ייעוץ ביצוע סקוואט LB כשהמוט נמצא גבוה על הטרפזים

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
בעקבות פציעה במרפק אני לא מסוגל בגלל כאבים להניח את המוט על השכמות כי זה מפעיל לחץ חזק על אזור הפציעה. אני מחפש סרטון הדרכה או מדריך כתוב שיתאר ביצוע טכניקת LB סקוואט בזמן שמיקום המוט נמצא על הטרפזים ולא על השכמות.
תודה

נשמע שאתה מדבר על סקוואט HB פשוט.
ופשוט ככל שהמוט נמצא יותר גבוה על הגב, ברוב המקרים פשוט תצטרך להיות עם טורסו יותר אנכי כדי להתאזן

• פותח/ת השרשור
ופשוט ככל שהמוט נמצא יותר גבוה על הגב, ברוב המקרים פשוט תצטרך להיות עם טורסו יותר אנכי כדי להתאזן
כרגע אני עושה HB כי פשוט לא מצאתי דרך טובה ונוחה לעשות LB עם מיקום כזה של מוט בגלל מנח הטורסו הגבוה שאני נאלץ להחזיק כי אני ממש לא רגיל אליו. הייתי רוצה למצוא דרך להתגבר על זה ולעשות לואו באר למרות הכל אם זה אפשרי אבל אני לא בדיוק יודע מאיפה להתחיל כי כל הדברים שניסיתי בעצמי הרגישו לא נוחים.

כרגע אני עושה HB כי פשוט לא מצאתי דרך טובה ונוחה לעשות LB עם מיקום כזה של מוט בגלל מנח הטורסו הגבוה שאני נאלץ להחזיק כי אני ממש לא רגיל אליו. הייתי רוצה למצוא דרך להתגבר על זה ולעשות לואו באר למרות הכל אם זה אפשרי אבל אני לא בדיוק יודע מאיפה להתחיל כי כל הדברים שניסיתי בעצמי הרגישו לא נוחים.
אתה יכול לנסות להעלות סרטון שלך מבצע LB ויהיה אפשר לנסות לתת לך עצות מה לשנות

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות להעלות סרטון שלך מבצע LB ויהיה אפשר לנסות לתת לך עצות מה לשנות
לפני שאני מגיע לשלב של לצלם את עצמי עושה LB באחיזת HB אני רוצה לדעת אם בכלל זה משהו שמישהו כאן עושה או שחבל לי על הזמן ועדיף לי פשוט לעשות HB.

לפני שאני מגיע לשלב של לצלם את עצמי עושה LB באחיזת HB אני רוצה לדעת אם בכלל זה משהו שמישהו כאן עושה או שחבל לי על הזמן ועדיף לי פשוט לעשות HB.
בדר"כ מי שיש לו בעיה במרפק ורוצה לעשות LB יחזיק רחב יותר ממה שהוא היה מחזיק ברגיל, לא צר יותר

• פותח/ת השרשור
בדר"כ מי שיש לו בעיה במרפק ורוצה לעשות LB יחזיק רחב יותר ממה שהוא היה מחזיק ברגיל, לא צר יותר
אני מחזיק מאוד רחב. אבל זה לא רלוונטי כי בכל מקרה בכל פעם שאני מניח את המוט נמוך יותר למצב שבו המרפקים צריכים להיות פעילים כדי לייצב את המוט אני מרגיש את הכאבים.

אני מחזיק מאוד רחב. אבל זה לא רלוונטי כי בכל מקרה בכל פעם שאני מניח את המוט נמוך יותר למצב שבו המרפקים צריכים להיות פעילים כדי לייצב את המוט אני מרגיש את הכאבים.
אתה יכול גם לנסות לשחק עם אחיזה של אגודל מעל או מתחת למוט, זה אמור לשנות את כמות הפעילות של המרפק

דווקא ראיתי הרבה פעמים שעושים משהו בין היי ללואו. ואני חושב שעדיף פשוט תמשיך היי באר עד שיעבור לך ואז תחליף.

מאוד ממליץ על משחק בסגנון הייבריד סקוואט
אני עברתי מlb לhb בעקבות הכתף שלי אבל המבנה גוף שלי יותר מתאים לlb ואני הרבה פעמים מוריד את המוט ככה שזה יוצא בסגנון היברידי.

אתה יכול לעשות תנועה של HB כשהמוט ממוקם נמוך, אתה בשום אופן לא יכול לעשות סקווט כמו שצריך אם המוט ממוקם בHB ואתה עושה תנועה של LB. אם יש לך גישה לסייפטי באר, מספיק גמישות לפרונט סקווט כבר עדיף שתכוון לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית