עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מילטרי פרס= פרס רק בעמידה יותר צרה ובלי תנועה מהאגןמילטרי זה בדרך כלל בישיבה לכן אני חושב שאתה מתכוון לOHP.
ואני חושב שאתה מבלבל OHP עם JERK, כי לעשות OHP עם רגל אחת קדימה שונה מעם רגליים ברוחב כתפיים, מה שכן זה לא קשור לעומס על גב תחתון ואם הטכניקה שלך טובה לא אמור להיות עומס ברמה שתרגיש את זה על הגב תחתון.
לאאמרו לי שצריך לעשות את התרגיל עם רגל אחת קדימה כדי שלא יהיה עומס על גב תחתון , אבל ראיתי במקומות מסויימים שלא צריך רגל קדימה .... אז מה ההמלצה ?
זה מילטרי בעמידה, לרוב תעשה את זה בישיבה כי המטרה שזה יהיה יותר STRICT, וOHP אין תנועת אגן, זה PUSH PRESS שזה משתמש באגן בשביל לדחוף יותר משקל למעלהמילטרי פרס= פרס רק בעמידה יותר צרה ובלי תנועה מהאגן
1.בפוש פרס משתמשים בברכיים ובאגן זה נכון.זה מילטרי בעמידה, לרוב תעשה את זה בישיבה כי המטרה שזה יהיה יותר STRICT, וOHP אין תנועת אגן, זה PUSH PRESS שזה משתמש באגן בשביל לדחוף יותר משקל למעלה
לאבקיצור לא צריך רגל קדימה ?
אני עושה אוברהד פרס נראה לי לא סגור על השם כל כך (לא ידעתי שיש הבדל), בעיקרון מזיז רק את הראש
זה משהו שייעצו לי, לא יודע לענות לך על זהמיליטרי לא עושים עם רגל אחת קדימה ואחת אחורה.
ובלי שום קשר - מה הבעיה עם עומס על גב תחתון?
בעמידה יש פחות עומס על הגב מאשר בישיבה, חוץ מזה שזה הרבה יותר טבעי לגוף. בקיצור- תעשה בעמידהזה משהו שייעצו לי, לא יודע לענות לך על זה
זאת לא הייתה השאלהבעמידה יש פחות עומס על הגב מאשר בישיבה, חוץ מזה שזה הרבה יותר טבעי לגוף. בקיצור- תעשה בעמידה
לאזאת לא הייתה השאלה
אני עושה בעמידה
השאלה אם צריך רגל אחת קדימה או ששני הרגליים באותו הקו ?
מילטרי פרס= פרס רק בעמידה יותר צרה ובלי תנועה מהאגן
לא