הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון- 1RULE

• פותח/ת השרשור snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אני במתכונת של עלייה במסת שריר ובכללי-עלייה במשקל, ככה הערת ביניים.
צורך אבקות חלבון כבר כמה שנים(מוסיף לו סובין שיבולת שועל-ובעצם יוצר כך גיינר טבעי נטו)...בעבר השתמשתי בISO 93 וב- ISO 32 שמכילים כ-30+ גרם חלבון...
הפסיקו לשווק אותם לפי מה שהבנתי, לכן עברתי ל-מטריקס שגם מכיל 30+
גם הוא הפסיק להיות משווק (לפחות כאן בעיר...)
אז הרכישה האחרונה שלי בהמלצת המוכר הייתה- 1RULE שלא כולל 30+ גרם חלבון וזו הייתה ההתלבטות (אחרי שכבר שנים אני צורך והגוף כבר התרגל...אז לרדת לפחות מ-30?)
המוכר אמר שכל האבקות שהן מעל 30 זה "סתם חרטא" לדבריו ושלא באמת יש שם 30 גרם חלבון...
אמר ש 1RULE מאוד טובה ומומלצת, ו"רצה מאוד חזק" בחו"ל ושאברר את הנושא...אמר גם שמבחינת גודל הכף וריכוז החלבון בו-היא משתלמת.

אז הנה אני שואל-היא באמת טובה? באמת מומלצת?
והאם "באמת אין" אבקת חלבון 30+ גרם.

תודה מראש!

אני האחרון שמבין באבקות חלבון, אז זה לא הבעת דעה...
אבל נשמע כאילו פשוט המוכר יודע לעשות את העבודה שלו (למכור) טוב, וזהו חחח..
לא שזה אומר שהאבקה הזאת לא טובה, שוב - אין לי מושג בזה.

בחיים לא שמעתי על האבקה הזאת...
בכל מקרה אבקת חלבון זה סה"כ חלבון, כמה חלבון בידיוק יש לך בסקופ זה ממש לא משנה, תשלים פשוט לפי מה שאתה צריך, ולא לפי מה שאומרים לך על האריזה

הכמה חלבון יש במנה שכתוב לך על האריזה זה לא רלוונטי, תשים בדיוק את הכמות שאתה צריך להשלים ולא מעבר. מה שכן רלוונטי זה אחוז חלבון והמקורות שלו, המרכיבים, וכו'...
להקשיב למוכר זה לא מומלץ מהסיבה הפשוטה שהמוכר הוא בעל אינטרס אחד ופשוט וזה למכור. יש גם מוכרים הגונים, אבל בכל זאת, יש לקחת כל עצה של מוכר בערבון מוגבל. תבדוק בעצמך או תתייעץ עם כאלה שהם אינם בעלי אינטרס לגבי איזו אבקה כדאי לקנות.
בכ"מ מעולם לא שמעתי על החברה הזו.

זה פשוט, יחס הסקופ ואחוז החלבון (כמובן שהאיכות של החלבון משנה), אבל אפשר להגיד שיש בסקופ גם 40 חלבון ואז כולם יתלהבו, אבל הוא גדול פי 2, בראבו.....פעם הבאה תקנה משהו מוכר יותר, לא בהכרח טוב יותר, סתם להיות רגוע, וגם תסתכל ביקורות על טעם / איכות וכו'.

• פותח/ת השרשור
הכמה חלבון יש במנה שכתוב לך על האריזה זה לא רלוונטי, תשים בדיוק את הכמות שאתה צריך להשלים ולא מעבר. מה שכן רלוונטי זה אחוז חלבון והמקורות שלו, המרכיבים, וכו'...
להקשיב למוכר זה לא מומלץ מהסיבה הפשוטה שהמוכר הוא בעל אינטרס אחד ופשוט וזה למכור. יש גם מוכרים הגונים, אבל בכל זאת, יש לקחת כל עצה של מוכר בערבון מוגבל. תבדוק בעצמך או תתייעץ עם כאלה שהם אינם בעלי אינטרס לגבי איזו אבקה כדאי לקנות.
בכ"מ מעולם לא שמעתי על החברה הזו.

זו תגובה לך ולאחרים- לא מקשיב למוכר חח
אני מברר כאן לגבי האבקה כדי לדעת מה לקנות להבא.
אבל אני לא בדיוק מקבל את המענה...אז אף אחד לא מכיר את האבקה- OK
אבל האם האבקות הקודמות שציינתי כן טובות-ביחס לשאלה גם לגבי ה-30 גרם חלבון שהוא טוען שאין דבר כזה (האם זה כך?)
ובהתאם לכך-איזו אבקה אז היא מומלצת וכדאית

זו תגובה לך ולאחרים- לא מקשיב למוכר חח
אני מברר כאן לגבי האבקה כדי לדעת מה לקנות להבא.
אבל אני לא בדיוק מקבל את המענה...אז אף אחד לא מכיר את האבקה- OK
אבל האם האבקות הקודמות שציינתי כן טובות-ביחס לשאלה גם לגבי ה-30 גרם חלבון שהוא טוען שאין דבר כזה (האם זה כך?)
ובהתאם לכך-איזו אבקה אז היא מומלצת וכדאית

אין כזו אבקה ''הכי מומלצת'' אבל יש לך חברות עם שם עולמי, כמו BPI, דיימטייז, אופטימום וכו'

קנית דרך ישראלבודי? הם מנסים לדחוף חזק כנראה את rule1. הייתי שם והמוכר אמר לי ש"אופטימום נסגרו, ואלה המחליפים שלהם".

מה שכן, לא יודע לגבי האיכות. אולי איכותי. לא מכיר.

לא מזמן החברה הזו התחילה לרוץ, הם טוענים שה"מקימים" של אופטימום עשו חברה חדשה RULE 1, אם הם באמת הקימו את אופטימום למה להם לבנות חברה מתחרה מ0? נשמע לי תמוהה

בקשר ל30 גרם חלבון במנה- אין למה להתייחס לכך חברות פשוט מגדילות את הכף זה לא מעיד על שם דבר פשוט טריק של חברות, תחשב כמה אחוז חלבון יש לך ב100 גרם מוצר וזה יעיד על איכות, יש לי חלבון עם 30 גרם חלבון למנה ומנה זה 44 גרם שזה 68% חלבון, ומנגד יש את אופטימום עם 24 גרם חלבון במנה של 30 גרם שזה בסביבות ה80%...
פשוט תחלק את כמות החלבון בגרמים של המנה ותכפיל ב100

אני במתכונת של עלייה במסת שריר ובכללי-עלייה במשקל, ככה הערת ביניים.
צורך אבקות חלבון כבר כמה שנים(מוסיף לו סובין שיבולת שועל-ובעצם יוצר כך גיינר טבעי נטו)...בעבר השתמשתי בISO 93 וב- ISO 32 שמכילים כ-30+ גרם חלבון...
הפסיקו לשווק אותם לפי מה שהבנתי, לכן עברתי ל-מטריקס שגם מכיל 30+
גם הוא הפסיק להיות משווק (לפחות כאן בעיר...)
אז הרכישה האחרונה שלי בהמלצת המוכר הייתה- 1RULE שלא כולל 30+ גרם חלבון וזו הייתה ההתלבטות (אחרי שכבר שנים אני צורך והגוף כבר התרגל...אז לרדת לפחות מ-30?)
המוכר אמר שכל האבקות שהן מעל 30 זה "סתם חרטא" לדבריו ושלא באמת יש שם 30 גרם חלבון...
אמר ש 1RULE מאוד טובה ומומלצת, ו"רצה מאוד חזק" בחו"ל ושאברר את הנושא...אמר גם שמבחינת גודל הכף וריכוז החלבון בו-היא משתלמת.

אז הנה אני שואל-היא באמת טובה? באמת מומלצת?
והאם "באמת אין" אבקת חלבון 30+ גרם.

תודה מראש!

"טוב עחי", תגיד למוכר שלך שביררת ושיפסיק לבלבל לך את המוח, ואני גם דיי בטוח יודע על איזה חנות מדובר שהמוכר פולט כל כך הרבה שטויות מהפה שלו, באמת שאין יותר Cringefest מלהיכנס ל*שם של מדינה*body ולשמוע את כל הbroscience שיוצא למוכרים מהפה.
אתה רוצה Isolate לך על Dyamtize וזהו... ושלא יבלבלו לך את הביצים.

השתמשתי באבקנ הזוהז. קניתי בארהב..
באמת נפוצה שם יחסית.
חוץ מלהגיד שהיא טעימה אין לי הרבה מה להגיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית