הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחר כמה אחוזי שומן יש לי?ושאלה בנוגע לתפריט

ilanp55

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם אשמח לעזרה.חוזר להתאמן לאחר הזנחה של 3 שנים
שוקל היום 100 קילו, גובה 180 ,גיל 25.
מעלה תמונות של מצב נוכחי רפוי. כמה אחוז שומן אני?

תפריט שבניתי:תרשמו לי אם זה תקין? בגדול אני עושה כל יום אירובי של שעה שעה ועשרים ואימון משקולות
בוקר:
3ביצים קשות
סלט אחד מלפפון אחד עגבנייה
ו2כפות טחינה

ביניים- בין בוקר לצהריים:
2גזרים
תפוח

צהריים:
3כפות אורז
חזה עוף
סלט

אימון בשעה 4 בצהריים בערך

אחרי אימון:
טונה
2ביצים
סלט

ארוחת ערב:
חזה עוף
סלט
20180129_112054.jpg
20180129_112025.jpg
20180129_111949.jpg
ו3אורז

אני לא יודע לגבי אחוזי שומן אבל מה שאני כן יכול לומר לך זה שהבטן שלך נראית מוגזמת מהצד בגלל שלפחות מהתמונות זה נראה שיש לך וואחד ANTERIOR PELIC TILT.
אם תפתור את זה הבטן שלך תראה פחות נפוחה. כי מצד אחד יש לך כרס אבל מצד שני בתמונה הראשונה מתחילים לראות אצלך את הקוביות

• פותח/ת השרשור
קראתי באינטרנט על זה ומסתר שבאמת יש לי ANTERIOR PELIC TILT! ממה שהצלחתי להבין שזה בגלל שרירי בטן תחתונה חלשים ושרירי תחת חלשים, זה נכון? וראיתי שגם שלא מומלץ לעשות כפיפות בטן כי זה יחמיר את המצב אלא בטן סטטי.. בקיצור איזה שרירים צריך לחזר? וכמה זמן בערך לוקח לזה לחזור להלבטן לחזור פנמיה?

יש לזה המון גורמים. אני ממליץ לך להתייעץ עם אנשים שמבינים בזה. אני לא מבין כלום בפיזיותרפיה/תרגילים ספציפיים ואני לא רוצה סתם לייעץ לך. פשוט קל לזהות את זה

קראתי באינטרנט על זה ומסתר שבאמת יש לי ANTERIOR PELIC TILT! ממה שהצלחתי להבין שזה בגלל שרירי בטן תחתונה חלשים ושרירי תחת חלשים, זה נכון? וראיתי שגם שלא מומלץ לעשות כפיפות בטן כי זה יחמיר את המצב אלא בטן סטטי.. בקיצור איזה שרירים צריך לחזר? וכמה זמן בערך לוקח לזה לחזור להלבטן לחזור פנמיה?
חיזוק של ההאמסטינג ושרירי הבטן.
מתיחה של ההיפ פלקסור, הגב התחתון והקוואדס.
הליכה ואירובי בכלל גם יעזרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית