עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי על להתחיל חיטוב בצורת IF. האם עדיף לשמור את זה למאוחר יותר בחיטוב? אין לי בעיה להתמודד עם זה מנטלית.לרוב מאסה לחיטוב לא מצריכה זמן נייטרלי
עדיף שתשמור את הזמן ליציאה מהחיטוב ומעבר למאסה/נייטרלי (שמה דווקא ראיתי לנכון שעדיף ללכת על טווח בטוח שלל 10-14 יום
בסוף אני מתחיל חיטוב ישר מגרעון של 300 בערך.. השאלה הייתה האם if יותר מועיל גם באחוזי שומן גבוהים או שזה יתן הרבה?תוריד כל יום בערך 100-200 קלוריות בהדרגה וככה תכנס לחיטוב, אין בעיה לעשות כמה ימים נטרלי אם אתה רוצה בין לבין.
אתה יכול לעשות חיטוב באיזה צורה שאתה רוצה כל עוד זה בגירעון קלורי וזה באמת יחשב חיטוב.
לא הייתי ממליץ להוריד באיזה 800 קל' ביום לא משנה אם זה במעבר מחיטוב למסה או הפוך.בסוף אני מתחיל חיטוב ישר מגרעון של 300 בערך.. השאלה הייתה האם if יותר מועיל גם באחוזי שומן גבוהים או שזה יתן הרבה?
יתן יותר בהשוואה לחיטוב רגיל ללא הגבלה בשעות האכילה? האם חיטוב if יגרום לי לשרוף יותר שומן גם באחוזי שומן גבוהים? (בהנחה שהגרעון הקלורי זהה כמובן)לא הייתי ממליץ להוריד באיזה 800 קל' ביום לא משנה אם זה במעבר מחיטוב למסה או הפוך.
יתן הרבה בהשוואה למה? לגירעון קטן יותר?
יכול להיות, תלוי בך ובגוף שלך.יתן יותר בהשוואה לחיטוב רגיל ללא הגבלה בשעות האכילה? האם חיטוב if יגרום לי לשרוף יותר שומן גם באחוזי שומן גבוהים? (בהנחה שהגרעון הקלורי זהה כמובן)