הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB שבניתי

• פותח/ת השרשור feezzy
  • פורסם בתאריך

feezzy

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
היי לכולם 😃

בניתי תוכנית אימונים AB שמבוססת על התוכנית ABC הנוכחית שלי (שהיא לא רעה בכלל, לא אני בניתי) בשילוב עם תוכנית AB שמצאתי בקילוגרם.
מתאמן קרוב ל10 חודשים במכון.
(ואני כן עובד על שרירי בטן פשוט לא כתבתי פה).

אשמח לחוות דעת 😃

קבצים מצורפים

• Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    KB 13.1 · צפיות: 147
הייתי ממליץ על פטישים ליד קדמית במקום אחד התרגילים ומתח במקום הפולי עליון.

סהכ תכנית מעולה הייתי שם את היד האחורית עם החזה והכתפיים אבל החלטה שלך אח.

לא משהו תאמת
תדירות ממוצעת של 1.5, עדיף פי שתיים
נפח יחסית גבוהה
בחירה לא מספיק טובה של תרגילים וסטים, אין דדליפט, הרחקות מלפנים מיותר כאן (וזה רק חלק).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא משהו תאמת
תדירות ממוצעת של 1.5, עדיף פי שתיים
נפח יחסית גבוהה
בחירה לא מספיק טובה של תרגילים וסטים, אין דדליפט, הרחקות מלפנים מיותר כאן (וזה רק חלק).

תודה על התגובה.
תוכל לעזור בנוגע לנפח ומספר סטים?

• פותח/ת השרשור
אבל זה לא בעיה רק של נפח ומספר סטים, עדיף לך לחפש תוכנית מוכנה שיש היגיון מאחוריה של ab/fbw

אוקיי ותוכל אולי לעזור בנוגע לזה? להגיד מה לשנות? לפחות את הבסיס שאתה מדבר עליו?

אוקיי ותוכל אולי לעזור בנוגע לזה? להגיד מה לשנות? לפחות את הבסיס שאתה מדבר עליו?
יש יותר מדרך אחד להתקדם. אבל בתכנית שאתה עושה אתה צריך לדעת למה אתה עושה ואיך להתקדם.
תוכניות כאלה יכולות לקדם אותך רק זמנית ופחות לטווח הרחוק..
בגלל זה עדיף כנראה להתקדם עם תוכנית בסיסית יותר שהנפח והתדירות בהם הוא לא מעט ולא יותר בשביל להתקדם בפרוגרסיב אובר לאוד,
זאת אומרת להתקדם במשקלי עבודה בתרגילים מורכבים, אחרי תקופה ארוכה שהתכנית כבר לא עובדת לך אפשר לתכנן מחדש או לחפש גם עוד כיוונים וכו..

Back
למעלה תחתית