ייעוץ Bare Grip - מגנזיום נוזלי

• פותח/ת השרשור SBD
  • פורסם בתאריך

SBD

משתמש מתחיל
132
47
נק' מוניטין:
60
132
47
למישהו יש את המוצר הנ"ל של החברה הזאת וממליץ? עושה את העבודה כמו מגנזיום רגיל?
לכמה זמן מספיק ה4oz?
BLACK_large.jpg

לא מכיר את המוצר הספציפי הזה אבל בכלליות אני משתמש רק במגנזיום נוזלי, עושה אחלה עבודה ולא מלכלך באותה רמה כמו הקוביה.

קניתי באיביי בקבוקון של 250 מ"ל ב-66 כולל משלוח. מחזיק לי לכמה חודשים טובים אבל בגלל שלרוב אני משתמש רק לסט אחד כבד של דדליפט

וכשאני מגיע למשקלים גבוהים בצ'ינאפס עם משקלי עבודה גבוהים שגורמים לי לאבד אחיזה במוט של המתח אז אני שם קצת. ככה שאני לא ממש יודע אם אני מדד כלשהו להשוואה כי אני לא משתמש בזה יותר מדי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@oz25 תודה, תוכל בכל אופן לשלוח קישור למוצר שאתה משתמש? ממליץ?
@kotzer תודה, אתה בכל מקרה משתמש בנוזלי או שפשוט ידוע לכך שזה פחות או יותר דומה לרגיל?

@oz25 תודה, תוכל בכל אופן לשלוח קישור למוצר שאתה משתמש? ממליץ?
@kotzer תודה, אתה בכל מקרה משתמש בנוזלי או שפשוט ידוע לכך שזה פחות או יותר דומה לרגיל?
אני משתמש בנוזלי, לא של החברה הזאת, אבל יצא לי להשתמש ביותר מחברה אחת ולא מצאתי שום הבדל

אני ממליץ בכלליות במגנזיום נוזלי. לא השתמשתי אף פעם במגנזיום הנוזלי הספציפי הזה. אבל זה לא משנה בכל מקרה - כולם אותו דבר.

Mega-Grip Liquid Chalk Weight Lifting Power Lifts Gym Sports Extra Hand Grip | eBay
תמיד מצחיק אותי שאיזה מישהו בחדר כושר שלי "צץ" משום מקום ושואל אותי "מזה הבקבוק הזה ?"

אני תמיד אוהב להסתלבט ולצחוק על זה.
"זה שוקולד לבן עחי"

או כשאני שם את הנוזל על הידיים אני תמיד קודם מורח אותו על 2 הידיים ואז מוחא כפיים(מייבש מאוד מהר את הנוזל והופך אותו לאבקה) אז אנשים לא יודעים איך להגיב לזה שאני פתאום משום מקום בלי קשר מוחא כפיים חחחח

רק דיברנו והמוצר הגיע אליי שלשום אחרי שבועיים(הזמנתי ב-29/12).

אני בשוק שזה הגיע כל כך מהר חחחח

יאללה נבחן את זה מחר בצ'ינאפס עם משקל.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית