הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה גדולה מידי של משקל בחיטוב

TricepsGod

מושעה
64
11
נק' מוניטין:
-18
64
11
טוב כמו שזה נשמע, התחלתי חיטוב בערך לפני שבועיים וקצת, לפני זה הייתי על ניטרלי, ושמתי לב שהקצב ירידה שלי
מגיע לכמעט קילו בשבוע, עכשיו אני יודע שזה נוזלים, (מעולם לא עשיתי חיטוב לכן אין לי שמץ בעניין) אבל זה נראה לי עכשיו ממש מוגזם
ירדתי איזה 4 קילו מכול תחילת החיטוב הזה, ואני רק שבועיים וקצת ''רשמי'' כביכול במינוס כולשהו (לפני זה אולי שבוע וקצת ניטרלי) מתי זה אמור להיעצר?
או שאולי אני מתחיל לאבד שריר וזה לא נוזלים? אגב במשקלי עבודה בחדר כושר אני לא עולה, אבל אני גם לא יורד, זאת אומרת אני נשאר די יציב
ככה שאני לא כ''כ מבין מה קורה פה, מצד אחד הקצב ירידה גדול, מצד שני לא מאבד כוח בחדר כושר, ואני באמת שם לב שירדה לי כול הבטן המסריחה
שהייתי לי במסה (הייתי 18% בערך) כאילו זהו אשכרה ירדה לי הבטן שטוחה, וכן זה נחמד אבל זה גם בו זמנית מדאיג

אני גם נעשה קטן יותר בצורה די מלחיצה את האמת, רק רציתי לדעת אם זה נורמלי ככה לאבד כזו כמות של משקל, מה שכן
אני חושב שלפני החיטוב כן הייתי יחסית שומני / נוזלי והבטן הייתה באמת במצב לא משהו, לעומת עכשיו שפתאום איך שירדתי את המשקל הזה
היא שטוחה (ולא זה לא BRO TALK) אני רציני הייתי אוכל פיצות ומלא שטויות בסגנון על בסיס קבוע כמעט סוג של IFFYM וזה עבד לי

אשמח לדעת אם הקצב עוד איכשהו בסדר (המטרה שלי זה לא רק משקלים בחדר כושר, אחרת לא הייתי פותח את האשכול כי אני לא יורד בהם ממש)

נערך לאחרונה:
שבועיים ראשונים הם לא ממש אינדיקציה בעיקר אם היה צמצום משמעותי בכמות הפחמימות.
תקפיד על שקילה שבועית קבועה וכדאי למדוד גם היקף של הבטן בקו הפופיק.
תעדכן בעוד שבועיים

• פותח/ת השרשור
שבועיים ראשונים הם לא ממש אינדיקציה בעיקר אם היה צמצום משמעותי בכמות הפחמימות.
תקפיד על שקילה שבועית קבועה וכדאי למדוד גם היקף של הבטן בקו הפופיק.
תעדכן בעוד שבועיים

לא שמתי איזו כמות פחמימות קיצונית, אבל במסה כן הייתי אוכל הרבה פחמימות ועכשיו כמובן הרבה פחות.
עדיין זה הרבה משקל

לא שמתי איזו כמות פחמימות קיצונית, אבל במסה כן הייתי אוכל הרבה פחמימות ועכשיו כמובן הרבה פחות.
עדיין זה הרבה משקל
את מה שקרה אין לך אפשרות לשנות, תעקוב עוד שבועיים ותראה.
אם תעשה עכשיו שינוי לא תוכל לדעת מה ההשפעה של התפריט

• פותח/ת השרשור
את מה שקרה אין לך אפשרות לשנות, תעקוב עוד שבועיים ותראה.
אם תעשה עכשיו שינוי לא תוכל לדעת מה ההשפעה של התפריט

כן הא, כבר נלחצתי רציתי היום לדפוק צ'יט או משהו כזה, מוזר שאני לא מתחלש, במיוחד בלחיצות שזה תרגיל שיורדים בו בקלות
בדרך כלל בחיטוב וכאלו, הכול נשאר במקום נראה לי עוד איכשהו עליתי בחזה עליון, משהו פה דפוק אני אומר לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית