הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פרונט יד קדמית+אחורית חדש כאן D:

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
האלן מה קורה ?😛
חדש כאן הייתי בfxp עכשיו עברתי לכאן חח ^^

נתונים:

גיל16 וחצי
משקל:61 (כרגע אני 63 אבל בתמונה הז את הייתי 61)
גובה : 168
אחוז שומן: אני חושב 10 לא בדקתי.
היקף : 34-5 משו באיזור הזה.

יד קדמית:

2401102213.jpg

יד אחורית:

2401102218.jpg

כן אני יודע שהכתף בפיגור רצח כי לא אימנתי אותה בהתחלה כול כך לא ממש השקעתי...
הייתי טמבל ורגליים אין לי תמונה אבל היקף סקוואדס איך שלא קוראים לזה 50..

ופרונט עדכני צולם לפני כמה ימים: ותגידו לפי התמונה הזאת כמה % שומן בערך.

nubv0123123.jpg

יאלה תגובותתתת 🖕חחח איזה פרצופים חזקים 🖕

תמונות מייספייס כמו שאומרים
בכל מקרה כן האחוז שומן נראה באיזור ה- 10, אם אתה מהילדודס של FXP שמתאמנים בשביל קוביות אז כל הכבוד 😃
אם אתה מחפש לגדול יש לך מבנה טוב תתחיל לחסל אוכל

• פותח/ת השרשור
חחחח ממש לא אחי בfxp הם ממש מטומטמים כול אחד חושב על קוביות אני ההיפך לא רוצה אל תאמין אני רוצה להעלים אותם כמה שיותר ואני באמת מחסל אוכל זה לא ניראה ככה אבל אני משתדל.

אחי ברגע שאתה מצטרף לפורום עלייך לעשות את הדברים הבאים:
1.להוסיף 2-4 ליטר חלב לתפריט.
2.להתפלל לריפטו.
3.להתאמן SS.
4.לעלות במשקל .
בכל מקרה אתה רזה אבל יש אחלה בסיס תתחיל מסה בכל הכוח.

• פותח/ת השרשור
AB
זה הולך ככה 4 פעמים בשבוע:
ABXABXX
A:
חזה 4 תרגילים 4X8
רגליים 2 תרגילים 3X10(התחלתי לא מזמן הבנתי שזה חשוב לעבוד עלייהם פעם זלזלתי עכשיו אני קורע אותם )
יד קדמית 3 תרגילים 3x8

B:
גב : 3 תרגילים 4X8(מה כדי 3 או 4? ^^ אני בדרך כלל עושה 4 אבל האימון נהיה ארוך אז להוריד תרגיל?)
כתפיים : 3תרגילים 3x8
יד אחורית : 3 תרגילים 3x8

אז אי ךה ת כנית עצות לשיפור ?
ואין לי אפשרות לעשות דדליפט וסקוואט חופשי אני יכול לעשות סקוואט או עם משקולות עם עם סמית משין חדר כושר קטן אני גר בעיר קטנה .

• פותח/ת השרשור
אחי ברגע שאתה מצטרף לפורום עלייך לעשות את הדברים הבאים:
1.להוסיף 2-4 ליטר חלב לתפריט.
2.להתפלל לריפטו.
3.להתאמן SS.
4.לעלות במשקל .
בכל מקרה אתה רזה אבל יש אחלה בסיס תתחיל מסה בכל הכוח.

חחחח אני מכיר אותך ממזמן בfxp כול כמה שבועות מעלים סרטון שלך עושה דדליפט חחח תותח אתה איזה משקלים מאוד מכובבדים ^^

1. איפה אני ידחוף את זה ? מקסימום חצי ליטר אני ישתה כי ההורים יתעצבנו עליי ולא יוכלו להתרגל שאני שותה 4 ליטר ביום כי זה הזוי.
2.מי זה ריפטו לעזזל?!
3.אין לי אפשרות לעשות SS . אני לא יכול לעשות אף תרגיל מתרגילי הקודש חח..
4.זה בכייף ^^
5. אני במסה ב אטרףףףף ^^

6. סליחה על הדאבללל אל תנעלו חח..

נערך לאחרונה:
עצה מספר 1: תחליף חדר כושר.

2: תוריד נפח, סקוואט + לחיצה + משיכה באימון זה מה שאתה צריך ולא יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
אין חדר כושר חלופי זאתי עיר קטנה.
תסביר את עצמך מזה להוריד נפח? סקוורט אין לי אפשרות לעשות רק בסמית ואמרו לי שזה לא טוב לברכיים כי אני לא יכול לעשות תנועה מלאה משהו כזה .
לחיצה אני עושה ומזה משיכה ? פולי וכאלה?

אין חדר כושר חלופי זאתי עיר קטנה.
תסביר את עצמך מזה להוריד נפח? סקוורט אין לי אפשרות לעשות רק בסמית ואמרו לי שזה לא טוב לברכיים כי אני לא יכול לעשות תנועה מלאה משהו כזה .
לחיצה אני עושה ומזה משיכה ? פולי וכאלה?
http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

משיכות = דדליפט, מתח, חתירה וכו', פולי זה תרגיל לבנות (וגם להן זה תרגיל גרוע), אם אין לך אפשרות לעשות סקוואט אז תעשה לג (גיי) פרס או לאנג'ים (מכרעיים), הרעיון הוא שכל מה שאתה צריך באימון זה לחיצה אחת 3 סטים בטווח חזרות 5-8 ואותו דבר עם משיכה (חוץ מדדליפט שאתה גם ככה לא עושה), ולהוסיף משקל למוט בכל הזדמנות, ברגע שאתה עובד בנפח גבוה אתה מעכב את עצמך.

• פותח/ת השרשור
מזאת אומרת נפח גבוה יותר מעכב את עצמך?
כאילו עם אני עושה 6 חזרות זה מעכב כאילו?

משמע שאתה לא מוציא משקלים מקסימלים כמו שאתה יכול להוציא (כי אתה עסוק ביותר מדי תרגילים)= מעכב היתקדמות
ככל שיש נפח גבוה באימון- כך זמן ההיתאוששות מתארך= מעכב היתקדמות

נפח גדול עם עצימות נמוכה~ביינונית זה נחמד לדעתי בשביל שינוי ווריאציה פה ושם וסתם להירגע, אבל לא נראה לי שנפח גדול מועיל על בסיס גבוהה

נערך לאחרונה:
מזאת אומרת נפח גבוה יותר מעכב את עצמך?
כאילו עם אני עושה 6 חזרות זה מעכב כאילו?
קראת את המאמר בלינק? אם לא אז אני לא רואה טעם להמשיך לענות לך, 6 חזרות וגם 8 זה בסדר, השאלה היא כמה סה"כ חזרות סה"כ אתה עושה, זאת אחת הדרכים להסתכל על נפח, לדוגמא 3 סטים של 8 חזרות בתרגיל מורכב זה סבבה, אבל אם אתה עושה עוד 2 תרגילים שמפעילים את אותן קבוצות שרירים אתה סתם מעכב לעצמך את ההתקדמות, הדרך הכי טובה להתקדם היא לבחור כמות מצומצמת של תרגילים שיפעילו את כל הגוף ולהתקדם בהם במהירות האפשרית תוך כדי הקפדה על טכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
אההה הבנתי אותך !
אז מה אתה מציע להוריד תרגילים שלא יעכב לי את ההתקדמות?4 תרגילים אני עושה לגב ולחזה כול תרגיל 4 סטים של 8 (רק בנץ אני עושה 6 חזרות השאר 8)להוריד ל3 תרגילים ?
איזה תרגילים מומלצים? לשרירים הגדולים אני מתכוון -חוץ מסקוואט ודדליפט וכול אלה.

אההה הבנתי אותך !
אז מה אתה מציע להוריד תרגילים שלא יעכב לי את ההתקדמות?4 תרגילים אני עושה לגב ולחזה כול תרגיל 4 סטים של 8 (רק בנץ אני עושה 6 חזרות השאר 8)להוריד ל3 תרגילים ?
איזה תרגילים מומלצים? לשרירים הגדולים אני מתכוון -חוץ מסקוואט ודדליפט וכול אלה.
חח אתה מצחיק, תוריד לתרגיל אחד, בנץ' מספיק לחזה, פרס לכתפיים לא ביום של הבנץ', מתח לגב, ואני לא מבין איך אתה לא יכול לעשות דדליפט אם יש מוט אולימפי במכון, שמים אותו על הרצפה, מעמיסים משקל ומרימים, מה הבעיה? בקיצור בשפה שתבין, תרגיל אחד מורכב לקבוצת שרירים וזהו, אמרתי לך לרגליים אתה יכול לעשות גיי פרס או לאנג'ים וגם דדליפט אם יש רצון. תוסיף משקל למוט בכל הזדמנות ותאכל כמו דיר חזירים שלם.

• פותח/ת השרשור
מה לתרגיל אחד? ומה עם חזה עליון? ופרפר?
יש מצב שאתה רושם לי תכנית חדשה ? יעני לעשות תיקון בלי סקוואט ודדליפט אני יכול לעשות דדליפט אבל המאמן גם לא רוצה הוא אומר לי שאני צעיר מדי חח.סקוואט הוא מסכים כי זה בסמית משין וזה מעפן רצחח וזה פוגע בברכיים משו כזה ככה אמרו לי.

מה לתרגיל אחד? ומה עם חזה עליון? ופרפר?
יש מצב שאתה רושם לי תכנית חדשה ? יעני לעשות תיקון בלי סקוואט ודדליפט אני יכול לעשות דדליפט אבל המאמן גם לא רוצה הוא אומר לי שאני צעיר מדי חח.סקוואט הוא מסכים כי זה בסמית משין וזה מעפן רצחח וזה פוגע בברכיים משו כזה ככה אמרו לי.

אל תקשיב למאמן ותתקדם או שתקשיב לו ולא תתקדם.

• פותח/ת השרשור
מזה דאמבלים משקולות יד כאילו?
וזה אין בעיה ואיזה עוד תרגילים מומלצים לגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית