ייעוץ נשים וסטרואידים

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
מבחינה תאורתית אם לאישה יש את אותה רמות טסטוסטרון בדם כמו לגבר אז היא שווה לגבר מבחינת היכולת לפתח מסת שריר?

רמת הטסטוסטרון אצל אשה נמוכה בערך פי 10 מאשר אצל גבר. היא תוכל לפתח מסת שריר, ואפילו בעזרת אותם תרגילים ומכשירים 😉, אבל לאו דווקא באותה רמה.

• פותח/ת השרשור
אמרתי אם יש לגבר ולאישה את אותה רמה.
אישה מזריקה לעצמה מספיק טסט כדי שיהיה לה כמו גבר.

האם הפוטנציאל שלהם זהה?

בתיאוריה, כן.

אחד הגורמים שישפיעו על תהליך הפיתוח הוא אחוז האסטרוגן. אשה שתוסיף לעצמה טסטוסטרון תבליט גם סממנים גבריים בגופה. לגבר אין דילמה (עם או בלי מרכאות) כזאת.

רמת הטסטוסטרון אצל אשה נמוכה בערך פי 10 מאשר אצל גבר. היא תוכל לפתח מסת שריר, ואפילו בעזרת אותם תרגילים ומכשירים 😉, אבל לאו דווקא באותה רמה.
האם אתה יודע כמה בממוצע טסט' יש לאשה? (שלא מזריקה..)

• פותח/ת השרשור
אז איך שלא רואים מפתחות גוף עם גוף גדל ביחס לגבר?
אני לא חושב שמפתחות גוף מקצועיות ברמה של פיטנס גברים.

אז איך שלא רואים מפתחות גוף עם גוף גדל ביחס לגבר?
אני לא חושב שמפתחות גוף מקצועיות ברמה של פיטנס גברים.

מרת אולימפיה אייריס קייל גדולה יותר מלא מעט מתחרים גברים בקטגוריית משקל בינוני.

יש כמה הסברים לכך שלא תראה אשה עם גוף גדול ביחס לזה של גבר, ואני אנסה למנות כמה מהן (ואין בדברי הבאים שם כוונת לעג):

1)מדברייך עולה כי אין לך מושג מה קרה בתחום פיתוח הגוף העולמי בכל הנוגע לנשים. אני חושב שאם היית בודק את התחום היית מגלה שיש נשים עם זרועות בגודל של פירות לא קטנים. בגלל עניין הסטרואידים הוחלה תקנה הקובעת שנשים בתחום יורידו כ-20 אחוז ממסת השריר שלהן.

2)רוב הנשים השריריות שתראה מפחדות למצות את הפוטנציאל הגנטי שלהם, בתוספת כימיקלית. וזאת למרות שהן שריריות כל כך. מה שמוביל לחשש....

3)... שהמאבק נגד טבען הביולוגי עלול להותיר אותן נטולות הגדרה מגדרית ברורה. כמו שציינתי קודם, נשים צריכות להתמוד עם ייצרו הורמון אחד בצורה טבעית על ידי הזרקת הורמון אחר, ודיכוי ייצור ההורמון הזה עלול לשנות את הגוף שלהם לחלוטין, ובצורה לא הפיכה.

נערך לאחרונה:
3)... שהמאבק נגד טבען הביולוגי עלול להותיר אותן נטולות הגדרה מגדרית ברורה. כמו שציינתי קודם, נשים צריכות להתמוד עם ייצרו הורמון אחד בצורה טבעית על ידי הזרקת הורמון אחר, ודיכוי ייצור ההורמון הזה עלול לשנות את הגוף שלהם לחלוטין, ובצורה לא הפיכה.

תסתכל על אייריס קייל היא כל כך מכוערת
היא כל כך מגעילה
יש לה פרצוף של גבר עם זין של 30 סנטימטר
יש לה רגליים וידיים ענקיות
זה מה שיש לה

מה שאין לה זה שום סממן נשי, היא יותר קרובה לגבר מאשר לאישה
ציצים אין לה
ונראה לי שיש לה בולבול שם למטה מרוב שהיא הזריקה לעצמה כל מיני דברים

עם רמות הטסטוסטרון יהיו שוות, עדיין הגבר יעקוף את האשה במסת השריר, בצורה ניכרת (אולי לא במיקרים חריגים ביותר)

התחלתם לדבר על אשה שרירית וצורת הדיבור שלכם התדרדרה? הכל בסדר? 😃

אני לא אשאל מה הטראומה שחוויתם בנושא, אבל זה מעניין 😉.

ולעניין...

בגופו של גבר זורם יותר טסטוסטרון מאשר אצל אשה. תוספת של טסטוסטרון רק תגביר את מה שקיים ממילא. מה מבדיל אשה מגבר בנושא? כמות.

איריס קייל לקחה את עניין ההורמונים רחוק, והיא סובלת מתופעות לוואי של שימוש מוגבר בהורמונים [סנדרה, לתשומת ליבך (בקשר למאמר)]. זה לא עושה אותה פחות אשה. אל תשכחו שבשעת תחרות היא משילה מעצמה שומן רב, מה שמפחית מהסממנים הפיזים הנשיים שלה. במראה ה"אוף-סיזן" היא תיראה מלאה יותר, ואולי נשית יותר (בעיני המתבונן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית