הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחום הייטק

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
איזה קורס מומלץ לעשות משהו התחלתי לא משהו קשה שיתן בשורה תחתונה עבודה התחום עם משכורת סבירה ..
,תודה לעוזרים

לא קשה שיתן הרבה תמורה?

לא מכיר...

אם אתה מוכן להשקיע אז כל תחום ה IT \ פיתוח תוכנה אתה יכול ללמוד קורסים בג'ון ברייס \ האקריו או דומיהם..
אבל זה לא קורסים קצרים בד"כ, שדורשים לא מעט השקעה

בשביל לדעת לתכנת אתה צריך די הרבה זמן ולמידה, זה לא בא כזה בקלות.
חומרה זה תחום יותר פשוט אם אתה רוצה עבודה בתחום אך אין לי משהו ספציפי להמליץ כי זה משהו שלמדתי מחקר של שנים על הדרך של התכנות

חומרה זה תחום יותר פשוט
אתה הולך להרגיז המון מהנדסי חשמל או אנשי IT

אני לא מסכים שזה תחום פשוט יותר. פרקטית אפשר לעשות שם הרבה בלי להבין לעומק אולי אבל בלי להבין אתה תשאר ברמה מאוד נמוכה.

ושליטה ביכולות IT דורשת גם כן המון לימודים ויותר חשוב מזה המון ניסיון

יש אנשים שסיימו הנדסאי תוכנה (שנתיים) ולא מוצאים עבודה אז קורס של חצי שנה יבטיח לך עבודה? לא מאמין.. אבל הכל יכול לקרות, בכל מקרה הקורסים האלה לא זולים, הם מבטיחים עבודה בסוף אבל לא כולם באמת מוצאים.. לא הייתי ממליץ
כמה אתה רוצה להרוויח לשעה?

יש אנשים שסיימו הנדסאי תוכנה (שנתיים) ולא מוצאים עבודה אז קורס של חצי שנה יבטיח לך עבודה? לא מאמין.. אבל הכל יכול לקרות, בכל מקרה הקורסים האלה לא זולים, הם מבטיחים עבודה בסוף אבל לא כולם באמת מוצאים.. לא הייתי ממליץ
הקורסים האלה מאוד מוכווני עבודה..ככה שאין סיבה שלא בגדול, והם גם עוזרים בקבלה לעבודה..
אבל ברור שזה לא יעזור כי בפועל אם אתה יודע לתכנת אתה תמצא עבודה גם בלי שום הסמכה..

• פותח/ת השרשור
כמה אתה רוצה להרוויח לשעה?
נניח 40-50
לפי ההבנה שלי אדם בתחום ההיטק אמר שהוא התחיל עפ קורס טכנאי pc
והתקדם משם כרגע מרוויח סביב ה20 אלף

אתה הולך להרגיז המון מהנדסי חשמל או אנשי IT

אני לא מסכים שזה תחום פשוט יותר. פרקטית אפשר לעשות שם הרבה בלי להבין לעומק אולי אבל בלי להבין אתה תשאר ברמה מאוד נמוכה.

ושליטה ביכולות IT דורשת גם כן המון לימודים ויותר חשוב מזה המון ניסיון
ברור שבשביל להיות ברמה ולהתמודד עם מבני נתונים גדולים לדוגמה אתה צריך הבנה טובה ודי הרבה נסיון, לא בקטע מזלזל פשוט כמו שאמרת להבין את הבסיס ברמה של למצוא עבודה כנראה יקח הרבה פחות זמן מלקלוט תכנות מ0

מאמין שתמיכה טכנית כלשהי או QA ידני יכניס יותר מהממוצע בשוק, בQA ידני יש מקומות שלוקחים גם בלי נסיון.
לא עסקתי באף אחד מהם אז לא יודע להרחיב, אבל זה כיוון לחקור קצת.

נניח 40-50
לפי ההבנה שלי אדם בתחום ההיטק אמר שהוא התחיל עפ קורס טכנאי pc
והתקדם משם כרגע מרוויח סביב ה20 אלף

תלוי כמובן בניסיון שלו ובעיקר בידע.
גם אני סיימתי קורס מנהל רשתות אינטרנט אחרי שהתחלתי כנציג תמיכה טכנית, ועכשיו אני אחראי מחשוב של כמה בתי ספר(יותר טכנאי PC) בשכר שאני מחשיב כבדיחה אך אני לוקח בחשבון שזה רק בשביל עוד שורה בקורות חיים ואז אמשיך הלאה לתפקיד הבא בתקווה שזה יהיה בתפקיד שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית