הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חייב עזרה,בבקשה להיכנס.

אין לי ניסיון שלילי עם פסיכולוגים, יש לי ניסיון שלילי עם אנשים חלשי אופי כמוך, צריך להתרחק מהם כמו מאש, מאש אני מתרחק מאנשים בסגנון שלך.
רק בריאות.

אני לא יודע איזה ניסיון שלילי יש לך עם פסיכולוגים, אבל אני מציע לך לא להשליך אותו לאחרים.
ולהבא תקרא עד הסוף את הדיון ותבין שיש יותר ממה שכתבתי בתגובה שבה ציטטת אותי מאחורי מה שאני אומר.
כשהמטרות שלו כבן אדם נובעות מהשוואה אל אחרים, והמטרות האלו עלולות לפגוע בו, יש פה בעיה.
כל מה שאתה עשית זה לתת פה נאום ארוך שמסתכם ב-אל תשתמש עחי, גם לי יש חיים קשים, תמשיך בחיים כאילו הבעיות שיש לך יפתרו מעצמן.
סלח לי אבל אני מנסה להיות קצת יותר יעיל ויותר פרקטי.

זה בא ממשהו עמוק שאני חוויתי, יש לנו מטרה דומה ושנינו עוברים קשיים, אני בא מהמקום הזה, אתה בא מהמקום של ה''לך לפסיכולוג''
וכול מיני דברים כאלו של שאנטי שאנטי חושב שהוא מבין משהו, הדבר היחידי שאתה איכשהו יכול להבין בו זה פריצות דיסק ודברים
של עמוד השדרה ילד, בזה לא הייתי מתערב, אבל בנושא כזה - עדיף לך לסתום.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במקום להשקיע במטרה שלו הוא יעשה 15 סיבובים עם פסיכולוג כי AQUANGEL מהפורום
המליץ לו על זה, והוא לא יקשיב לבחור שהיה במקום הזה והתגבר על זה, הודעה חסרת טעם שלי פשוט!!! שלך פרקטית ומדהימה

אפס, ושיתנו לי באן לא מעניין אותי.

זה בא ממשהו עמוק שאני חוויתי, יש לנו מטרה דומה ושנינו עוברים קשיים, אני בא מהמקום הזה, אתה בא מהמקום של ה''לך לפסיכולוג''
וכול מיני דברים כאלו של שאנטי שאנטי חושב שהוא מבין משהו, הדבר היחידי שאתה איכשהו יכול להבין בו זה פריצות דיסק ודברים
של עמוד השדרה ילד, בזה לא הייתי מתערב, אבל בנושא כזה - עדיף לך לסתום.
אתה אומר את זה כאילו אתה והוא האנשים היחידים עם קשיים בעולם הזה, כאילו אתה מומחה לבריאות הנפש.
תקרא מה הבן אדם אומר רבאק, הוא שוקל להשתמש בחומרים כי הוא עסוק בלהשוות את עצמו לאנשים אחרים, כי הוא חושב שזו הדרך היחידה שלו להתקדם לתחום הדוגמנות.
אם זה נשמע לך כמו בן אדם שבריא בנפשו ושהפתרון האחראי הוא פשוט להגיד לו אל תוותר תמשיך לעבוד קשה אז צר לי לבשר לך אבל אתה טועה.
ההתנהגות שלך מראה עד כמה אתה בעצמך לא יציב נפשית, לא בוגר ולא שקול.

אתה אומר את זה כאילו אתה והוא האנשים היחידים עם קשיים בעולם הזה, כאילו אתה מומחה לבריאות הנפש.
תקרא מה הבן אדם אומר רבאק, הוא שוקל להשתמש בחומרים כי הוא עסוק בלהשוות את עצמו לאנשים אחרים, כי הוא חושב שזו הדרך היחידה שלו להתקדם לתחום הדוגמנות.
אם זה נשמע לך כמו בן אדם שבריא בנפשו ושהפתרון האחראי הוא פשוט להגיד לו אל תוותר תמשיך לעבוד קשה אז צר לי לבשר לך אבל אתה טועה.
ההתנהגות שלך מראה עד כמה אתה בעצמך לא יציב נפשית, לא בוגר ולא שקול.

הוא משווה את עצמו כי הוא מבואס *מעצמו* הוא לא משווה סתם, וכן זו הדרך היחידה, יש עוד דרך להיות דוגמן פיטנס חוץ מלהיראות כמו אחד? (טכנית)
אני אמרתי לו בפירוש שלא יסתכל על הדוגמנים האלו, אמרתי את זה במפורש לכן אל תתעלם מהקטע הזה ותציג אותי בתור איזה טמבל.

כן אני בלה בלה ובלה רק אתה גאון, וואו איזו כתיבה יש לך, פשוט הכל אתה שופך לתוך ההודעות שלך והם מקסימות אותי! איזה תחכום, וואו תלמד אותי איך, מה זה הפסיכולוג שלך? אולי באמת אני צריך להירשם לאיזה אחד אם ככה אני אגיב אחרי כמה טיפולים.

הוא משווה את עצמו כי הוא מבואס *מעצמו* הוא לא משווה סתם, וכן זו הדרך היחידה, יש עוד דרך להיות דוגמן פיטנס חוץ מלהיראות כמו אחד? (טכנית)
אני אמרתי לו בפירוש שלא יסתכל על הדוגמנים האלו, אמרתי את זה במפורש לכן אל תתעלם מהקטע הזה ותציג אותי בתור איזה טמבל.
התייחסתי לעניין הדוגמנות שלו בנפרד באחת התגובות הקודמות.
בנוגע למה שאמרת, כנראה פספסת את הפואנטה שלי שכמה מילות עידוד מבן אדם זר באינטרנט לא ישנו לו השקפת עולם.
צר לי שהאינטליגנציה שלי מאיימת עלייך.

התייחסתי לעניין הדוגמנות שלו בנפרד באחת התגובות הקודמות.
בנוגע למה שאמרת, כנראה פספסת את הפואנטה שלי שכמה מילות עידוד מבן אדם זר באינטרנט לא ישנו לו השקפת עולם.
צר לי שהאינטליגנציה שלי מאיימת עלייך.

תראה איך אתה ממשיך להגיב לי אחרי שאמרת לי ''רק בריאות'' זה כי אתה יודע שאני צודק, ''בן אדם זר'' שהיה במצב הזה
לא התכוונתי לשנות לו את החיים, נתתי לו נקודה למחשבה, עדיף לתת לבן אדם את זה מאשר להגיד לו יאלא לך עכשיו לפסיכולוג
וכן אני לא אומר כאילו פסיכולוג זה סוף העולם, בכיף יש אנשים שצריכים את זה, אבל אתה סתם דוחף את זה בכוח כי אתה אוהב את זה
זה בדם שלך, כל בעיה שיש לו בחיים הוא יתמודד עם פסיכולוג? הוא ישבר על ידי המכשול הראשון שהוא יראה אחרי זה וירוץ עוד פעם
לפסיכולוג החביב שלו, אחלה דרך חיים, צריך לדעת להתמודד, הוא לא טמבל, יש לו מטרה והוא בעצמו יודע ש''יצחקו עליו'' ומבין
שהוא מגזים בתגובה שלו.

אגב לגבי האינטלגנציה, ממש מאיימת עלי אתה לא מבין, בן אדם שלא מבין על מה אנחנו מדברים ומייעץ לאנשים ללכת לפסיכולוג על כול פיפס
איזו חוכמת חיים, לדעת להתמודד כמו שצריך, אין כמו פסיכולוג טוב, אגב אם התחלת לדבר על אינטליגנציה בלי שום קשר לכלום
אני רואה כאן שיגעון גדלות חמור - פנה לפסיכיאטר, עלית שלב.

הנה חברים שלך מתחילים להעניק לי מוניטין שלילי, קוף אחרי קוף.

FBD5A4A3-72FA-4D53-B390-92FA8B280171.jpeg

תראה איך אתה ממשיך להגיב לי אחרי שאמרת לי ''רק בריאות'' זה כי אתה יודע שאני צודק, ''בן אדם זר'' שהיה במצב הזה
זו היתה תשובה טובה לתת רמה של התגובה שלך שם.
לא התכוונתי לשנות לו את החיים, נתתי לו נקודה למחשבה, עדיף לתת לבן אדם את זה מאשר להגיד לו יאלא לך עכשיו לפסיכולוג
וכן אני לא אומר כאילו פסיכולוג זה סוף העולם, בכיף יש אנשים שצריכים את זה, אבל אתה סתם דוחף את זה בכוח כי אתה אוהב את זה
זה בדם שלך, כל בעיה שיש לו בחיים הוא יתמודד עם פסיכולוג? הוא ישבר על ידי המכשול הראשון שהוא יראה אחרי זה וירוץ עוד פעם
לפסיכולוג החביב שלו, אחלה דרך חיים, צריך לדעת להתמודד, הוא לא טמבל, יש לו מטרה והוא בעצמו יודע ש''יצחקו עליו'' ומבין
שהוא מגזים בתגובה שלו.
אתה לא מבין שום דבר בטיפול פסיכולוגי או בבריאות הנפש אבל אתה מרשה לעצמך לדבר על זה בכזו מומחיות.
אני אתמצת, לבן אדם שפצוע בגוף אני אמליץ על פיזיו ואורתופד, לבן אדם שפצוע בנפשו אני אמליץ על פסיכולוג, בשני המקרים איש מקצוע טוב ירצה לטפל בבעיה ולאפשר לבן אדם להמשיך בדרכו בריא יותר, ולא תלותי בטיפול.
אגב לגבי האינטלגנציה, ממש מאיימת עלי אתה לא מבין, בן אדם שלא מבין על מה אנחנו מדברים ומייעץ לאנשים ללכת לפסיכולוג על כול פיפס
איזה חוכמת חיים, לדעת להתמודד כמו שצריך, אין כמו פסיכולוג טוב, אגב אם התחלת לדבר על אינטליגנציה בלי שום קשר לכלום
אני רואה כאן שיגעון גדלות חמור - פנה לפסיכיאטר, עלית שלב.
אני לא התחלתי לדבר על אינטליגנציה, זה אתה שקראת לי גאון.

אתה לא מבין שום דבר בטיפול פסיכולוגי או בבריאות הנפש אבל אתה מרשה לעצמך לדבר על זה בכזו מומחיות.
אני אתמצת, לבן אדם שפצוע בגוף אני אמליץ על פיזיו ואורתופד, לבן אדם שפצוע בנפשו אני אמליץ על פסיכולוג, בשני המקרים איש מקצוע טוב ירצה לטפל בבעיה ולאפשר לבן אדם להמשיך בדרכו בריא יותר, ולא תלותי בטיפול.

יש ברוסית פתגם שאומר- אל תכנס לויכוח עם מטומטם. הוא ימשוך אותך לרמה שלו ושם ינצח אותך עם הניסיון שלו.

פיטנס מודל,לא עובד עם אף אחד כרגע,בעבר היה תזונאי שלא אציין את שמו,ואללה תסתכל את הנוער בחול איזה גוף יש להם,גנטיקה וסוגי חומרים משחקים תפקיד גדול בתחום החרא הזה שנשאבתי אליו,מטרה ספציפית זה איכות כמו של דיוויד לאיד דילן מקיין.

אני חייב להגיב לך על האימרה של "תראה את הנוער בחו"ל".
אני מתגורר באירופה כבר קרוב ל-7 שנים. יצא לי לטייל בעולם וממה שראיתי ההתעסקות הכמעט חולנית במראה גוף קיימת (אני אעז לומר רק) בארץ ובצפון אמריקה. כמות "השחיפים" באירופה יחסית לאוכלוסייה היא פי כמה וכמה ממה שאני רואה/ראיתי בארץ ובצפון אמריקה. שהגעתי עם חברה שלי האיטלקייה לארץ וגם שנתיים לפני זה עם חברים איטלקים אחרים לביקור בארץ, הם היו בשוק מכמות הגברים השריריים, מכמה אנשים רצים בטיילת וכולי וכולי.
אני באמת מאמין שאנחנו בארץ לקחנו מצפון אמריקה את התרבות הסופר שטחית של מראה חיצוני ואתה יכול לראות את זה למשל בכמות האינסופית של התעסקות בתזונה ואימונים בארץ, בעובדה שטינדר ואתרי סטוצים שמתבססים 100% על מראה חיצוני הרבה יותר פופולארים בארץ מאשר באירופה (אני באמת ממליץ לך לנסות טינדר באיטליה או צרפת... אתה תהייה בהלם מכמה קצת מקומיים יש והרוב אלו תיירות או תיירים מצפון אמריקה) ובעובדה שיש מיעוט רציני של יחסית לארץ או צפון אמריקה של רשתות תוספים וכולי. וזה מביא אנשים בסופו של דבר למצב שבו הם מרגישים שהם בתחרות מתמדת על מי נראה הכי טוב כי הסביבה מוצפת במסרים גוליים וסמויים שזה מה שמשנה..

לא ברורה לי האובססיה הזו אלי
לא ברור לי למה סטית פה לרמה האישית כי לא ניסיתי לפגוע בך
ובינתיים לא קיבלת מוניטין שלילי מאף אדם שאני מגדיר כחבר שלי

יש ברוסית פתגם שאומר- אל תכנס לויכוח עם מטומטם. הוא ימשוך אותך לרמה שלו ושם ינצח אותך עם הניסיון שלו.
אני בעצמי לא חכם במיוחד...

לא ברורה לי האובססיה הזו אלי
לא ברור לי למה סטית פה לרמה האישית כי לא ניסיתי לפגוע בך
ובינתיים לא קיבלת מוניטין שלילי מאף אדם שאני מגדיר כחבר שלי

אני בעצמי לא חכם במיוחד...

אובססיה אליך? אל תחמיא לעצמך, אתה פשוט מגיב בכול מקום על רפואה, פטיש מוזר שלך.
והנה תגובה חכמה שלך.
אז זהו, אני לא נכנס לויכוחים עם מטומטמים.

יופי גיבור, דפקת משפט בסטייל פשוט, מוחא לך כפיים אם זה מה שיעשה לך טוב.
הנה מנהל נכנס, עכשיו תוכל לדון עם החברים שלך בלי שאפריע לך ולחשוב שאתה איכשהו צודק, סלאמת.

• פותח/ת השרשור
אני חייב להגיב לך על האימרה של "תראה את הנוער בחו"ל".
אני מתגורר באירופה כבר קרוב ל-7 שנים. יצא לי לטייל בעולם וממה שראיתי ההתעסקות הכמעט חולנית במראה גוף קיימת (אני אעז לומר רק) בארץ ובצפון אמריקה. כמות "השחיפים" באירופה יחסית לאוכלוסייה היא פי כמה וכמה ממה שאני רואה/ראיתי בארץ ובצפון אמריקה. שהגעתי עם חברה שלי האיטלקייה לארץ וגם שנתיים לפני זה עם חברים איטלקים אחרים לביקור בארץ, הם היו בשוק מכמות הגברים השריריים, מכמה אנשים רצים בטיילת וכולי וכולי.
אני באמת מאמין שאנחנו בארץ לקחנו מצפון אמריקה את התרבות הסופר שטחית של מראה חיצוני ואתה יכול לראות את זה למשל בכמות האינסופית של התעסקות בתזונה ואימונים בארץ, בעובדה שטינדר ואתרי סטוצים שמתבססים 100% על מראה חיצוני הרבה יותר פופולארים בארץ מאשר באירופה (אני באמת ממליץ לך לנסות טינדר באיטליה או צרפת... אתה תהייה בהלם מכמה קצת מקומיים יש והרוב אלו תיירות או תיירים מצפון אמריקה) ובעובדה שיש מיעוט רציני של יחסית לארץ או צפון אמריקה של רשתות תוספים וכולי. וזה מביא אנשים בסופו של דבר למצב שבו הם מרגישים שהם בתחרות מתמדת על מי נראה הכי טוב כי הסביבה מוצפת במסרים גוליים וסמויים שזה מה שמשנה..[/QUOTE
הכל עיניין של כמה אוכלוסייה יש באותו מדינה,האנשים פה צר לי להגיד נראים פחות טוב מפיטנס בחול,אולי גנטיקה אולי סוג חומרים או שאולי אני טועה,לעיניין שלי,אתה באמת חושב שאני עם בעיה נפשית?]

לא אעלב,מדוע אתה חושב שיש לי בעיה נפשית?,אולי אתה צודק?
אובססיה אליך? אל תחמיא לעצמך, אתה פשוט מגיב בכול מקום על רפואה, פטיש מוזר שלך.
והנה תגובה חכמה שלך.

יופי גיבור, דפקת משפט בסטייל פשוט, מוחא לך כפיים אם זה מה שיעשה לך טוב.
הנה מנהל נכנס, עכשיו תוכל לדון עם החברים שלך בלי שאפריע לך ולחשוב שאתה איכשהו צודק, סלאמת.
מזדהה איתך מאוד לצערי אח

מזדהה איתך מאוד לצערי אח

פשוט תצא מהחשיבה המקובעת, תהיה יותר ריאלי, ותמשיך לעבוד על המטרות שלך, אתה נשמע לי אחד שמודע לעצמו
לכן אין סיבה שלא תוכל לתקן את זה בעצמך, זה לא שאתה אומר ''אני אהיה ככה וככה ועל הזין שלי'' ולא יודע מה עוד.
אתה יודע שאתה מגזים, אולי גם צפית באיזה סרטון או שניים ואז סתם נכנסת לסטרס ופתחת את הדיון הזה, אמת או לא?

.
דבר ראשון אבהיר שאני לא חושב שיש לך מחלה נפשית.
אני כן חושב שהשיקולים שאתה מציג פה מדליקים לי לפחות נורה אדומה בנוגע למצב הנפשי שלך, ובן אדם ששוקל לעשות סייקל מסיבות כאלו בגילך, עדיף לו לדעתי שיסתכל אל תוך עצמו קודם וישקול עוד כמה דברים, אני חושב שאם תעזר באיש מקצוע איכותי אתה תגיע דיי מהר לתובנות שאתה צריך להגיע אליהן, בין אם זה להמשיך לסייקל או אולי לשנות גישה לכל מיני דברים בחיים שלך.

רק תזכור פותח האשכול שרופא (איש מקצוע רציני) יעדיף שלא תעשה סקוואט ודדליפט, אבל עושים בכל זאת כי אוהבים להתחזק
ואוהבים את התחום, ככה שפסיכולוג לא בהכרח יגיד לך ללכת על המטרה שלך, אם אתה לא מבין בעצמך שאתה הגזמת פה ממש עם הג'יף סייד ודויד לאיד אז כן, לך, אבל אני יודע שאתה לא באמת חושב על זה ככה ואתה סתם ראית איזה כמה סרטונים ופתחת את האשכול בגלל מה שהרגשת.
אתה יודע שאתה הגזמת, רשמת את זה בעצמך שאתה יודע שיצחקו עליך וכול זה.

פשוט אני אומר לעצמי, אם אתה באמת תלך על כזו שטות ולא תוכל בעצמך להיכנס לפרופורציות, אתה תיפול ישר במכשול הבא שלך בחיים.

דעתי היא שכושר צריך להיות אורח-חיים; ולא אובססיה.
ברגע שאתה נותן לזה להכניס אותך לחרדות, לדכא לך את החיים, להציף לך את המוח, ולתסכל אותך לרמות שאתה מרגיש נואש כי זה אשכרה מה שקובע את מצה הרוח שלך...או בקיצור - להשתלט לך על החיים (!) - זה כבר לא 'אורח-חיים'; זה חתיכת אובססיה. וזה בטוח לא כיף לך.

בקשת מאתנו לענות לך בצורה בוגרת, אז אני מציע לך במלוא הכנות ובשיא הרצינות - גש לטפל בזה. יש פה בעייה הרבה יותר עמוקה ממה שאתה חושב, ואני חושב שלא רק שסייקלים לא יפתרו לך אותה - יש אפילו מצב שהם יכניסו אותך לבור הרבה יותר עמוק.

דאג לעצמך, אחי.

• פותח/ת השרשור
דעתי היא שכושר צריך להיות אורח-חיים; ולא אובססיה.
ברגע שאתה נותן לזה להכניס אותך לחרדות, לדכא לך את החיים, להציף לך את המוח, ולתסכל אותך לרמות שאתה מרגיש נואש כי זה אשכרה מה שקובע את מצה הרוח שלך...או בקיצור - להשתלט לך על החיים (!) - זה כבר לא 'אורח-חיים'; זה חתיכת אובססיה. וזה בטוח לא כיף לך.

בקשת מאתנו לענות לך בצורה בוגרת, אז אני מציע לך במלוא הכנות ובשיא הרצינות - גש לטפל בזה. יש פה בעייה הרבה יותר עמוקה ממה שאתה חושב, ואני חושב שלא רק שסייקלים לא יפתרו לך אותה - יש אפילו מצב שהם יכניסו אותך לבור הרבה יותר עמוק.

דאג לעצמך, אחי.
תודה רבה לך אחי,אני בן אדם עם מודעות עצמית דיי גבוהה,מעריך כל מילה שלך,איישם את זה

דעתי האישית היא שכושר צריך להיות אורח-חיים; ולא אובססיה.

דאג לעצמך, אחי.

פותח האשכול תעשה חושבים עם עצמך, אני חושב שהגזמת, בגלל זה אני מגיב ככה, ככה ראיתי על הכתיבה שלך - שאתה מגזים.
אם אתה חושב שאתה לא מגזים וזה הופך לאיזושהי אובססיה, פנה לפסיכולוג אין ספק. אבל אני מכיר את זה, לכן אני אומר
שאתה יכול לשנות את זה, אבל אם אתה מרגיש שלא, אז כן, מה שאמרו פה כן נוגע אליך.

Back
למעלה תחתית