עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעשה רק מתח ודדליפט לגב, חתירה זה תרגיל מעפן. אי אפשר לעשות סקוואט עם דאמבלים, אפשר לעשות חצי/רבע סקוואט, וזאת לא המטרה, תעשה לאנג'ים או לג פרס, אתה יכול לקחת את SS ופשוט להחליף את הסקוואט בלג פרס אם אין ברירה, חזה עליון עובד בבנץ' שטוח ובפרס, הוא יגדל יותר אם תתמקד בלעלות במשקלי העבודה מאשר אם תוסיף לו תרגיל ותתקדם לאט יותר, אתה יכול לקחת גם תוכנית מהאתר ולהחליף את הסקוואט באחד מהתרגילים שציינתי, וכן דדליפט הוא תרגיל מאוד חשוב, מאוד תורם לכוח פונקציונאלי ומערב יותר מסת שריר מכל תרגיל אחר (אלא אם כן תוסיף למשוואה הרמות אולימפיות), התרגיל האהוב עליי 😍מזה דאמבלים משקולות יד כאילו?
וזה אין בעיה ואיזה עוד תרגילים מומלצים לגב
זה בציניות?
וראיתי שאתה מלך הכרסים ^^
מדקאו גם ממליץ לעשות היי באר אז מה?ב 5*5 שמים חתירה כתרגיל בסיס...
מדקאו גם ממליץ לעשות היי באר אז מה?
הנה מה שיש לריפ לומר על חתירה:
My opinion about barbell rows is as follows: fuck barbell rows. Really. Fuck them. Stop wasting time worrying about barbell rows and get your deadlift up to 500. By then you'll have your own opinion and you won't have to worry about mine.
מדקאו גם ממליץ לעשות היי באר אז מה?
הנה מה שיש לריפ לומר על חתירה:
My opinion about barbell rows is as follows: fuck barbell rows. Really. Fuck them. Stop wasting time worrying about barbell rows and get your deadlift up to 500. By then you'll have your own opinion and you won't have to worry about mine.
בוא נחשוב בצורה היגיונית, אם הוא יכול לעשות חתירה הוא יכול לעשות דדליפט. העניין עם החתירה הוא שזאת לא תנועה ממש שימושית, בגלל זה אני חושב שריפ לא אוהב אותה.
מזה חתירה אפשר תמונה?
אוהו, איך אני אוהב שאנשים מסיקים מסקנות ומטעים אנשים אחרים.בוא נחשוב בצורה היגיונית, אם הוא יכול לעשות חתירה הוא יכול לעשות דדליפט. העניין עם החתירה הוא שזאת לא תנועה ממש שימושית, בגלל זה אני חושב שריפ לא אוהב אותה.
אז איפה בדיוק הטעתי מישהו? אני רק אמרתי מה אני חושב, ומסתבר שאני טועה, או שבזה אתה טוען שהחתירה היא תנועה שימושית לכל דבר?אוהו, איך אני אוהב שאנשים מסיקים מסקנות ומטעים אנשים אחרים.
הבעיה עם חתירות היא שאנשים מחליפים את הפאוורקלין בחתירה בגלל שהם דואגים ל"רוחב" של הגוף שלהם, וריפטו אומר שעדיף שיתמקדו בלהביא את הדדליפט ל5 פלטות במקום להתעסק בקקה ואז נראה אם ה"רוחב" שלהם יטריד אותם.
אז איפה בדיוק הטעתי מישהו? אני רק אמרתי מה אני חושב, ומסתבר שאני טועה, או שבזה אתה טוען שהחתירה היא תנועה שימושית לכל דבר?
אני טוען שתעשו דדליפטאז איפה בדיוק הטעתי מישהו? אני רק אמרתי מה אני חושב, ומסתבר שאני טועה, או שבזה אתה טוען שהחתירה היא תנועה שימושית לכל דבר?