הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות על SS

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני כבר שבועיים בתוכנית ויש לי התקדמות טובה מאימון לאימון והתחלתי עם בסיס יחסית חזק אבל יש לי כמה שאלות...
1) במידה ואני לא יכול לעשות שלוש אימונים בשבוע, לא כי אני לא רוצה.. זה יותר כי אני לא יכול בגלל שאני בצבא ולפעמיים אני סוגר שבת ואין חדכ לפעמיים בסופש
בקיצור באמת לפעמיים אני לא יכול, השאלה היא במידה ופיספסתי אימון נגיד בחמישי, אז בראשון אני אמור לעלות משקל / אותו משקל
איך זה מתנהל?
2) אני מתקדם בכל השרירים, חוץ מבחזה שהייתה לי עליה גדולה ביחס לעבר
ואז נתקעתי הגעתי ל 75 סהכ ואני הצלחתי באימון אחד 14 חזרות, ואז אימון אחכ נשארתי במשקל והאימון הזה השלמתי אבל בסוף הייתה לי קצת עזרה מחבר (הוא אמר שלא עזר בכלל)
כנל גבי הפרס אני מרגיש שאני תכף נתקע
לעומת זאת בסקוואט במתח ובדדליפט אני עולה בצורה טובה
השאלה מה לעשות בנוגע לחזה
3) שאלה אחרונה זה איך אני יודע שמציתי את התוכנית
הרי אני צריך לעצור במשקל כלשהו ביחס למשקל שלי? או עד מתי צריך להמשיך עם התוכנית?
בדדליפט אני כבר עם 110 לחמש שה כמעט פי שתים מהמשקל שלי
ושמעתי שיש משקל מסוים שלא צריך לעבור כי אז יש סיכוי גבוה לפציעה (אם זה נכון בכלל)
אני שוקל 61 גובה 1.64 ואוכל כמו חזיר כאילו אין לי תיאור אחר חח
תודה מראש

1) חוזר על המשקל של האימון האחרון או אפילו עושה לו דילואד
2) עושה ריסט לתרגילים שנתקעת בהם
3) בערך אחרי 2-3 ריסטים בסקוואט ובדדליפט הגיע הזמן לשנות תוכנית בהנחה שבאמת עבדת נכון והתקדמת

את כל התשובות היית יכול למצוא במאמר בפורטל

• פותח/ת השרשור
1) חוזר על המשקל של האימון האחרון או אפילו עושה לו דילואד
2) עושה ריסט לתרגילים שנתקעת בהם
3) בערך אחרי 2-3 ריסטים בסקוואט ובדדליפט הגיע הזמן לשנות תוכנית בהנחה שבאמת עבדת נכון והתקדמת

את כל התשובות היית יכול למצוא במאמר בפורטל
קראתי הכל בפורטל, לא מדובר ספציפית על אחד

לגבי שתיים שאלתי כי בקושי העלתי בבנצ' ולא ידעתי אם כבר צריך לעשות ריסט אז שאלתי

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית