הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כתפיים

מרואנה

משתמש מתחיל
91
7
נק' מוניטין:
7
91
7
היי אני עושה איי בי ולא ממש מצליח לסגור את השריר הזה.

באופן כללי זה השריר שבעיניי הכי יפה בגוף ורוצה לעבוד עליו הכי טוב שיש, אבל אומרים שהכתפיים לא עובדות טוב עם עומס ולכן קשה לתת 3 סטים לכל חלק.

זה מוגזם לעשות כתף קידמית 3 סטים, אמצעית 3 ואחורית 3? אמרו לי ש9 סטים לכתפיים מוביל לפציעות ודלקות.

באופן כללי הרחקה שזה כתף אמצעית ותרגיל לכתף אחורית סוגר לי את הכתפיים או שלתת גם לכתף הקידמית תרגיל?

אני עושה בנץ, בנץ חיובי ופרפר לחזה אם לא ציינתי. תודה.

מי אמר לך שלעבוד על כל חלק ל3 סטים גורם לפציעות? כתפיים זה דווקא חלק שאוהב נפח, ואני לא מדבר על קדמית
יש אנשים שלא מאמנים אותה אפילו בגלל שהיא עובדת מספיק בלחיצות, זה משתנה מאחד לאחד.
אבל אחורית / צדדית לא משנה מה תעשה, כדי שזה יהיה מפותח באמת אתה צריך לבודד (לא אומר שלא תוכל להשיג מראה טוב
אבל בשביל אופטימליות) צריך לבודד, 9 סטים לכתפיים זה מינימום למי שמתאמן בשביל אסתטיקה.
אני מתאמן ככה הרבה זמן, אנשים שאני מכיר מתאמנים ככה הרבה זמן, לא יודע מי מבלבל לך ככה את השכל, אבל אתה בא לפה עם שאלות מוזרות
כמו יש לי קוביות בצד אחד, 9 סטים לכתפיים זה מתכון לפציעות.

מה שהייתי מציע לך בשיא הכנות - תתחיל לחרוש את האינטרנט במידע, אם אתה באמת רוצה להצליח, עם השאלות שלך (תראה את זה נטו
כי אני רוצה לעזור לך) לא תגיע רחוק.

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך שלעבוד על כל חלק ל3 סטים גורם לפציעות? כתפיים זה דווקא חלק שאוהב נפח, ואני לא מדבר על קדמית
יש אנשים שלא מאמנים אותה אפילו בגלל שהיא עובדת מספיק בלחיצות, זה משתנה מאחד לאחד.
אבל אחורית / צדדית לא משנה מה תעשה, כדי שזה יהיה מפותח באמת אתה צריך לבודד (לא אומר שלא תוכל להשיג מראה טוב
אבל בשביל אופטימליות) צריך לבודד, 9 סטים לכתפיים זה מינימום למי שמתאמן בשביל אסתטיקה.
אני מתאמן ככה הרבה זמן, אנשים שאני מכיר מתאמנים ככה הרבה זמן, לא יודע מי מבלבל לך ככה את השכל, אבל אתה בא לפה עם שאלות מוזרות
כמו יש לי קוביות בצד אחד, 9 סטים לכתפיים זה מתכון לפציעות.

מה שהייתי מציע לך בשיא הכנות - תתחיל לחרוש את האינטרנט במידע, אם אתה באמת רוצה להצליח, עם השאלות שלך (תראה את זה נטו
כי אני רוצה לעזור לך) לא תגיע רחוק.
אחי יש לי קוביות בצד אחד אני לא מסתלבט. עוד מעט הם ייצאו ואצלם לך שתאמין. וכן אני מתאמן בשביל האסטטיקה בעיקר. בבנצים הכתף הקדמית עובדת?

אלה דברים שאמרו לי בfxp שכתפיים זה שריר מאוד רגיש ו9 סטים באיי בי גורם לפציעות.

אחי יש לי קוביות בצד אחד אני לא מסתלבט. עוד מעט הם ייצאו ואצלם לך שתאמין. וכן אני מתאמן בשביל האסטטיקה בעיקר. בבנצים הכתף הקדמית עובדת?

אלה דברים שאמרו לי בfxp שכתפיים זה שריר מאוד רגיש ו9 סטים באיי בי גורם לפציעות.

קודם כל אמרתי את זה גם שם, אני משתדל לקרוא שם כמה שפחות טקסט על מנת לשמור על הבריאות הנפשית שלי.
9 סטים לכתפיים (3 לקדמית, 3 צדדית, 3 אחורית) זה מעולה, אתה יכול לעשות 4 סטים לצדדית, 4 סטים לאחורית בלי לאמן את הקדמית
אם אתה עושה את הלחיצות שלך (בנץ' / לחיצת כתפיים / OHP) זה גם יהיה בסדר, אל תעבוד כבד על הכתף צדדית / אחורית
זה בעיקר מתיחה, שרירים שמגיבים טוב למשקלים קלים עם טכניקה נכונה.

לפי מה שאתה מתאר פה אתה רוצה לעשות 12 סטים רק לכתף קדמית, ואז אתה עוד מוסיף 3 סטים לכתף אמצעית ו3 לאחורית.
עם הנתונים שלך מספיק שתעשה FBW עם לחיצה אחת ומשיכה אחת (או שתיים אם מחשיבים דדליפט) באימון.

אבל היי, צריך לבודד אחרת השריר לא יגדל ולא יהיה פרופורציונאלי כי אני מינימום מר עולם.

לפי מה שאתה מתאר פה אתה רוצה לעשות 12 סטים רק לכתף קדמית, ואז אתה עוד מוסיף 3 סטים לכתף אמצעית ו3 לאחורית.
עם הנתונים שלך מספיק שתעשה FBW עם לחיצה אחת ומשיכה אחת (או שתיים אם מחשיבים דדליפט) באימון.

אבל היי, צריך לבודד אחרת השריר לא יגדל ולא יהיה פרופורציונאלי כי אני מינימום מר עולם.

תכלס ברוב המקרים אין צורך לבודד את הקדמית.

אתה לא מתאמן מספיק זמן בשביל באמת לבודד כל חלק בכתף ואין לך סיבה, זה כאילו שאתה מנסה בכוח להקשות על ההתקדמות שלך.
כמתחיל מספיק שתעשה 3 סטים לחלק האמצעי ועוד סט-2 לאחורי והכתף תגדל בפרופורציה לחזה ולידיים.
אני לא בטוח אם אתה רוצה מראה של כתף עצומה לעומת ידיים וחזה קטן כי לא ככה יוצרים פורפורציות יפות

אתה לא מתאמן מספיק זמן בשביל באמת לבודד כל חלק בכתף ואין לך סיבה, זה כאילו שאתה מנסה בכוח להקשות על ההתקדמות שלך.
כמתחיל מספיק שתעשה 3 סטים לחלק האמצעי ועוד סט-2 לאחורי והכתף תגדל בפרופורציה לחזה ולידיים.
אני לא בטוח אם אתה רוצה מראה של כתף עצומה לעומת ידיים וחזה קטן כי לא ככה יוצרים פורפורציות יפות

סט לאחורית? אלכס מזהיר במיוחד מאנשים כמוך 🙄

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי עושה אמצעית ואחורית. תודה.

Back
למעלה תחתית