הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן 5*5 ותקוע תקופה למרות דילואוד

שלמה

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן אהלן

כ-3 חודשים עם הליניארית 5*5, דדליפט עלה ב50 קילו, בנץ' עלה ב15-20 קילו.
לאחר דילואוד של שבוע, לא מצליח לחזור לעצמי כבר שלושה שבועות.

הוספתי תרגיל עזר אחד לרגליים ולחזה (מכונה ל4 ראשי ופרפר).

מעוניין לאמץ תכנית שתעיף אותי קדימה, יש לי עוד המון לאן להתקדם.

1. האם לעשות באימון אחד רגליים, חזה, וגב ביחד, מיותר כי אני מגיע לחזה ולגב עייף?
2. האם כדאי לאמץ תכנית אחרת? החשש שלי הוא שרוב התכניות האחרות לא נותנות מספיק עומס שבועי לשריר כי יש רק אימון אחד לכל קבוצת שריר.

פרטים עלי:

משקל גוף - 78 ק'ג (בערך 13-14 א"ש)
אוכל וישן אותו דבר כמעט כל יום, הבדלים זניחים לגמרי.
שינה סביב 7-7.5 שעות.

RM5:
בנץ' - 102 קילו
דדליפט - 150 קילו
סקוואט - בעיית טכניקה עמוקה לכן לא עובד כרגע משקלים אלא טכניקה.

לא מעוניין להתחרות, מעוניין להרים כבד.

תקופת מסה.

תודה רבה 😃

כנראה שאתה צריך להעלות את כמות האוכל. ויש תוכניות לינאריות שבועיות שנותנות עבודה על כל שריר פעמיים+ בשבוע. תסתכל על אלו של קנדיטו למשל.

78 קילו על כמה גובה אגב?

הרעיון של הוספת נפח נוסף / תרגילי עזר שנתקעים לא פסול, אבל הבחירת תרגילים קצת לוקה בחסר. רצוי לבחור תרגילי עזר יותר קרובים למקור ופחות מבודדים, לדוגמא:

בנץ׳ - דמבלים, בנץ׳ עליון, מקבילים, בנץ׳ צר
סקוואט - פרונט, סייפטי, לאנג׳

הבעיה / הגבלה היא שאתה מתאמן בתכנית מוכנה ולהכניס עוד תרגילי עזר רק יגרום לבלאגן מיותר.

אבל לדעתי הבעיה נעוצה במקום אחר. אחרי הדילואד, לאיזה משקלים חזרת? בדיוק מאיפה שהפסקת?

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה צריך להעלות את כמות האוכל. ויש תוכניות לינאריות שבועיות שנותנות עבודה על כל שריר פעמיים+ בשבוע. תסתכל על אלו של קנדיטו למשל.

78 קילו על כמה גובה אגב?

אקרא על התכנית שאמרת.
גובה 183.

הרעיון של הוספת נפח נוסף / תרגילי עזר שנתקעים לא פסול, אבל הבחירת תרגילים קצת לוקה בחסר. רצוי לבחור תרגילי עזר יותר קרובים למקור ופחות מבודדים, לדוגמא:

בנץ׳ - דמבלים, בנץ׳ עליון, מקבילים, בנץ׳ צר
סקוואט - פרונט, סייפטי, לאנג׳

הבעיה / הגבלה היא שאתה מתאמן בתכנית מוכנה ולהכניס עוד תרגילי עזר רק יגרום לבלאגן מיותר.

אבל לדעתי הבעיה נעוצה במקום אחר. אחרי הדילואד, לאיזה משקלים חזרת? בדיוק מאיפה שהפסקת?

הדילואוד היה שבוע הפסקה לגמרי (בכל מקרה זה היה שבוע שלא יכלתי להתאמן אז תזמנתי את זה ככה), ואז שבוע של 70 אחוז יכולת, אבל מאז אני לא מצליח למשוך 150 בדדליפט ל5 חזרות. כנל בבנץ' לא מצליח ללחוץ יותר מ100 ל5 חזרות

בעזהי"ת

קח מאמן, סע להוואי, תשחד את רומן אברמוביץ', תעלה לזירה מול יורי בויקה, או סתם תנסה להתמודד מול פוטין בבחירות הקרובות לקרמלין: כל דרך, אבל כל דרך ובעדיפות הגבוהה ביותר, להוסיף סקוואט.

נמצאת סינרגיה חשובה בין סקוואט בנץ' ודדליפט, ובלעדיה אתה מציב מעליך תקרת זכוכית.

לאחר ביצוע 70 אחוז (שזה רעיון טוב) שבוע לאחר מכן לאיזה משקל קפצת?
גם אם חזרת לשיאים שלך זה אמור להיות סביר אחרי שבוע בלי ושבוע קל.

רק עכשיו ירד לי האסימון שאתה מבצע תוכנית מוכנה, בלי סקוואט. שזה בערך 50% מהתוכנית.

לצערי זה לא עובד ככה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית