הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני משקל גוף בצבא

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
עוד כמה חודשים אני אמור להתגייס לצה"ל (ג'ובניק כנראה)
מאחר ואני אצטרך לעשות טירונות 02 אני מניח שלא יהיה לי זמן במשך חודש (מודע לרמת הקושי של הטירונות) למכון כושר ואצטרך לבצע תרגילים עם משקל גוף (אוסיף משקל עם תיק).
השאלה שלי היא, אם מישהו מכיר אתר שיש בו תכניות מוכנות סבירות למשקל גוף על מנת שאוכל לשמר את מסת השריר הקיימת?
אגב, מישהו יודע אם יש בבסיסים בדרך כלל מקבילים ומתח? לא מכון כושר מלא אבל יש לפחות משהו בסיסי? אני גר בראשון לציון וסביר להניח שאהיה בבסיס קרוב לבית.

לא יודע מה זה טירונות 02 לא עשיתי אותה
אבל אני יודע שבטירונות שעשיתי בזמנו עד שהגיע השעת טש הדבר האחרון שחשבתי עליו היה להתאמן..

ככה שלדעתי בתקופה הזו יהיה לך מאוד קשה להכניס
מה גם שבאופי של טירונות יש הרבה עבודה עם משקל גוף (שכיבות שמיכה, מתח, בטן) בתדירות יומית מה שיכול לתת מענה זמני כלשהו..

אין לך יותר מדי סיבה או צורך לעשות יותר מדי, אם תכניס מדי פעם מקבילים מתח ושכיבות סמיכה זה יעזור לך במידה מסוימת(למרות שלא לעשות שום דבר חודש לא יעשה שום דבר רע)
מקסימום תאבד טיפה כוח שתחזיר מהר, ושריר לא תאבד בתקופה של חודש כל עוד תאכל(ואתה תאכל)

• פותח/ת השרשור
אין לך יותר מדי סיבה או צורך לעשות יותר מדי, אם תכניס מדי פעם מקבילים מתח ושכיבות סמיכה זה יעזור לך במידה מסוימת(למרות שלא לעשות שום דבר חודש לא יעשה שום דבר רע)
מקסימום תאבד טיפה כוח שתחזיר מהר, ושריר לא תאבד בתקופה של חודש כל עוד תאכל(ואתה תאכל)
האמת שזה יותר לנפש, אם אני לא אתאמן אני ארגיש רע עם עצמי..

יש לך סימוכין לזה שאם לא מתאמנים חודש לא יורדים במסת שריר?

כנראה לא תרד במסת שריר משמעותית, אבל מה שכן, כנראה תאבד הרבה נוזלים וריכוז הגליקוגן בשריר ירד אחרי חודש בטירונות, גם אם היא 02.

• פותח/ת השרשור
כנראה לא תרד במסת שריר משמעותית, אבל מה שכן, כנראה תאבד הרבה נוזלים וריכוז הגליקוגן בשריר ירד אחרי חודש בטירונות, גם אם היא 02.
ומה לגבי מתח ומקבילים? יש את זה בכל בסיס לפחות?

לא באופן חד משמעתי, אבל מכל המידע שקראתי בחיי המסקנה שאם שומרים על כמות חלבון טובה ואוכלים בערך בMAINTENANCE אין סיבה שתרד במסת שריר, בנוזלים ומאגרי אנרגיה כמובן, אבל זה לא משהו שאי אפשר להחזיר ביום לעומת שריר.

• פותח/ת השרשור
עם האוכל והשטויות ב02 איבדתי חצי מסה, תשיג אפטר ותתאמן חחחח
הטירונות שלושה שבועות סך הכל לא?
אני לא מתכוון לוותר לעצמי מהבחינה הזאת.. מה הכוונה בלהשיג אפטר? לא בקיא בסלנג הצבאי 🤣

הטירונות שלושה שבועות סך הכל לא?
אני לא מתכוון לוותר לעצמי מהבחינה הזאת.. מה הכוונה בלהשיג אפטר? לא בקיא בסלנג הצבאי 🤣

לי יצא 4 בגלל חגים, ובכללי לא אכלתי שם כלום כי הכל חרא (בסיס ניצנים), אפטר זה כשאתה חופר שיש לך בעיות מוזרות שבגללן אתה חייב הביתה ואין שום מצב שאתה יכול להיות רצוף שבוע בבסיס.

• פותח/ת השרשור
לי יצא 4 בגלל חגים, ובכללי לא אכלתי שם כלום כי הכל חרא (בסיס ניצנים), אפטר זה כשאתה חופר שיש לך בעיות מוזרות שבגללן אתה חייב הביתה ואין שום מצב שאתה יכול להיות רצוף שבוע בבסיס.
בוא נדבר בפרטי רגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית