עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע אני עושה HB כי פשוט לא מצאתי דרך טובה ונוחה לעשות LB עם מיקום כזה של מוט בגלל מנח הטורסו הגבוה שאני נאלץ להחזיק כי אני ממש לא רגיל אליו. הייתי רוצה למצוא דרך להתגבר על זה ולעשות לואו באר למרות הכל אם זה אפשרי אבל אני לא בדיוק יודע מאיפה להתחיל כי כל הדברים שניסיתי בעצמי הרגישו לא נוחים.נשמע שאתה מדבר על סקוואט HB פשוט.
ופשוט ככל שהמוט נמצא יותר גבוה על הגב, ברוב המקרים פשוט תצטרך להיות עם טורסו יותר אנכי כדי להתאזן
אתה יכול לנסות להעלות סרטון שלך מבצע LB ויהיה אפשר לנסות לתת לך עצות מה לשנותכרגע אני עושה HB כי פשוט לא מצאתי דרך טובה ונוחה לעשות LB עם מיקום כזה של מוט בגלל מנח הטורסו הגבוה שאני נאלץ להחזיק כי אני ממש לא רגיל אליו. הייתי רוצה למצוא דרך להתגבר על זה ולעשות לואו באר למרות הכל אם זה אפשרי אבל אני לא בדיוק יודע מאיפה להתחיל כי כל הדברים שניסיתי בעצמי הרגישו לא נוחים.
לפני שאני מגיע לשלב של לצלם את עצמי עושה LB באחיזת HB אני רוצה לדעת אם בכלל זה משהו שמישהו כאן עושה או שחבל לי על הזמן ועדיף לי פשוט לעשות HB.אתה יכול לנסות להעלות סרטון שלך מבצע LB ויהיה אפשר לנסות לתת לך עצות מה לשנות
בדר"כ מי שיש לו בעיה במרפק ורוצה לעשות LB יחזיק רחב יותר ממה שהוא היה מחזיק ברגיל, לא צר יותרלפני שאני מגיע לשלב של לצלם את עצמי עושה LB באחיזת HB אני רוצה לדעת אם בכלל זה משהו שמישהו כאן עושה או שחבל לי על הזמן ועדיף לי פשוט לעשות HB.
אני מחזיק מאוד רחב. אבל זה לא רלוונטי כי בכל מקרה בכל פעם שאני מניח את המוט נמוך יותר למצב שבו המרפקים צריכים להיות פעילים כדי לייצב את המוט אני מרגיש את הכאבים.בדר"כ מי שיש לו בעיה במרפק ורוצה לעשות LB יחזיק רחב יותר ממה שהוא היה מחזיק ברגיל, לא צר יותר
אתה יכול גם לנסות לשחק עם אחיזה של אגודל מעל או מתחת למוט, זה אמור לשנות את כמות הפעילות של המרפקאני מחזיק מאוד רחב. אבל זה לא רלוונטי כי בכל מקרה בכל פעם שאני מניח את המוט נמוך יותר למצב שבו המרפקים צריכים להיות פעילים כדי לייצב את המוט אני מרגיש את הכאבים.
דווקא ראיתי הרבה פעמים שעושים משהו בין היי ללואו. ואני חושב שעדיף פשוט תמשיך היי באר עד שיעבור לך ואז תחליף.נשמע שאתה מדבר על סקוואט HB פשוט.
ופשוט ככל שהמוט נמצא יותר גבוה על הגב, ברוב המקרים פשוט תצטרך להיות עם טורסו יותר אנכי כדי להתאזן
אתה יכול לעשות תנועה של HB כשהמוט ממוקם נמוך, אתה בשום אופן לא יכול לעשות סקווט כמו שצריך אם המוט ממוקם בHB ואתה עושה תנועה של LB. אם יש לך גישה לסייפטי באר, מספיק גמישות לפרונט סקווט כבר עדיף שתכוון לשם.כרגע אני עושה HB כי פשוט לא מצאתי דרך טובה ונוחה לעשות LB עם מיקום כזה של מוט בגלל מנח הטורסו הגבוה שאני נאלץ להחזיק כי אני ממש לא רגיל אליו. הייתי רוצה למצוא דרך להתגבר על זה ולעשות לואו באר למרות הכל אם זה אפשרי אבל אני לא בדיוק יודע מאיפה להתחיל כי כל הדברים שניסיתי בעצמי הרגישו לא נוחים.