הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אומרים על ההתקדמות בינתיים ב-SS?

WantToBuildHardMass

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
4
46
1
אני חמש שבועות בתוכנית,זאת אומרת חודש.
משקל גוף-76 בערך לא עליתי המון אולי 2 קילו מתחילת התוכנית...
1.73-1.74
אחוז שומן דיי גבוה הייתי אומר בין 18-19 אבל זה לא נראה נורא לפי דעתי.
בן 15.5
לפני הליפטינג הייתי בפיצולים,שטויות,אימונים ברחוב בהתחלה
-טוב אז אני אוכל 2700 קלוריות בערך שזה פלוס קלורי של 500 אוכל יחסית מסודר לפעמיים מחליף את האוכל בשטויות אבל שעולות על הערכים(אין מצב להחסיר מהערכים).
-רציתי לשאול למה אני נתקע יחסית בהתחלה?(לא מצליח לסיים את כל החזרות אך אימון לאחר מכן מנסה שוב ומתקדם)אני מנסה לבוא מנטלי ולא תמיד הולך נתקע בתחתית...זה לא בגלל הטכניקה כי בדקתי המון פעמיים עם מאמנים ואנשים עם נסיון...לא הבנתי למה אני לא תמיד מצליח להתקדם באופן קבוע.
בנוסף רציתי לשאול אם ישנו פוטנציאל לתחרויות בעתיד לפי מה שבינתיים רואים כאן?

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 23.2 · צפיות: 197
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי אם מאמנים למיניהם אמרו לך שהיא טובה אז היא לא. פוטנציאל תמיד יש, השאלה מה אתה באמת תעשה איתו.
אני צופה בהרבה מדריכים על סקוואט של מישהו בשם Allan thrall ומנסה ליישם.ישנם שאמרו לי שהטכניקה גרועה לגמרי והם ממליצים לי לקחת אימונים אישיים בשביל הכסף...

אני צופה בהרבה מדריכים על סקוואט של מישהו בשם Allan thrall ומנסה ליישם.ישנם שאמרו לי שהטכניקה גרועה לגמרי והם ממליצים לי לקחת אימונים אישיים בשביל הכסף...
חושבים שאפשר לנצל אותך כי אתה ילד. תעלה לפה סרטון של הטכניקה שלך וניתן ביקורת.

לפעמיים מחליף את האוכל בשטויות
אם ההטכניקה גרועה או לא גרועה לא משתנה מאימון לאימון וזה משקל שכן הצלחת לסיים את הסטים איתו הייתי מנחש שה ''שטויות'' האלה הן הבעיה
יכול להיות פשוט קלוריות ריקות שלא מספקות מספיק אנרגיה לביצועים והתאוששות אופטימלים.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שהם מנסים לנצל.
כרגע אין לי סרטון אצלם מחר ואשלח לכאן.
אם ההטכניקה גרועה או לא גרועה לא משתנה מאימון לאימון וזה משקל שכן הצלחת לסיים את הסטים איתו הייתי מנחש שה ''שטויות'' האלה הן הבעיה
יכול להיות פשוט קלוריות ריקות שלא מספקות מספיק אנרגיה לביצועים והתאוששות אופטימלים.
לא מחליף ארוחות דברים קטנים יצא שהחלפתי אבל זה יכול להיות לא אעשה את זה...

אם יש לך איזה תיעוד כלשהו של התפריטים שלך
אתה יכול לראות מה אכלת יום לפני ובאותו היום שהביצועים שלך היו חלשים ולראות אם זאת הבעיה.
ככל שאתה מתקדם ב SS ההתאוששות יותר ויותר קריטי בגלל עצימות האימונים.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך איזה תיעוד כלשהו של התפריטים שלך
אתה יכול לראות מה אכלת יום לפני ובאותו היום שהביצועים שלך היו חלשים ולראות אם זאת הבעיה.
ככל שאתה מתקדם ב SS ההתאוששות יותר ויותר קריטי בגלל עצימות האימונים.
כן זה מעייף.

צודקים! מאמנים אישיים זה מיותר, אנשים כל כך טובים בללמוד לבד שאני יכול לפרוש! /: והייתי ציני אם מישהו פספס...

אני מת על האבחונים שאנשים מרשים לעצמם לעשות בבטחון מלא על סמך פוסט של הבנאדם
זה בגלל הטכניקה, אני בטוח
איך אתה בטוח? ראית אותו מבצע את התרגילים?
כי אם מאמנים למיניהם אמרו לך שהיא טובה אז היא לא
אתה מכיר את המאמנים שאמרו לו את זה שאתה יוצא בהצהרה כזאת?
טוב אז אני אוכל 2700 קלוריות בערך שזה פלוס קלורי של 500
מה קצב העליה במשקל?
כמה אתה ישן?
חושבים שאפשר לנצל אותך כי אתה ילד
יכול להיות. יכול להיות גם שהטכניקה באמת גרועה

למה ? , לפי מה שפותח הנושא פרסם הכוונה הייתה למאמנים מין המכון שלו(אלא עם הוא איך שהוא מדבר עם מאמנים ברשת כמו Allan thrall הזה)
אבל אנחנו גם לא יודעים שום דבר על המאמנים מהמכון שלו והרמה שלהם

זה פשוט נשמע לי מהניסוח שהם מנסים לנצל אותו. יכול להיות שאני טועה. דיברתי ספציפית על המאמנים שלו

אבל אנחנו גם לא יודעים שום דבר על המאמנים מהמכון שלו והרמה שלהם
כן אני מסכים עם זה , אבל היה נראה לי שמייק לקח את זה באופן אישי שכלל המאמנים האישיים (כולל אני והוא)
הם כנראה לא מבינים ומנסים לרמות אותו. אני לא חושב שזה מה שטנק התכוון אלא סתם כלפי אותם המאמנים אגב הצורה או הדרך שבה הפרטים הוגשו

כן אני מסכים עם זה , אבל היה נראה לי שמייק לקח את זה באופן אישי שכלל המאמנים האישיים (כולל אני והוא)
הם כנראה לא מבינים ומנסים לרמות אותו. אני לא חושב שזה מה שטנק התכוון אלא סתם כלפי אותם המאמנים אגב הצורה או הדרך שבה הפרטים הוגשו
לא באמת

זה עניין מאוד אישי, יש אנשים שזה בא להם בקלות ויכולים לעשות סקוואט מוצלח כמעט ללא הכוונה.
יש אנשים כמוני שזה לקח להם חודשים, אצלי זה היה בעיקר בגלל מוביליטי אבל כל אחד והבעיות שלו.
הנקודה היא שאם אתה לא מתקדם והטכניקה לא טובה להמשיך לנסות לתקן בעצמך כנראה לא יעבוד.
ובכל מקרה אם אפשר אתה תמיד תרוויח מאימונים עם מישהו שהוא מקצוען בתחום ולא משנה מה הרמה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית