הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקופת החלמה מניתוח .

• פותח/ת השרשור Gruzi
  • פורסם בתאריך

Gruzi

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
4
39
0
בית לברון
אהלן חברים וצהריים טובים ,
אני מקווה שאני פותח את האשכול במקום הנכון .
עוד כ - חודש אני עובר ניתוח שאחריו אסור לי להיות בפעילות ספורטיבית למשך כ - חודשיים .
התחלתי כרגע תהליך של ירידה במשקל ( מ 127.5 ק"ג ) כרגע עומד כבר על 119 + - .
בכל מקרה , אני מאמין שאם התזונה הנכונה אני אצליח להגיע למשקל מטרה שלי (95)כבר אחרי החודשיים החלמה של הניתוח .
האחוז שומן שלי כרגע מאוד מאוד גבוהה , השאלה שלי היא כזאת : בתקופה הקרובה של ה 3 חודשים שכוללים את הניתוח+החלמה ממנו שאני אהיה בדיאטה איני יוכל לבצע שום פעילות ספורטיבית כגון משקולות וכ'ו . האם זה ישפיע לרעה על התהליך הדיאטה מבחינת תוצאות ויזואליות עודף עור וכאלה .
כלומר האם יש הבדל בהורדת אחוזי השומן בתהליך שהוא נטו תזונה בלי שום אימונים לתהליך שהוא עם אימונים ואם כן איך אפשר לשפר את הדיאטה כך שלא יהיה עודף עור גדול מדיי או לצורך העניין שהתוצאה תהיה יפה גם בלי עבודה עם משקולות .
אשמח לתשובה תודה מראש חברים ושיהיה שבוע טוב

כן יש הבדל, אבל לא מטורף עכשיו בזמן שאתה מתאר, זאת אומרת אם אתה תקפיד על חלבון גבוהה (אם מותר לך, לא יודע איזה ניתוח או מי מו מה)
אתה לא תאבד כמות רצינית ממסת שריר שלך גם אם תרד במשקל בלי להתאמן, אבל בעיקרון, אם בחיטוב לא היה צורך
להתאמן אז כולם היו בחיטוב בבית ורק עם תפריט, מנסים לשמר כמה שיותר מסת שריר, ככה שהיחס שריר-שומן משתנה לטובת השריר כמה שיותר.
מה שאתה תעשה, כן אולי אתה לא תשמר את השריר כמו שהיית יכול אם היית מתאמן בנוסף, אבל זה לא צריך לעצור אותך לדעתי, תרד במשקל בצורה הדרגתית כרגע, לאט יותר, לא כסאח, במיוחד שאתה לא יכול להתאמן, כי אני מניח שאתה במשקל עודף די רציני, זה שונה מסתם בחור שעושה חיטוב.

• פותח/ת השרשור
כן יש הבדל, אבל לא מטורף עכשיו בזמן שאתה מתאר, זאת אומרת אם אתה תקפיד על חלבון גבוהה (אם מותר לך, לא יודע איזה ניתוח או מי מו מה)
אתה תשמור פחות או יותר על המסת שריר שלך גם אם תרד במשקל בלי להתאמן, אבל בעיקרון, אם בחיטוב לא היה צורך
להתאמן אז כולם היו בחיטוב בבית ורק עם תפריט, מנסים לשמר כמה שיותר מסת שריר, ככה שהיחס שריר-שומן משתנה לטובת השריר כמה שיותר.
מה שאתה תעשה, כן אולי אתה לא תשמר את השריר כמו שהיית יכול אם היית מתאמן בנוסף, אבל זה לא צריך לעצור אותך לדעתי, תרד במשקל בצורה הדרגתית כרגע, לאט יותר, לא כסאח, במיוחד שאתה לא יכול להתאמן.

קודם כל תודה רבה על התגובה ,
כן זהו זה גם מה שאני חשבתי לעצמי , מבחינת אוכל מותר לי הכל כרגיל .
אבל בעקרון איבוד המסת שריר הקיימת פחות מפחיד אותי , אין לי כרגע מסת שריר גדולה בכלל . אני נמצא על אחוז שומן מאוד גבוהה .
הפחד העיקרי שלי זה העודף עור , הרבה אמרו לי שעודף עור יכול להימנע או לחלופין להיגרם כמה שפחות עודף עור אם משלבים אירובי ואימוני משקולות .
רציתי לברר האם יש דרכים אחרות גם אולי להימנע מעודף עור או להפחית את הנזק כמה שיותר ?

קודם כל תודה רבה על התגובה ,
כן זהו זה גם מה שאני חשבתי לעצמי , מבחינת אוכל מותר לי הכל כרגיל .
אבל בעקרון איבוד המסת שריר הקיימת פחות מפחיד אותי , אין לי כרגע מסת שריר גדולה בכלל . אני נמצא על אחוז שומן מאוד גבוהה .
הפחד העיקרי שלי זה העודף עור , הרבה אמרו לי שעודף עור יכול להימנע או לחלופין להיגרם כמה שפחות עודף עור אם משלבים אירובי ואימוני משקולות .
רציתי לברר האם יש דרכים אחרות גם אולי להימנע מעודף עור או להפחית את הנזק כמה שיותר ?

זה גם גנטיקה, אבל הדבר העיקרי הוא קצב הירידה, אם קצב הירידה הוא גדול מידי יהיו לך יותר עודפי עור, אם הקצב מתון ומחושב
אתה תראה הרבה פחות עודף עור או בכלל לא, ובעיקרון הגיוני שאם תפתח / תשמור על כמה שיותר מסת שריר יהיה כמה שפחות עודף עור.
ו''איבוד המסה'' תאמין לי שיש לך מסה, אתה שוקל 119, גם אם לא נגעת במשקולת יש לך, לא מכובדת אבל יש.

- קצב ירידה מחושב
- להתאמן בחדר כושר
- גנטיקה
- לשים לב לפרטים, אם אתה רואה שמתחיל עודפי עור, אפשר אולי טיפה להאט.

• פותח/ת השרשור
זה גם גנטיקה, אבל הדבר העיקרי הוא קצב הירידה, אם קצב הירידה הוא גדול מידי יהיו לך יותר עודפי עור, אם הקצב מתון ומחושב
אתה תראה הרבה פחות עודף עור או בכלל לא, ובעיקרון הגיוני שאם תפתח / תשמור על כמה שיותר מסת שריר יהיה כמה שפחות עודף עור.
ו''איבוד המסה'' תאמין לי שיש לך מסה, אתה שוקל 119, גם אם לא נגעת במשקולת יש לך, לא מכובדת אבל יש.

- קצב ירידה מחושב
- להתאמן בחדר כושר
- גנטיקה
- לשים לב לפרטים, אם אתה רואה שמתחיל עודפי עור, אפשר אולי טיפה להאט.

תודה רבה חבר , עשית לי קצת סדר .
האמת בנתיים אני לא רואה שום סימנים לעודפי עור אבל אני משאר שזה בגלל שירדתי רק 8 קג בנתיים

Back
למעלה תחתית