עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף פעם לא הבנתי לכווץ לכווץ את מה ועכשיו אצפהלא טוב. אתה גולש עם הברכיים, אתה לא מכווץ, המבט לא טוב,אתה יורד לגוד מורנינג ולא שובר מקביל. וחוץ מזה, אם אתה עושה היי באר, אז המרפקים שלך לא בזווית הנכונה ואתה אוחז רחב מדי. בהיי באר אתה צריך להיות כמעט מאונך לרצפה. אם אתה רוצה להשתמש בסקוואט, אתה חייב ללמוד טכניקה כמו שצריך. תראה את סרטונים ביוטיוב high bar squat.
תראה סרטונים ביוטיוב. אם יהיו לך שאלות תכתוב פה אני יענה לך בכיף.אף פעם לא הבנתי לכווץ לכווץ את מה ועכשיו אצפה
רגע כיווץ הכוונה לקחת את הרגליים סוג של אחורה כזה?תראה סרטונים ביוטיוב. אם יהיו לך שאלות תכתוב פה אני יענה לך בכיף.
באמת קשה לי לקרוא לזה טכניקה
תראה את 2 הסרטונים האלה:
השני יותר ארוך, אבל לדעתי גם יותר חשוב
ולמה לרדת כזה למטה זה hbטכניקה זוועה. זה נראה כאילו אתה זוחל כמו נחש למעלה. מציע לך לצפות בסירטונים ולהחליף נעליים (לאו דווקא נעלי ליפטינג... אפילו אולסטאר יהיה בסדר גמור כי הנעליים שלך לא יציבות).
בנוסף אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך לא יציבות ומרקדות להן, המוט לא רק שלא יורד בקו ישר הוא אפילו מסתובב על הציר ואתה מתחיל את התנועה בגוד מורנינג.
ולמה לרדת כזה למטה זה hb
בהיי באר אמורים לרדת יותר עמוק.אמרו לי שהירדה טובה אבל העלייה לא
ולמה לרדת כזה למטה זה hb
גם הירידה לא טובהאמרו לי שהירדה טובה אבל העלייה לא
צריך בכל סקוואט איזשהו מינימום, שהוא שבירת מקבילולמה לרדת כזה למטה זה hb
בהיי באר לא צריך להיות יותך מאונכים לרצפה?גם הירידה לא טובה
צריך בכל סקוואט איזשהו מינימום, שהוא שבירת מקביל
בנוסף, הסרטונים שפירסמתי פה הם ל-LB, אבל העקרונות הם זהים לחלוטין, והדבר היחיד ששונה זה המיקום של המוט, ובגלל זה הסקוואט יראה מעט שונה
בהיי באר לא צריך להיות יותך מאונכים לרצפה?
ועמידה יותר צרה?
כן, זו הייתה הכוונה בזה שזה יראה מעט שונה, אבל העקרונות של הסקוואט, כמו ירידה מבוקרת, בטן חזקה וכו' תמיד ישארובהיי באר לא צריך להיות יותך מאונכים לרצפה?
ועמידה יותר צרה?