סליחה על הבורות,אבל איך אני יכול להוסיף מוניטין לפוסטים שאהבתי (למרות שנושא הטופיק מוכיח שהדבר דבילי)אנטון, תסתכל מתחת לתמונה שלך - המלבנים האלה עם הכוכב למעלה? =מוניטין.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה על הבורות,אבל איך אני יכול להוסיף מוניטין לפוסטים שאהבתי (למרות שנושא הטופיק מוכיח שהדבר דבילי)אנטון, תסתכל מתחת לתמונה שלך - המלבנים האלה עם הכוכב למעלה? =מוניטין.
אתה הדוגמא הכי טובה לכמה המוניטין זה דבר דבילי.
למה? כי ההודעות שלו לא מעניינות אותך? אז אולי אני אוריד לך את כל המוניטין מאותה הסיבה?
אתה מוזמן גם לשרוף אותו ולפזר אותו בים.
אתה מוזמן גם לשרוף אותו ולפזר אותו בים.
זה עדיין לא עונה על השאלה למה אתה חושב שהוא דוגמא לכך שמוניטין זה דבר דבילי.
אני יכול להבין שהוא(הטרול) אחלה בנאדם וכל הקטע שלו זה בשביל צחוק ותאמין לי שאני בנאדם שחולה על צחוק ושטויות ומעריך את התרומה שלו לפורום, זה חשוב, אבל יש כאן 'קבוצות' של חברים שתורמים אחד לשני מוניטין ולפעמים סתם וזה לא דבר ריאלי ולא תמיד משקף את המציאות.
אני יכול להזכיר כאן עשרות משתמשים שהתרומה שלהם כאן לפורום מזערית ויש להם כוכב של מוניטין, אבל נעזוב את זה.
רגע,אני לא מסוגל להבין לבד-אפשר לדעת גם מי הוסיף? ומי הוריד?
זה מתכון לסכסוכים
על סמך מה אתה מגדיר תרומה לפורום? אני חושב שהטרול תרם לפורום המון.
אמרתי את זה בעצמי שהטרול תורם לפורום תקרא שוב את ההודעה. כאשר אמרתי שיש כאן מספר אנשים שלא תורמים לא הכללתי בתוך זה את הטרול.
במה אני מגדיר תרומה לפורום?
-עזרה לאנשים ששואלים שאלות מתוך רצון לדעת
-התייחסות רצינית לאנשים רציניים ולא לזלזל בהם ועוד לקבל על זה מוניטין.
-כאשר יש 'מריבה' אז להרגיע את הרוחות ולא להלהיט אותן.
ובכלל לבוא במטרה לתרום ולא רק לקבל.
אז אני אטען שהוא כן תרם לפורום, כי הוא מעלה את הרמה של הדיונים פה. רוב ההודעות שלו לא נועדו לבידור, כנראה פספסת את הנקודה.
אז מי צודק?