הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרה,בבקשה להיכנס.

• פותח/ת השרשור
רק תזכור פותח האשכול שרופא (איש מקצוע רציני) יעדיף שלא תעשה סקוואט ודדליפט, אבל עושים בכל זאת כי אוהבים להתחזק
ואוהבים את התחום, ככה שפסיכולוג לא בהכרח יגיד לך ללכת על המטרה שלך, אם אתה לא מבין בעצמך שאתה הגזמת פה ממש עם הג'יף סייד ודויד לאיד אז כן, לך, אבל אני יודע שאתה לא באמת חושב על זה ככה ואתה סתם ראית איזה כמה סרטונים ופתחת את האשכול בגלל מה שהרגשת.
אתה יודע שאתה הגזמת, רשמת את זה בעצמך שאתה יודע שיצחקו עליך וכול זה.

פשוט אני אומר לעצמי, אם אתה באמת תלך על כזו שטות ולא תוכל בעצמך להיכנס לפרופורציות, אתה תיפול ישר במכשול הבא שלך בחיים.
האמת שאני באמת רוצה להיות פיטנס מודל זה לא הגזמה,בכתיבה זה נשמע ילדותי שאני רוצה להיות כמו לאיד וחבריו,אבל זה היה לשם הסבר המצב.
אני באמת עוקב יום יום אחרי הסירטונים של דיוויד לאיד.. לא פעם ב אלא כל הזמן.

האמת שאני באמת רוצה להיות פיטנס מודל זה לא הגזמה,בכתיבה זה נשמע ילדותי שאני רוצה להיות כמו לאיד וחבריו,אבל זה היה לשם הסבר המצב.
אני באמת עוקב יום יום אחרי הסירטונים של דיוויד לאיד.. לא פעם ב אלא כל הזמן.

גם לי יש אנשים שאני עוקב אחריהם, טוב עכשיו אתה מתחיל להגזים שאתה אומר שאתה בודק עליו כול שניה ואתה באמת יותר מידי עם הרעיון של הדוגמן (בתגובה הראשונה אמרתי לך להיות ריאלי)

מה שאמרתי כנראה לא תקף לגביך, אני פשוט סוג של מזדהה, אבל לא ברמה הזו, מפה אין לי מה להגיד על זה, אולי אתה כן צריך פסיכולוג.

• פותח/ת השרשור
פותח האשכול תעשה חושבים עם עצמך, אני חושב שהגזמת, בגלל זה אני מגיב ככה, ככה ראיתי על הכתיבה שלך - שאתה מגזים.
אם אתה חושב שאתה לא מגזים וזה הופך לאיזושהי אובססיה, פנה לפסיכולוג אין ספק. אבל אני מכיר את זה, לכן אני אומר
שאתה יכול לשנות את זה, אבל אם אתה מרגיש שלא, אז כן, מה שאמרו פה כן נוגע אליך.
אבדוק את העיניין,יש לציין שאני רוצה להבהיר שאני לא אחד שלא מבין כלום באימונים ותזונה(אמן וזה היה ככה)אלא אני אחד שיחסית למתאמן טבעי עבר המון.

אבדוק את העיניין,יש לציין שאני רוצה להבהיר שאני לא אחד שלא מבין כלום באימונים ותזונה(אמן וזה היה ככה)אלא אני אחד שיחסית למתאמן טבעי עבר המון.

בוא נתרגם את מה שאמרת, מה המשקלים / נתונים שלך?

• פותח/ת השרשור
גם לי יש אנשים שאני עוקב אחריהם, טוב עכשיו אתה מתחיל להגזים שאתה אומר שאתה בודק עליו כול שניה ואתה באמת יותר מידי עם הרעיון של הדוגמן (בתגובה הראשונה אמרתי לך להיות ריאלי)

מה שאמרתי כנראה לא תקף לגביך, אני פשוט סוג של מזדהה, אבל לא ברמה הזו, מפה אין לי מה להגיד על זה, אולי אתה כן צריך פסיכולוג.
מקווה שזה יעבור לי,אני מקווה שהכל יסתדר
בכל מקום הדבר הזה צף,במקלחת בעיקר אני מסתכל במראה המון ומחפש מה רע..
שלא לדבר על הסימני מתיחה בכתפיים שהורידו לי את כל הביטחון העצמי,וחבל כי יש לי הכל בחיים,הכל! בנות חברים כסף,ילד שמבחוץ נראה מושלם חח

מקווה שזה יעבור לי,אני מקווה שהכל יסתדר
בכל מקום הדבר הזה צף,במקלחת בעיקר אני מסתכל במראה המון ומחפש מה רע..
שלא לדבר על הסימני מתיחה בכתפיים שהורידו לי את כל הביטחון העצמי,וחבל כי יש לי הכל בחיים,הכל! בנות חברים כסף,ילד שמבחוץ נראה מושלם חח

*אני מסתכל במראה המון ומחפש מה רע*

אני מתנצל בפני הבחור שרבתי איתו, עד התגובות שלך בעמוד הזה, זה לא היה הכי ברור, חבר אני אכן חושב שלא יזיק לך ללכת לפסיכולוג.

פותח האשכול תעשה חושבים עם עצמך, אני חושב שהגזמת, בגלל זה אני מגיב ככה, ככה ראיתי על הכתיבה שלך - שאתה מגזים.
אם אתה חושב שאתה לא מגזים וזה הופך לאיזושהי אובססיה, פנה לפסיכולוג אין ספק. אבל אני מכיר את זה, לכן אני אומר
שאתה יכול לשנות את זה, אבל אם אתה מרגיש שלא, אז כן, מה שאמרו פה כן נוגע אליך.

לא מבין משהו.. במקרה הזה ספציפית אתה נגד פסיכולוג אבל מצד שני אתה ״מנסה״ להיות כזה עם כל ההמלצות האלה שלך.. מה ההגיון ?שואל ברצינות..

• פותח/ת השרשור
בוא נתרגם את מה שאמרת, מה המשקלים / נתונים שלך?
משקלי שיא 100 קג לעשירייה
דדליפט קלאסי 180 ל5
סקואט 140 ל5
כרגע הזנחתי את הסקואט והדד בגלל גב תחתון
לא מתרברב במשקלים.. שלא תצאו עליי כי זה לא לשם השווצה זה דווקא מוריד לי חח
90 קג 1.78

לא מבין משהו.. במקרה הזה ספציפית אתה נגד פסיכולוג אבל מצד שני אתה ״מנסה״ להיות כזה עם כל ההמלצות האלה שלך.. מה ההגיון שואל ברצינות?

אני בהתחלה הבנתי אותו, אבל עכשיו שהוא אומר שהוא כול רגע מסתכל על דוגמנים, מסתכל במראה ומחפש מה רע, זה לא משהו שאני חושב שאפשר להגיד לו ''תתמודד עם זה בעצמך'' כי זה לא יהיה אחראי, הוא לא אמר את זה בעמוד הראשון.

מצטער.

אני בהתחלה הבנתי אותו, אבל עכשיו שהוא אומר שהוא כול רגע מסתכל על דוגמנים, מסתכל במראה ומחפש מה רע, זה לא משהו שאני חושב שאפשר להגיד לו ''תתמודד עם זה בעצמך'' כי זה לא יהיה אחראי, הוא לא אמר את זה בעמוד הראשון.

מצטער.

זה מה שaquangel ניסה להסביר לך..

לא מעניין אותי מה הוא מנסה להסביר, מעניין אותי מה פותח האשכול כותב, וברגע שהוא כותב שהוא פאקינג מסתכל במראה ומחפש מה רע אצלו
אני כבר הבנתי, יש פה בעיה, וזה לא התפקיד שלנו לטפל בזה, מסכים. עד שהוא לא כתב את הדברים האלו לא חשבתי שהוא עד כדי כך רציני.

• פותח/ת השרשור
לא מבין משהו.. במקרה הזה ספציפית אתה נגד פסיכולוג אבל מצד שני אתה ״מנסה״ להיות כזה עם כל ההמלצות האלה שלך.. מה ההגיון ?שואל ברצינות..
לא מעניין אותי מה הוא מנסה להסביר, מעניין אותי מה פותח האשכול כותב, וברגע שהוא כותב שהוא פאקינג מסתכל במראה ומחפש מה רע אצלו
אני כבר הבנתי, יש פה בעיה, וזה לא התפקיד שלנו לטפל בזה, מסכים. עד שהוא לא כתב את הדברים האלו לא חשבתי שהוא עד כדי כך רציני.
תודה רבה לך על האכפתיות... באמת מעריל מעומק ליבי אח יקר שאיני מכיר.
אמן ששנה מהיום,אהיה במקום אחר שלם יותר.

תודה רבה לך על האכפתיות... באמת מעריל מעומק ליבי אח יקר שאיני מכיר.
אמן ששנה מהיום,אהיה במקום אחר שלם יותר.

אגב סתם שאלה, הוא רשם לך משהו לגבי מצב נפשי ואז אמרת לו ''אולי כן?'' יש לך משהו באמת? אתה לא חייב להגיד

• פותח/ת השרשור
אגב סתם שאלה, הוא רשם לך משהו לגבי מצב נפשי ואז אמרת לו ''אולי כן?'' יש לך משהו באמת? אתה לא חייב להגיד
אין לי כלום חחח הכל בסדר אצלי,סתם פה זה נראה מוגזם,

אין לי כלום חחח הכל בסדר אצלי,סתם פה זה נראה מוגזם,

זה מה שניסיתי להגיד, אבל ברגע שאמרת *אני מסתכל במראה ומחפש מה רע* לא נראה לי שאתה יכול להגיד הגזמתי עם זה.
הם צודקים.

• פותח/ת השרשור
זה מה שניסיתי להגיד, אבל ברגע שאמרת *אני מסתכל במראה ומחפש מה רע* לא נראה לי שאתה יכול להגיד הגזמתי עם זה.
הם צודקים.
אוי הייתי צריך לנסח אחרת,לא מרוצה מהפיזיק שלי

אוי הייתי צריך לנסח אחרת,לא מרוצה מהפיזיק שלי

''מקווה ששנה מהיום אהיה במקום אחר, טוב יותר'' בן אדם שאומר את זה בגלל החדר כושר, זה עדיין חמור מאוד.
אני עדיין חושב שלא יזיק לך ללכת לפסיכולוג, תשמע לא אומר לך כמו בהתחלה לא לנסות להתגבר בעצמך, אבל אם אתה חושב
שאתה לא מסוגל, פסיכולוג לא יזיק.

את האמת שזה גולש לרמות שאני לא חושב שיהיה אחראי לדון על זה, אתה בן 21 ואתה עם מודעות עצמית, תחשוב גם אתה מה טוב לך.

• פותח/ת השרשור
''מקווה ששנה מהיום אהיה במקום אחר, טוב יותר'' בן אדם שאומר את זה בגלל החדר כושר, זה עדיין חמור מאוד.
אני עדיין חושב שלא יזיק לך ללכת לפסיכולוג, תשמע לא אומר לך כמו בהתחלה לא לנסות להתגבר בעצמך, אבל אם אתה חושב
שאתה לא מסוגל, פסיכולוג לא יזיק.
מקום טוב יותר מבחינת הפיתוח גוף שאהיה מרוצה מהגוף שלי,אבל אם אתה אומר ..

את האמת שזה גולש לרמות שאני לא חושב שיהיה אחראי לדון על זה, אתה בן 21 ואתה עם מודעות עצמית, תחשוב גם אתה מה טוב לך.

Back
למעלה תחתית