הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום אשמח לעזרה

איתי135

משתמש מתחיל
91
4
נק' מוניטין:
4
91
4
שלום לכולם
התחלתי חיטוב לפני שלושה חודשים {הייתי 4 חודשים במסה SS) והתלתי לאכול כמו שצריך וזה
הייתי בהתחלה 87 עכשיו אני 80.5 מטר שמונים וארבע
עכשיו אני עושה את התוכנית FBW מקילוגרם הראתי לחברים שלי את התוכנית ואם אמרו שהיא לא מתאימה לי והיא מתאימה לתחילים {בגלל שהיא FBW}
אני יכול להיות רק שלושה פעמים במכון בשבוע אז אני לא יכול לעשות תוכניות של ארבעה ימים
אני לא חושב ש FBW מתאימה לי כול כך מכיוון שאני לא מתחיל ואני לא מעלה את המשקל שלי מאימון לאימון כמעט בכלל...
אשמח לשמוע את דעתכם מה אתם אומרים אם יש איזור המלצה לתוכנית אחרת או משהו
מצאתי את התוכנית הזאת אשמח לשמוע מה אתם אומרים
שבוע טוב

שלום לכולם
התחלתי חיטוב לפני שלושה חודשים {הייתי 4 חודשים במסה SS) והתלתי לאכול כמו שצריך וזה
הייתי בהתחלה 87 עכשיו אני 80.5 מטר שמונים וארבע
עכשיו אני עושה את התוכנית FBW מקילוגרם הראתי לחברים שלי את התוכנית ואם אמרו שהיא לא מתאימה לי והיא מתאימה לתחילים {בגלל שהיא FBW}
אני יכול להיות רק שלושה פעמים במכון בשבוע אז אני לא יכול לעשות תוכניות של ארבעה ימים
אני לא חושב ש FBW מתאימה לי כול כך מכיוון שאני לא מתחיל ואני לא מעלה את המשקל שלי מאימון לאימון כמעט בכלל...
אשמח לשמוע את דעתכם מה אתם אומרים אם יש איזור המלצה לתוכנית אחרת או משהו
מצאתי את התוכנית הזאת אשמח לשמוע מה אתם אומרים
שבוע טוב
לא הבנתי אתה רוצה לעשות מסה עכשיו? תן עוד מידע עליך, משקלי עבודה, אחוז שומן...

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אתה רוצה לעשות מסה עכשיו? תן עוד מידע עליך, משקלי עבודה, אחוז שומן...
לא. אני אחרי תקופה ארוכה של מסה התחלתי חיטוב לפני שלושה חודשים אני רוצה לדעת אם התוכניץ=ת שבפרום FBW מתאימה לי כי אני לא כול כך מתחיל...
עכשיו הבאתי חלופה לתוכנית לראום אם היא תהיה טובה זהו אשמח לדעת אם התוכנית שבפרום מתאימה לי כי חברים שלי אמרו לי שFBW זה למתחילם בלבד

לא. אני אחרי תקופה ארוכה של מסה התחלתי חיטוב לפני שלושה חודשים אני רוצה לדעת אם התוכניץ=ת שבפרום FBW מתאימה לי כי אני לא כול כך מתחיל...
עכשיו הבאתי חלופה לתוכנית לראום אם היא תהיה טובה זהו אשמח לדעת אם התוכנית שבפרום מתאימה לי כי חברים שלי אמרו לי שFBW זה למתחילם בלבד
התוכנית מהפורטל תהיה טובה לך. מי אמר לך שfbw זה רק למתחילים? יש פה אנשים עם סקוואט של מאתיים קילו שלא מפצלים שרירים

• פותח/ת השרשור
התוכנית מהפורטל תהיה טובה לך. מי אמר לך שfbw זה רק למתחילים? יש פה אנשים עם סקוואט של מאתיים קילו שלא מפצלים שרירים
זה מה שרציתי לדעת אנשים שדיברתי איתם אמרו לי את זה ורציתי רק לוודא את זה אז אתה אומר להישאר עם FBW התוכנית הזאת יותר טובה ממה שרשמתי למעלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית