הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג מושהה

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
seang הוסיף לוג חדש:

לוג אימנים - seang - מנסה להתחזק תוך כדי חוסר שינה, תזונה וזמן

פרטים כלליים:
זכר, 16
רקע -
איגרוף(7 שנים)
אימוני התנגדות(bro splits)(חצי שנה)
אימוני כוח(חצי שנה)
מה עשיתי עד עכשיו:
SS:
מ.ג - 69 --> 83
א.ש - 14--> 16-17
סקוואט - 3*5*50 --> 120
דדליפט - 1*5*50 --> 150
בנץ' - 3*5*40 -->80
חתירה - 3*5*40 --> 80
פרס 3*5*30 --> 52.5
*סיימתי SS מוקדם בגלל דלקת בברכיים.

דלקות ברכיים ושטויות:

תקופה ארוכה ניסיתי לטפל בדלקת ולמרות ניסיון לעקוב אחרי פרוטוקולים שונים ומשחקים עם שילובים שונים של עצימות, נפח...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
seang עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס״:

עדכון לוג: 25/03/18

שבוע 1 אימון 1
נפח:

סקוואט 120*5*5
בנץ' 70*5*5 היה די קל אבל החלטתי לעשות דילואד קטן בתחילת התכנית כדי להתקדם טוב.
מתח 5*5 חוזר לעשות מתח אחרי המון זמן אז עשיתי היום ללא משקל ואנסה להוסיף משקל כל שבוע.

משקלים זזים יפה, מצפה לדברים טובים מהתכנית.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/03/18

שבוע 1 אימון 2
התאוששות:
145*5 דדליפט PR
45*3*5 פרס. היה די קל, אנסה לעלות כל שבוע.
95*2*5 סקוואט קל. לא הצלחתי ללבוש את השרוולים בגלל שהזכרתי, צריך לחשוב מה אני עושה עם זה. או ללבוש אותם מתחילת האימון או לעשות סקוואט בהתחלה.

מ.ג 84.45

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/03/18

שבוע 1 אימון 3
עצימות:
סקוואט 135*5 PR (טעות במשקל, יותר על זה בסיכום)
בנץ' 77.5*5 נורא קל
חתירה 80*3*5

מ.ג 86.8 - אחרי ארוחת הבוקר היה מספר שתיים מטורף שמסביר את זה 😃

סיכום שבוע 1:
אימון הנפח לא היה נורא קשה, והצלחתי להתאושש ממנו כמו שצריך. רמת התשישות ביום יום הייתה הרבה יותר נמוכה מה ss אחרי יום שני.
משכתי שיא בדד, מה שמשמח, ומרגיש בטוח לגבי הבנץ'.

מה שכן, בעיה עם הסקוואט. תכננתי לתת היום 132.5 שלא אמור להיות שיא אלא משקל סיום ss, אבל בטעות שמתי 135. לא נכשלתי, אבל אני ממש לא מרוצה מהסט הזה. בחזרה הראשונה עקבים התרוממו בירידה בגלל חוסר תשומת לב, חזרות הבאות נראו טוב אבל החמישית הייתה גריינדר של שלוש שניות בערך. כנראה העובדה שיש לי ממש רע ומעט בלילה השפיעה...
תכננתי להתקדם לפחות בהתחלה בחמש קילו בנפח ובעצימות אבל אני לא בטוח מה לעשות שבוע הבא. לחזור על המשקל? לעלות בחמש בשבוע הבא כרגיל? 137.5? ומה עם הנפח?

תכנוו לשבוע הבא:
למשוך 150 לחמש.
התקדמות של 2.5 בנפח ובעצימות בבנץ'.
להתחיל להתקדם התרגילים עזר - מתח, חתירה, פרס.
סקוואט - אשמח לקבל עזרה ועצה לגבי איך להתקדם מפה. אני ממש מבואס שדבר כזה קורה בשבוע הראשון. @kotzer ממש אשמח לעזרה ממך, עזרת לי ממש כשעשיתי ss לפני תקופה ואולי תוכל להכווין אותי, תודה מראש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
עשית ריסט לפני שהתחלת את התוכנית?
אם תעלה סרטון זה יעזור מאוד להבין את הבעיה
עשיתי שבוע קל לפני שהתחלתי וגם התכוונתי לשבור שיא רק בשבוע השני. עם כמה שזה מוזר, שברתי שיא בטעות.
אני לא יכול להעלות ליוטיוב את הסרטון כרגע כי המחשב לא עובד, להעלות את הסרטון כקובץ? אני בטוח ב 99 אחוזים שזה לא עניין של טכניקה אלא פשוט משקל כבד מדי.
לא משנה, מצאתי איל להעלות מהטלפון, כמה דקות ואעלה קישור

אם אתה צופה מהטלפון, תהפוך על הצד, זה לא מראה את כפות הרגליים במצב רגיל משום מה.

עשיתי שבוע קל לפני שהתחלתי וגם התכוונתי לשבור שיא רק בשבוע השני. עם כמה שזה מוזר, שברתי שיא בטעות.
אתה אמור לעשות ריסט, להוריד את משקלי העבודה ב-10% בערך ולהתקדם משם. העובדה שאתה מתחיל מיד עם שיאים חדשים יכולה לעכב אותך

• פותח/ת השרשור
אתה אמור לעשות ריסט, להוריד את משקלי העבודה ב-10% בערך ולהתקדם משם. העובדה שאתה מתחיל מיד עם שיאים חדשים יכולה לעכב אותך
אבל לא ידעתי את משקלי העבודה שלי לחמישייה אחת, לכן חשבתי שמשקל לשלוש חמישיות יהיה משקל טוב להתחיל איתו בעצימות. אגב, זה גם מה שמארק ריפטו ממליץ בספר. לפי הסרטון וכל מה שמסביב, מה היית עושה?
*בשבוע הקל שלפני זה, היה לי המון לחץ אז כל מה שעשיתי היה 120 לחמישייה אחת שלוש פעמים בשבוע, שזה באמת 90 אחוז ממה שתכננתי לתת היום. חשבתי שזה ועוד השבוע בו אני לא שובר שיא יהיו מספיקים במיוחד לאור העובדה שאני לא מתאמן בינוני מתקדם אלא נוטה למתאמן המתחיל, משום שסיימתי ss יותר בגלל הרגשה אישית ולא כשלונות וריסטים.

נערך לאחרונה:
אבל לא ידעתי את משקלי העבודה שלי לחמישייה אחת, לכן חשבתי שמשקל לשלוש חמישיות יהיה משקל טוב להתחיל איתו בעצימות. אגב, זה גם מה שמארק ריפטו ממליץ בספר. לפי הסרטון וכל מה שמסביב, מה היית עושה?
*בשבוע הקל שלפני זה, היה לי המון לחץ אז כל מה שעשיתי היה 120 לחמישייה אחת שלוש פעמים בשבוע, שזה באמת 90 אחוז ממה שתכננתי לתת היום. חשבתי שזה ועוד השבוע בו אני לא שובר שיא יהיו מספיקים במיוחד לאור העובדה שאני לא מתאמן בינוני מתקדם אלא נוטה למתאמן המתחיל, משום שסיימתי ss יותר בגלל הרגשה אישית ולא כשלונות וריסטים.
אז פשוט שבוע אחד אל תתקדם, תחזיר לעצמך את השבוע הקל שתיכננת לעצמך

• פותח/ת השרשור
אז פשוט שבוע אחד אל תתקדם, תחזיר לעצמך את השבוע הקל שתיכננת לעצמך
בסדר גמור, חשבתי לעשות את זה בהתחלה אבל העדפתי לשמוע דעה ממישהו יותר מבין ממני. בבנץ' אגב עשיתי אותו הדבר, והיה לי ממש קל.
מודה לך מאוד על המענה!

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/04/18

שבוע 2 אימון 6
עצימות:
סקוואט 135*5 חזרתי על המשקל משבוע שעבר והמשקל טס. ממש שמח ומרגיש בטוח לקראת 3 פלטות בעוד שבוע.
בנץ' 80*6 היה כל-כך קל שחשבתי שעשיתי 4 חזרות אז עשיתי אחת יותר מדי. לא מתלונן, אמשיך בעלייה של 2.5 למרות הפיתוי לקפוץ ב 5.
If it ain't broken don't fix it
חתירה 85*5 ממש אוהב את התרגיל, יותר על זה בסיכום.

מ.ג 86.4

סיכום שבוע 2:

שמח שהמשקלים זזים טוב ותיקנתי את הפשלה בשבוע שעבר. ממש שמח מזה שמשכתי השבוע פי 3 מהמשקל שבוע התחלתי ss בקיץ.
שבוע הבא 3 פלטות סקוואט, שיש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית