול להכאיב אבל לא משהו בלתי נסבל. אתה פשוט צריך להשתפר במתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית