הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כישלון בבצ׳יט מיל

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אני בחיטוב כבר המון זמן ולפני כמה זמן יצאתי לטיול שנתי ופשוט לא היה לי מה לאכול בית הספר הביא ג׳אנק וגוועתי ברעב עד שנשברתי ויומיים שבעתי אך ורק מג׳אנק!

אני מתוסכל רצח אבל אני צריך הכוונה מה לעשות בהמשך, לעשות ביום שאחרי מינוס של 1000k?

לעשות יותר אירובי?
מה לעשות כדי למזער את הנזק?

נ.ב יום וחצי רק של ג׳אנק כמה בערך מעלים( שומן לא נוזלים)

אתה יכול להיות רגוע, כולנו בני אדם ולכולנו קורות נפילות כאלה, יום או יומיים זה לא מה שיהרוס לך את השייפ, רוב מה שעלית זה נוזלים ואני מאמין שאתה לא מתכוון להתחרות מחר אז הייתי מציע לך לחזור לתפריט להמשיך כרגיל ולא להתעסק בשטויות.

אני חולם עכשיו על פיצה ואני איזה חודשיים בחיטוב, פשוט בא לי להכניס את הראש לתוך מגש פיצה...
ההשלכות של זה, זה עוד כמה ימים לחיטוב, עלית נוזלים, לא יקרה כלום, כמו שזה שמעלי אמר, מחר אין לך תחרות, אם כן נדפקת!

לא יקרה כלום מכמה ימים של ג'אנק, פשוט תחזור לתפריט הרגיל שלך ותוך כמה ימים תתאזן מחדש

לא יקרה כלום מכמה ימים של ג'אנק, פשוט תחזור לתפריט הרגיל שלך ותוך כמה ימים תתאזן מחדש

למה אומרים שלא יקרה כלום?
יש את המשוואה של עודף קלורי=עליה במסת שומן בגוף. למה אם זה חד פעמי זה מתבטא בנוזלים בלבד ו״לא נורא״?

יש את המשוואה של עודף קלורי=עליה במסת שומן בגוף. למה אם זה חד פעמי זה מתבטא בנוזלים בלבד ו״לא נורא״?

עליה במסת השומן בגוף? זה לא קורה כ''כ מהר כמו שאתה חושב, יומיים בפלוס קלורי לא באמת יביא לעלייה במסת השומן (אם זה חד פעמי)

מה שמשנה זה הטרנד לאורך זמן, לא כל יום בנפרד

תמשיך כרגיל, לא צריך שום יום עם מינוס קלורי של 1000.
למה מהתחלה שמת על כל עניין התזונה זין שאתה בטיול שנתי, עדיף היית מתעסק בלהנות יש לך את כל שאר החיים להתאמן ולאכול חזה עוף עם אורז

Back
למעלה תחתית