הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה | מילטרי פרס

shimonz7

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אמרו לי שצריך לעשות את התרגיל עם רגל אחת קדימה כדי שלא יהיה עומס על גב תחתון , אבל ראיתי במקומות מסויימים שלא צריך רגל קדימה .... אז מה ההמלצה ?

מילטרי זה בדרך כלל בישיבה לכן אני חושב שאתה מתכוון לOHP.
ואני חושב שאתה מבלבל OHP עם JERK, כי לעשות OHP עם רגל אחת קדימה שונה מעם רגליים ברוחב כתפיים, מה שכן זה לא קשור לעומס על גב תחתון ואם הטכניקה שלך טובה לא אמור להיות עומס ברמה שתרגיש את זה על הגב תחתון.

מילטרי זה בדרך כלל בישיבה לכן אני חושב שאתה מתכוון לOHP.
ואני חושב שאתה מבלבל OHP עם JERK, כי לעשות OHP עם רגל אחת קדימה שונה מעם רגליים ברוחב כתפיים, מה שכן זה לא קשור לעומס על גב תחתון ואם הטכניקה שלך טובה לא אמור להיות עומס ברמה שתרגיש את זה על הגב תחתון.
מילטרי פרס= פרס רק בעמידה יותר צרה ובלי תנועה מהאגן
אמרו לי שצריך לעשות את התרגיל עם רגל אחת קדימה כדי שלא יהיה עומס על גב תחתון , אבל ראיתי במקומות מסויימים שלא צריך רגל קדימה .... אז מה ההמלצה ?
לא

מילטרי פרס= פרס רק בעמידה יותר צרה ובלי תנועה מהאגן
זה מילטרי בעמידה, לרוב תעשה את זה בישיבה כי המטרה שזה יהיה יותר STRICT, וOHP אין תנועת אגן, זה PUSH PRESS שזה משתמש באגן בשביל לדחוף יותר משקל למעלה

זה מילטרי בעמידה, לרוב תעשה את זה בישיבה כי המטרה שזה יהיה יותר STRICT, וOHP אין תנועת אגן, זה PUSH PRESS שזה משתמש באגן בשביל לדחוף יותר משקל למעלה
1.בפוש פרס משתמשים בברכיים ובאגן זה נכון.
2. גם בלחיצה מעל הראש(ohp) אמורה להיות סוג של תנופה מהאגן.מילטרי פרס זה כמעט אותו דבר רק שאין תנועה מהאגן, עמידה צרה ואחיזה יותר צרה מהפרס הרגיל

• פותח/ת השרשור
בקיצור לא צריך רגל קדימה ?
אני עושה אוברהד פרס נראה לי לא סגור על השם כל כך (לא ידעתי שיש הבדל), בעיקרון מזיז רק את הראש

מיליטרי לא עושים עם רגל אחת קדימה ואחת אחורה.
ובלי שום קשר - מה הבעיה עם עומס על גב תחתון?

• פותח/ת השרשור
בעמידה יש פחות עומס על הגב מאשר בישיבה, חוץ מזה שזה הרבה יותר טבעי לגוף. בקיצור- תעשה בעמידה
זאת לא הייתה השאלה
אני עושה בעמידה
השאלה אם צריך רגל אחת קדימה או ששני הרגליים באותו הקו ?

Back
למעלה תחתית