הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון כוח עם אינטרוולים

• פותח/ת השרשור MP3
  • פורסם בתאריך

MP3

משתמש מתחיל
65
3
נק' מוניטין:
3
65
3
שלום לכולם, אני כרגע נמצא בחיטוב בתוכנית FBW מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ועוד פעמיים אני מתאמן עם שק איגרוף.

אני משלב באימוני כוח אינטרוולים בין הסטים כמו קפיצה בחבל, הנפת קטלבל ובטל רופס, כלומר שכמעט אין לי מנוחה בין הסטים.

כל אינטרוול בין 30-60 שניות ואני לא עושה אירובי אחר חוץ מזה.

איך אימון כזה יכול להשפיע על שריפת השומן, על מסת השריר ועל תזמון העמסות פחמימה?

התחלתי את האימון הזה השבוע אז אני רוצה לדעת אם להמשיך איתה

לי נשמע כאילו ההשפעה הכי גדולה זה חוסר מנוחה והרבה כשלים בסטים של העבודה, למה לא לעשות בסוף אימון את כל הדברים האחרים שאתה רוצה?

להתאמן בצורה כזאת מתעדף בצורה מאוד חד משמעית את הירידיה במשקל על חשבון שמירת מאסת שריר ומשקלי עבודה.

ממליץ לבצע את האינטרוולים לאחר האימון.

לגבי תזמון העמסת פחמימות - לא חייבים להעמיס, אבל אם אתה מעמיס אז רצוי סביב האימון יחסית (נגיד לא אידיאלי ביום מנוחה).

• פותח/ת השרשור
לשמור על משקלי עבודה פחות מעניין אותי כרגע, יותר חשוב לי להתחטב ולהוריד אחוזי שומן.
לפי מה שאתה אומר, השאלה היא אם אני ירד במשקלי עבודה כתוצאה מחוסר מנוחה באימון או בגלל פירוק מסת שריר?

ולגבי העמסה אני חייב לעשות את זה לא? בגלל שאני בגרעון קלורי.
ואם כן אז באיזה תדירות בערך?

אני כרגע על 120 גרם פחמימה ביום ו2100 קלוריות בכללי.

לשמור על משקלי עבודה פחות מעניין אותי כרגע, יותר חשוב לי להתחטב ולהוריד אחוזי שומן.
לפי מה שאתה אומר, השאלה היא אם אני ירד במשקלי עבודה כתוצאה מחוסר מנוחה באימון או בגלל פירוק מסת שריר?

כדי לשמור על מסת שריר אתה חייב לשמור כמה שיותר על משקלי עבודה. לא חובה לעשות ההעמסה. למה אתה רוצה לשלב את הדבר הזה בין הסטים? פשוט תעשה את זה בסוף האימון.

אני לא יודע כמה אתה שוקל, אבל זה נשמע לי כמו מתכון בטוח לאובדן מסת שריר. באופן הזה נראה לי שרוב הסיכויים שפשוט תראה ירידה משמעותית
בביצועים מאימון לאימון. ירידה ניכרת בביצועים + ירידה במשקל = אובדן מסת שריר. יש גבול לכמות השומן שהגוף יכול לשרוף, אתה לא אמור לרדת יותר מ-1% ממשקל הגוף בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, התחלתי את התכנית השבוע, אני ירוץ עם התכנית עוד 1-2 שבועות, אם אני יראה ירידה משמעותית בביצועים אני אפסיק

שלום לכולם, אני כרגע נמצא בחיטוב בתוכנית FBW מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ועוד פעמיים אני מתאמן עם שק איגרוף.

אני משלב באימוני כוח אינטרוולים בין הסטים כמו קפיצה בחבל, הנפת קטלבל ובטל רופס, כלומר שכמעט אין לי מנוחה בין הסטים.

כל אינטרוול בין 30-60 שניות ואני לא עושה אירובי אחר חוץ מזה.

איך אימון כזה יכול להשפיע על שריפת השומן, על מסת השריר ועל תזמון העמסות פחמימה?

התחלתי את האימון הזה השבוע אז אני רוצה לדעת אם להמשיך איתה
בדרך האימון הזו אתה עלול לפגוע בהתאוששות ושמירה אידיאלית על מאסת השריר
לא מוצא סיבה למי שרוצה לשמור על מאסת שריר מקסימלית בגרעון קלורי, לבצע אינטרוולים תוך כדי האימון (לאחריו - דיון בפני עצמו)
מה זה אימון שק אגרוף פעמיים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן על שק אגרוף וקפיצה בחבל בערך 45 דקות פעמיים בשבוע גם סוג של אינטרוולים, אני נמצא רוב האימון על דופק גבוה.
ואם אני יעשה את האינטרוולים אחרי האימון כוח איך אני יעשה את זה וכמה זמן מנוחה אני צריך בין הסטים של האימון כוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית