הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורש כף היד

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
שלום לכולם,
שמתי לב שגם בבנץ' וגם בפרס יש לי נטייה לכופף את כף היד לאחור, אפילו במוט ריק. אני מנסה לשים לב לזה, אבל לא תמיד מצליח, בעיקר בסטים הכבדים.
זה לא כזה כואב לי, אולי טיפה אחרי סט כבד אבל לא משהו שמפריע, אבל אני יודע שזה משפיע על הכוח בלחיצה, שזה משהו שחשוב לי לשפר.
האם כדאי להשתמש ברצועות לשורש כף היד, לפחות בסטים הכבדים?
אני יודע שעדיף להימנע מרצועות ולכן אני שואל, כמו כן אם למישהו יש פתרון טוב יותר, אשמח לשמוע...

תודה מראש לעוזרים.

שלום לכולם,
שמתי לב שגם בבנץ' וגם בפרס יש לי נטייה לכופף את כף היד לאחור, אפילו במוט ריק. אני מנסה לשים לב לזה, אבל לא תמיד מצליח, בעיקר בסטים הכבדים.
זה לא כזה כואב לי, אולי טיפה אחרי סט כבד אבל לא משהו שמפריע, אבל אני יודע שזה משפיע על הכוח בלחיצה, שזה משהו שחשוב לי לשפר.
האם כדאי להשתמש ברצועות לשורש כף היד, לפחות בסטים הכבדים?
אני יודע שעדיף להימנע מרצועות ולכן אני שואל, כמו כן אם למישהו יש פתרון טוב יותר, אשמח לשמוע...

תודה מראש לעוזרים.
תנסה לכווץ את כף היד חזק. ממש תנסה לשבור את המוט

אולי המשקל כבד לך ואתה לא רגיל לטכניקה, תנסה כל פעם לפני שאתה מתחיל את הסטים לעשות חימום בלי משקל רק המוט כדי לתרגל את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אין לזה קשר למשקל, כי גם בחימום זה קורה לי, אפילו עם מוט ריק...

בפרס זה יכול להיות מחוסר גמישות עם ניסיון שלך לרדת יותר מדי.
אל תתבייש לעצור מול הסנטר.
בנץ לא אוכל לסווג את הבעיה בלי סרטון.

• פותח/ת השרשור
בפרס זה יכול להיות מחוסר גמישות עם ניסיון שלך לרדת יותר מדי.
אל תתבייש לעצור מול הסנטר.
בנץ לא אוכל לסווג את הבעיה בלי סרטון.

אוקיי, תודה.
לגבי הבנץ, אני אצלם את עצמי באימון הבא ואז אולי באמת יהיה אפשר לראות ממה זה.
אני משער שזה נובע מהמיקום על כף היד שבו אני ממקם את המוט. אם למישהו היה סרטון, או מאמר על איך לאחוז את המוט בבנץ, זה היה יכול להיות טוב.

אוקיי, תודה.
לגבי הבנץ, אני אצלם את עצמי באימון הבא ואז אולי באמת יהיה אפשר לראות ממה זה.
אני משער שזה נובע מהמיקום על כף היד שבו אני ממקם את המוט. אם למישהו היה סרטון, או מאמר על איך לאחוז את המוט בבנץ, זה היה יכול להיות טוב.

אז על פי מה שאני מבין מהסרטון הזה, אני צריך לנסות "לעקם" את המוט וגם למקם את המוט בתחתית כף היד, ואם זה לא עובד, אז לשקול להשתמש ברצועות?
נכון, למרות שאין סיבה שזה לא יעבוד ושתשתמש ברצועות אם אין לך פציעה ואתה לא עובד במשקלים גדולים(סתם לחץ מיותר על היד)

• פותח/ת השרשור
נכון, למרות שאין סיבה שזה לא יעבוד ושתשתמש ברצועות אם אין לך פציעה ואתה לא עובד במשקלים גדולים(סתם לחץ מיותר על היד)

תגדיר משקלים גדולים? 90 קג בנץ' זה נחשב נמוך?

המוט צריך לשבת על החלק התחתון של כף היד כשהאמות תומכות בו

Back
למעלה תחתית