עזרה במחשבים(רמת תיכון+-)

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
קיבלתי עבודה לכתוב תוכנית כזאת ב C#

כתוב תכנית הקולטת מספר עשרוני ומציגה אותו בשיטה בינארית והמורה לא לימדה את זה
עזרה משהו?

קשיו מובטח לפותרים נכונה:P

תכל'ס היית יכול ליפתוח ויקיפדיה ולקבל תשובה:
To convert from a base-10 integer numeral to its base-2 (binary) equivalent, the number is divided by two, and the remainder is the least-significant bit. The (integer) result is again divided by two, its remainder is the next most significant bit. This process repeats until the result of further division becomes zero.
ואם אתה לא מסוגל להפוך את ההוראות האלה לקוד באמצע השנה- אתה בבעיה.

אם אני לא טועה במחשבים תיכון לא מלמדים יותר בינארית אלא אם כן אתה לומד אסמבלר.
אני יודע שאני לא למדתי בינארית עד שהגעתי ליג' חחחחח

דייב, WTF, איך אפשר ללמוד מדעי המחשב בלי לדעת מה זה ספירה בינארית?

נ.ב: שימי,אם תצליח בזה אולי תהיה היורש של בנצורם

נערך לאחרונה:
ספר לי על זה.
לימודי מחשבים בתיכון (ומצטער להודות גם ביג' - פרט למבנה נתונים שזה זין מהתחת) פשוט רמה מגוכחת חחח

התרגיל שהביאו לא באמת קשור לספירה בינרית, בסך הכל נתנו תרגיל עם עבודה על לולאות ומחרוזת.
ובקשר לרמה, זה תלוי ברמה של הבית-ספר (של מגמת מחשבים בבית ספר), אצלנו דווקא הרמה די גבוהה.

ביולוגיה זה מקצוע מעצבן בתיכון.
הוא קל מדי ומשעמם מאוד ללמוד,יש לי מבחן בחמישי ונרדמתי כבר 3 פעמים תוך כדי קריאה בספר העלוב הזה..
😵

אותי לימודי בינארית רק כחלק מהלימודים של אסמבלר בי', מעבר לזה לא לומדים את זה במגמות מחשבים בתיכונים עד כמה שאני יודע.

נכון בדיוק כמו שאמרתי.. זה חלק מלימודי אסמבלר.
הרבה טוענים שזה נורא חשוב לדעת אסמבלר ואישית, הנכות של התוכנה המפגרת הזאת מעצבנת לי את החיים, עוד לא רואה שיש לזה באמת שימושים חיוביים חחחחח

ומשה, למדת בינארית בי' ולא ברחת ממחשבים ישר? 😛

חשוב או לא חשוב, מבין מה שהכיתה שלי למדה בתיכון אני חושב שאסמבלר יהיה במקום הראשון, בהפרש מאוד גבוה, ברשימת הדברים השנואים.

קיבלתי עבודה לכתוב תוכנית כזאת ב C#

כתוב תכנית הקולטת מספר עשרוני ומציגה אותו בשיטה בינארית והמורה לא לימדה את זה
עזרה משהו?

קשיו מובטח לפותרים נכונה:P

עזוב שימי מחשבים זה לא בשבילך
בוא לפנצ'ריה של מיקו, נסדר לך אחלה ג'וב

ללמוד בינארית 😣😣 .
תנסו לכתוב משהוא באונרית זה כבר אתגר .

נכון בדיוק כמו שאמרתי.. זה חלק מלימודי אסמבלר.
הרבה טוענים שזה נורא חשוב לדעת אסמבלר ואישית, הנכות של התוכנה המפגרת הזאת מעצבנת לי את החיים, עוד לא רואה שיש לזה באמת שימושים חיוביים חחחחח

ומשה, למדת בינארית בי' ולא ברחת ממחשבים ישר? 😛
ניסיתי לברוח לביולוגית אבל הכיתה הייתה מלאה :(
אז נדפקתי 3 שנים בכיתת פיזיקה - מחשבים....
ולמדתי בינארית כחלק מאסמבלר שהיה חלק מפרוייקט (היה צריך לרשום איזה קוד אנארף, בסוף המורה רשם במקום כולם והכין אותנו בעל פה על כל השאלות שהבוחנת יכולה לשאול, היה שכונה רצח)

לא ידעתי שבתי הספר ירדו לתת רמה של ללמד C#, ושילדים היום לא מבינים למה צריך אסמבלי, ולדעת מה זה בינארי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית