הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשה לשמור על תפריט

Aviv852456

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
3
72
0
עזבו רגע תפריטים וכל הסדר הזה.. במידה ובן אדם שרוצה לעלות במסה נקייה מתחיל לאכול בריא ופחמימות מורכבות, ומשלב המון אירובי
יש סיבה שהוא לא יעלה במסה ויראה תוצאות?

בתכלס אם אתה מתאמן מתחיל ולא התאמנת אף פעם אז אתה תראה תוצאות גם אם לא תשמור תזונה מדוקדקת,
אבל אל תקח אתזה כאישור לאכול מה שבאלך ולשים זין כי זה לא עובד ככה,
תתאמן חזק,
תאכל טוב,
תשלב קצת אירובי 20 דקות אחרי אימונים
ואתה תראה תוצאות הרבה יותר טובות באותו פרק זמן מאשר סתם להתאמן בלי תזונה וכ'ו

יש סיבה? כן.
לעלות במשקל אומר שאתה אוכל יותר ממה שאתה צורך, אם אתה אוכל אותה כמות או פחות אתה תשאר במשקל או תרד, לא משנה כמה אימונים אתה עושה.
בלי קשר גם לעשות מסה עוד אפשרי אם אתה לא שומר על תפריט למרות שתעלה הרבה בשומן(אם רק תאכל מה שאתה רוצה בכמויות), אבל לעשות חיטוב טוב אם אתה לא יכול לשמור על תפריט? לא חושב שראיתי הרבה שיכולים.

בשביל עליה נקיה במסה צריך 2 תנאים:
  1. לאכול יותר קלוריות ממה שאתה צורך, כלומר להיות בפלוס קלורי.
  2. להתאים את נפח האימון לפלוס הקלורי.
כלומר גם אם תהיה בפלוס קלורי קל, אבל האימונים שלך בנפח נמוך מאוד אתה תצבור שומן ביחד עם השריר.
אז השורה התחתונה והעצה שלי אליך, תהיה בפלוס קלורי ותעקוב אחרי הצטברות השומן, כי כן תהיה הצטברות הבתחלה, רק שים לב שזה נשאר בגבול הטעם הטוב, ושאתה לא מתחיל לפתח כרס

• פותח/ת השרשור
בשביל עליה נקיה במסה צריך 2 תנאים:
  1. לאכול יותר קלוריות ממה שאתה צורך, כלומר להיות בפלוס קלורי.
  2. להתאים את נפח האימון לפלוס הקלורי.
כלומר גם אם תהיה בפלוס קלורי קל, אבל האימונים שלך בנפח נמוך מאוד אתה תצבור שומן ביחד עם השריר.
אז השורה התחתונה והעצה שלי אליך, תהיה בפלוס קלורי ותעקוב אחרי הצטברות השומן, כי כן תהיה הצטברות הבתחלה, רק שים לב שזה נשאר בגבול הטעם הטוב, ושאתה לא מתחיל לפתח כרס
בטוח להיות בפלוס קלורי, אני מתאמן שנה ועברתי לabc נפוח השבוע.. מתכוון לשלב המון אירובי

בטוח להיות בפלוס קלורי, אני מתאמן שנה ועברתי לabc נפוח השבוע.. מתכוון לשלב המון אירובי
דווקא לא הייתי ממליץ לך ABC, רוב הסיכויים שזה לא יהיה יעיל במיוחד בשבילך.
ועם הרבה אירובי שים לב שאתה לא נכנס דווקא לגירעון קלורי.
יש סיבה לכל כך הרבה אירובי?

עזבו רגע תפריטים וכל הסדר הזה.. במידה ובן אדם שרוצה לעלות במסה נקייה מתחיל לאכול בריא ופחמימות מורכבות, ומשלב המון אירובי
יש סיבה שהוא לא יעלה במסה ויראה תוצאות?
שאלה מוזרה. אתה יוצא מנקודות הנחה חסרות ומוסיף קביעות כמו "פחמימות מורכבות", "המון אירובי"
לא מסובך לעלות במאסה
כן יותר מסובך לעלות במאסה בצורה אידיאלית עבור כל אחד ואחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית