הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה שקורה פה לאחרונה עם המוניטין

אנטון, תסתכל מתחת לתמונה שלך - המלבנים האלה עם הכוכב למעלה? =מוניטין.
סליחה על הבורות,אבל איך אני יכול להוסיף מוניטין לפוסטים שאהבתי (למרות שנושא הטופיק מוכיח שהדבר דבילי)

זה עדיין לא עונה על השאלה למה אתה חושב שהוא דוגמא לכך שמוניטין זה דבר דבילי.

אני יכול להבין שהוא(הטרול) אחלה בנאדם וכל הקטע שלו זה בשביל צחוק ותאמין לי שאני בנאדם שחולה על צחוק ושטויות ומעריך את התרומה שלו לפורום, זה חשוב, אבל יש כאן 'קבוצות' של חברים שתורמים אחד לשני מוניטין ולפעמים סתם וזה לא דבר ריאלי ולא תמיד משקף את המציאות.

אני יכול להזכיר כאן עשרות משתמשים שהתרומה שלהם כאן לפורום מזערית ויש להם כוכב של מוניטין, אבל נעזוב את זה.

אני יכול להבין שהוא(הטרול) אחלה בנאדם וכל הקטע שלו זה בשביל צחוק ותאמין לי שאני בנאדם שחולה על צחוק ושטויות ומעריך את התרומה שלו לפורום, זה חשוב, אבל יש כאן 'קבוצות' של חברים שתורמים אחד לשני מוניטין ולפעמים סתם וזה לא דבר ריאלי ולא תמיד משקף את המציאות.

אני יכול להזכיר כאן עשרות משתמשים שהתרומה שלהם כאן לפורום מזערית ויש להם כוכב של מוניטין, אבל נעזוב את זה.

על סמך מה אתה מגדיר תרומה לפורום? אני חושב שהטרול תרם לפורום המון.

רגע,אני לא מסוגל להבין לבד-אפשר לדעת גם מי הוסיף? ומי הוריד?
זה מתכון לסכסוכים

רגע,אני לא מסוגל להבין לבד-אפשר לדעת גם מי הוסיף? ומי הוריד?
זה מתכון לסכסוכים

אפשר, כנס ל"לוח בקרה אישי" בסרגל למעלה (בצד ימין), תראה מי נתן ומי הוריד, ואז תוכל לשלוח חבורות חיסול.

רק אתה (והמנהלים) יכולים לראות מי הוסיף לך מוניטין חיובי או שלילי. כנס ללוח בקרה אישי.

עריכה: אלכס ולטיסימוס אתם זריזים.

נערך לאחרונה:
על סמך מה אתה מגדיר תרומה לפורום? אני חושב שהטרול תרם לפורום המון.

אמרתי את זה בעצמי שהטרול תורם לפורום תקרא שוב את ההודעה. כאשר אמרתי שיש כאן מספר אנשים שלא תורמים לא הכללתי בתוך זה את הטרול.

במה אני מגדיר תרומה לפורום?

-עזרה לאנשים ששואלים שאלות מתוך רצון לדעת
-התייחסות רצינית לאנשים רציניים ולא לזלזל בהם ועוד לקבל על זה מוניטין.
-כאשר יש 'מריבה' אז להרגיע את הרוחות ולא להלהיט אותן.

ובכלל לבוא במטרה לתרום ולא רק לקבל.

אמרתי את זה בעצמי שהטרול תורם לפורום תקרא שוב את ההודעה. כאשר אמרתי שיש כאן מספר אנשים שלא תורמים לא הכללתי בתוך זה את הטרול.

במה אני מגדיר תרומה לפורום?

-עזרה לאנשים ששואלים שאלות מתוך רצון לדעת
-התייחסות רצינית לאנשים רציניים ולא לזלזל בהם ועוד לקבל על זה מוניטין.
-כאשר יש 'מריבה' אז להרגיע את הרוחות ולא להלהיט אותן.

ובכלל לבוא במטרה לתרום ולא רק לקבל.

אז למה אין לי 5 כוכבים אדומים?🤡

אם אתה מסכים שהוא תורם לפורום, אז איך הוא דוגמא לכך שמוניטין זה דבר דבילי?

לא.

אנשים פה דיברו שמוניטין נועד כדי לקבוע את התרומה של האנשים לפורום בפן המקצועי ואני שוב אטען כפי שטענתי הטרול בפן המקצועי לא תרם ולו הודעה אחת שעזרה, אבל בקטע הבידורי כל הודעה שלו בצבע.

אז אני אטען שהוא כן תרם לפורום, כי הוא מעלה את הרמה של הדיונים פה. רוב ההודעות שלו לא נועדו לבידור, כנראה פספסת את הנקודה.

אז מי צודק?

אז אני אטען שהוא כן תרם לפורום, כי הוא מעלה את הרמה של הדיונים פה. רוב ההודעות שלו לא נועדו לבידור, כנראה פספסת את הנקודה.

אז מי צודק?

חחח מה יהיה איתך אלכס? אני מבקש לראות הודעה שלו שלא הייתה בקטע בידורי, אנא ממך.

ובנושא 'מי צודק', אין כאן מי צודק ומי לא, כיוון שלא הוגדרו למערכת המוניטין קריטריונים שעליהם צריך לקבל מוניטין, אבל משה אמר בהודעה הראשית שכלי המוניטין נועד להודעות "איכותיות" אז אפשר להסיק שהכוונה שלו הייתה לפן המקצועי.

*דיון איתך מרגיש כמו חדו"א 1+2 😲

סליחה על החפירות,אבל אני מנסה להבין -יש לי 1500 ומשהו נקודות,זה מעט? ולא ראיתי מי הוסיף או הוריד -עם זה לא המקום-תכתבו לי בפרטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית