הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

מקסימושא

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מישהו יכול להעריך אחוזי שומן לפי תמונות אלה??

ברור איפה הבטן רפויה ואיפה היא מכווצת;

20180117_082749[1].jpg 20180117_082809[1].jpg 20180117_082813[1].jpg

• פותח/ת השרשור
חברה תודה על הפיבק אך אתם פשוט מגזימים :D

אני עברתי בדיקת DEXA שהצביעה 24.5 אחוזי שומן ומאז אותה בדיקה ירדתי 3 קילו בסך הכל!! כך שלא הגיוני שאני על 10 או 12 אחוזים. מצד שני אין לשכוח שמדובר בתמונות עם כיווץ חזק של הבטן ואם תסתכלו על התמונה עם הבטן הרפויה תבינו על מה אני מדבר. מבחינת חישוב אני על 18-20 אחוזים כך נראה לי

חברה תודה על הפיבק אך אתם פשוט מגזימים :D

אני עברתי בדיקת DEXA שהצביעה 24.5 אחוזי שומן ומאז אותה בדיקה ירדתי 3 קילו בסך הכל!! כך שלא הגיוני שאני על 10 או 12 אחוזים. מצד שני אין לשכוח שמדובר בתמונות עם כיווץ חזק של הבטן ואם תסתכלו על התמונה עם הבטן הרפויה תבינו על מה אני מדבר. מבחינת חישוב אני על 18-20 אחוזים כך נראה לי
שאלת, ענו לך אנשים שיודעים מה הם אומרים כמו דניאל
המכונות האלו חרא

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי אתה יודע מה זה דקסה
למרות שהוא לא נראה 18 מקסימום 16
לפי התמוהנ הראשונה אפשר לראות זהוא מעל 14

מבלי לפגוע בשאר החברים פה, אתה הכי צודק, הגיונית וחישובית. ההבדל בין בטן רפויה למכווצת הוא תהומי אצלי וזה נובע כנראה גם מחולשה ברחב בטני. אני אעשה בדיקת דקסה בעוד זמן מה כי אני יוצא מתקופת העמסה שיכולה לשנות הרבה בכל הקשור לבדיקת הדקסה

הבדיקות האלה יכולות להיות עם המון סטייה, קח את זה בחשבון.

לא מומלץ להסתמך על זה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
מה יהיה עם ההתעסקות הזו באחוז שומן?
כל כך לא רלוונטי

הליך בניית מסה טוב (וזו דעתי האישית) צריך להתחיל מאחוז שומן נמוך הנע סביב 10-12 אחוזים ומשם לעלות כמה שיותר נקי. רק כך תבטיח תהליך טוב ולא תסבול מכרס בתקופת המסה.0 החלטתי שאני לא עושה מסה עד שאני מגיע לאחוז שומן רצוי ועל כן היה חשוב לי לדעת מה אחוז השומן שלי

הליך בניית מסה טוב (וזו דעתי האישית) צריך להתחיל מאחוז שומן נמוך הנע סביב 10-12 אחוזים ומשם לעלות כמה שיותר נקי. רק כך תבטיח תהליך טוב ולא תסבול מכרס בתקופת המסה.0 החלטתי שאני לא עושה מסה עד שאני מגיע לאחוז שומן רצוי ועל כן היה חשוב לי לדעת מה אחוז השומן שלי
אחוזים קיבלת ומה שכתבת תלוי במסת השריר שיש לאדם, במקרה שלך אין הרבה לכן כדאי לך לעשות מחזור טוב של מסה וחיטוב ואז להתעסק באחוזי שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית