הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
תקראו , פתחתי אשכול מקודם על אותו נושא שאני בא לרדת בסקוואט הקצות אצבעות שלי עולות ואני בא ליפול אחורה.. ניסיתי לשים פלטות של 1.25 מתחת לעקב לא עזר.. אמרו לי למקם את המוט מעל אמצע כף הרגל לא כלכך הבנתי איך אם אפשר הסבר אז.. אמרו לי הרבה מתיחות ואחרי כל אימון אני עןשה מתיחות לא יודע לא רואה שזה עוזר האופציה היחידה שאפשר לחשוב עליה זה לעשות בסמית ואני לא רוצה לחשוב על זה בכלל לא רוצה להתקרב לסמית אני רוצה ללמוד עם מוט חופשי אבל כפי שאתם רואים יש בעיה..
מי שמבין ויודע אז בבקשה עזרה..

• פותח/ת השרשור
תעלה לפה סרטון שלך מבצע סקוואט.
אימון הבא שלי רק מחר ועד שאני אצלם ואשלח זה יהיה בסוף האימון ורק יום רביעי אולי תוכל להגיד לי מה לא טוב בסקוואט.. אתה לא יודע על זה שם דבר שאצבעות עולות והעקבים נשארים? אין לי בעיה לצלם אבל כאילו אין מה לצלם כי אני ישרר עושה ועם טכניקה ממש טובה וישר שאני בא לרדת האצבעות עולות..

עדיף שתעלה סרטון. פלטות מתחת לעקבים זה די בטוח לא הפתרון ודי מסוכן

אימון הבא שלי רק מחר ועד שאני אצלם ואשלח זה יהיה בסוף האימון ורק יום רביעי אולי תוכל להגיד לי מה לא טוב בסקוואט.. אתה לא יודע על זה שם דבר שאצבעות עולות והעקבים נשארים? אין לי בעיה לצלם אבל כאילו אין מה לצלם כי אני ישרר עושה ועם טכניקה ממש טובה וישר שאני בא לרדת האצבעות עולות..
יש שפע של סיבות שיכולות לגרום לזה
תעלה סרטון

כמו שאמרו מעליי, זה יכול לקרות בגלל מלא סיבות. זה יהיה לא אחראי לתת טיפים על עיוור. (גם לתת טיפים דרך פורום זה לא הכי אחראי אבל אם כבר אז עדיף אחרי שרואים סרטון).

• פותח/ת השרשור

תעלה סרטון

כמו שאמרו מעליי, זה יכול לקרות בגלל מלא סיבות. זה יהיה לא אחראי לתת טיפים על עיוור. (גם לתת טיפים דרך פורום זה לא הכי אחראי אבל אם כבר אז עדיף אחרי שרואים סרטון).
התאמנתי וכל זה ושכחתי לצלם.. כי לא עשיתי היום סקוואט.. יש מצב לצלם את עצמי בבית בלי המוט או שזה ממש חשוב?

אכן, הסקוואט שלי נראה מזעזע בלי מוט, זה שונה לחלוטין.
זה לא שונה לחלוטין אבל לא רלוונטי במצב הנוכחי בו הוא כן עובד עם מוט, אם הסקוואט שלך נראה מזעזע בלי מוט זו בעיה שאתה צריך לפתור.

זה לא שונה לחלוטין אבל לא רלוונטי במצב הנוכחי בו הוא כן עובד עם מוט, אם הסקוואט שלך נראה מזעזע בלי מוט זו בעיה שאתה צריך לפתור.

אכן יש לי בעיה בסקוואט בלי קשר (עקבים למעלה) רק אומר שבלי מוט עוד יותר קשה לי לייצב את עצמי.

• פותח/ת השרשור

תעלה סרטון

היום התאמנתי ועשיתי סרטון :

מה בדיוק צילמת?

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק צילמת?
אתה לא רואה את הסרטון ?
תסתכל על הקצות אצבעות שלי מלכתחילה אני לא מצליח לרדת כי הם עולות ואם אני ארד עוד קצת אני אפול אחורה.. ובסמית הכול טוב אני עושה עם טכניקה טובה רק הבעיה היא שאני לא רוצה בסמית..

תוריד ת'פוסי פד זה קודם כל

דבר שני לא צילמת כלום, הוצאת מוט מהראק, הלכת אחורה ויצאת מהראק ונעמדת במקום, מה אנחנו אמורים לראות ?

• פותח/ת השרשור
תוריד ת'פוסי פד זה קודם כל

דבר שני לא צילמת כלום, הוצאת מוט מהראק, הלכת אחורה ויצאת מהראק ונעמדת במקום, מה אנחנו אמורים לראות ?
אני מנסה להסביר לכם , תסתכלו אפילו על המראה על הרגליים שלי.. ישר שאני מוציא אחורה את התחת אז האצבעות שלי יזר עולות מה שגורם לנפילה קטנה בסוף הסרטון , כאילו תסבירו יותר טוב מה לא טוב מה אתם רוצים שאני יירד עד למטה עד שאני אפול אחורה עם המוט ? זה נראה לך הגיוני?

אני מנסה להסביר לכם , תסתכלו אפילו על המראה על הרגליים שלי.. ישר שאני מוציא אחורה את התחת אז האצבעות שלי יזר עולות מה שגורם לנפילה קטנה בסוף הסרטון , כאילו תסבירו יותר טוב מה לא טוב מה אתם רוצים שאני יירד עד למטה עד שאני אפול אחורה עם המוט ? זה נראה לך הגיוני?

זה נראה לך הגיוני שניתן לך ביקורת על סקוואט כשאין סקוואט בסירטון ?

או שתחפש מישהו שמבין ויסביר לך או שתיקח אימון אישי או 2 של מאמן נורמלי שילמד אותך איך לבצע את התרגילים המורכבים.

זה מאוד מוזר, זה כאילו שאתה לא יודע לייצב את עצמך.
בלי משקל אתה יכול לעשות סקווט?

אני מציע שתעבוד בינתיים על מכרעים עם משקולות יד כדי לשפר את היציבות

Back
למעלה תחתית