הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

אם תרצה ליפול אחורה אתה תיפול אחורה, אבל זה לא קשור לסקוואט.
אתה צריך פשוט לשפוף למטה, לא ליפול אחורה, רד למטה וזהו.
אתה יכול לרדת לתנוחת סקוואט ללא מוט? אז אין סיבה שלא תוכל עם מוט על הגב.

תתחיל כרגע בגובלט סקוואט (להחזיק דאמבל או קטלבל מול החזה, תחפש ביוטיוב), תלמד להתאזן, ואז תעבור למוט

• פותח/ת השרשור
אם תרצה ליפול אחורה אתה תיפול אחורה, אבל זה לא קשור לסקוואט.
אתה צריך פשוט לשפוף למטה, לא ליפול אחורה, רד למטה וזהו.
אתה יכול לרדת לתנוחת סקוואט ללא מוט? אז אין סיבה שלא תוכל עם מוט על הגב.

תתחיל כרגע בגובלט סקוואט (להחזיק דאמבל או קטלבל מול החזה, תחפש ביוטיוב), תלמד להתאזן, ואז תעבור למוט
שמע אחי ניסיתי לעשות בלי מוט בבית , הוצאתי קצת את התחת לאחורה ממש בקטנהו ישר שהתחלתי לרדת למטה הרגשתי שאני ממש לא יציב וקצות האצבעות עולות .. יכול להיות שזה בגלל שהרגליים שלי חלשות ? כי הם ממש ממש רזות ..

שמע אחי ניסיתי לעשות בלי מוט בבית , הוצאתי קצת את התחת לאחורה ממש בקטנהו ישר שהתחלתי לרדת למטה הרגשתי שאני ממש לא יציב וקצות האצבעות עולות .. יכול להיות שזה בגלל שהרגליים שלי חלשות ? כי הם ממש ממש רזות ..
אתה לא צריך אבל להוציא תחת החוצה, פשוט רד למטה כאילו אתה יורד להרים משהו

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך אבל להוציא תחת החוצה, פשוט רד למטה כאילו אתה יורד להרים משהו
רוב הסיכויים זה כי הרגליים שלי חלשות ורזות... ניסיתי לרדת למטה פשוט רגיל ולא הצלחתי עדיין .. אין יציבות , קצות אצבעות עולות למעלה ושוב מרגיש שנופל אחורה..

רוב הסיכויים זה כי הרגליים שלי חלשות ורזות... ניסיתי לרדת למטה פשוט רגיל ולא הצלחתי עדיין .. אין יציבות , קצות אצבעות עולות למעלה ושוב מרגיש שנופל אחורה..
זה לא הבעיה
אתה לא יכול להרים שום דבר מהרצפה?
אני לא מדבר איתך על לעשות סקוואט כמו בטכניקה שאתה חושב, כי אני כבר אומר לך שאיך שאתה חושב שעושים סקוואט זה לא נכון, אני מדבר על נטו לרדת למטה להרים משהו קטן מהרצפה

• פותח/ת השרשור
זה לא הבעיה
אתה לא יכול להרים שום דבר מהרצפה?
אני לא מדבר איתך על לעשות סקוואט כמו בטכניקה שאתה חושב, כי אני כבר אומר לך שאיך שאתה חושב שעושים סקוואט זה לא נכון, אני מדבר על נטו לרדת למטה להרים משהו קטן מהרצפה
בטח שאני יכול

בטח שאני יכול
אז זה סקוואט.
עכשיו תעשה את זה כשאתה מחזיק דאמבל צמוד לחזה.
אחרי שתלמד מעט לאזן את עצמך ולשמור את המשקל מעל כל כף הרגל תעבור למוט

• פותח/ת השרשור
אז זה סקוואט.
עכשיו תעשה את זה כשאתה מחזיק דאמבל צמוד לחזה.
אחרי שתלמד מעט לאזן את עצמך ולשמור את המשקל מעל כל כף הרגל תעבור למוט
וואלה אחי זה משהו מוזר חחח , שמתי מסרק כל הרצפה וירדתי למטה להרים אותה בצורה כזאת של סקוואט בלי לנסות לעשות טכניקה והצלחתי בלי למעוד .. אולי אני צריך לעשות הכנה מנטלית ?

וואלה אחי זה משהו מוזר חחח , שמתי מסרק כל הרצפה וירדתי למטה להרים אותה בצורה כזאת של סקוואט בלי לנסות לעשות טכניקה והצלחתי בלי למעוד .. אולי אני צריך לעשות הכנה מנטלית ?
בידיוק הפוך. אתה מנסה לעשות משהו שהוא לא סקוואט, אלא שילוב של דגשים קטנים שמוסיפים לטכניקת בסיס, אבל לבד לא יוצרים כלום.
אתה דבר ראשון צריך ללמוד להתאזן עם משקל חיצוני, אחרי זה אפשר להתחיל לעבוד על טכניקה לתרגיל של הסקוואט, שהיא לא שונה ממה שעשית כשהרמת דברים מהרצפה, פשוט יש כמה דברים שצריך להוסיף

• פותח/ת השרשור
בידיוק הפוך. אתה מנסה לעשות משהו שהוא לא סקוואט, אלא שילוב של דגשים קטנים שמוסיפים לטכניקת בסיס, אבל לבד לא יוצרים כלום.
אתה דבר ראשון צריך ללמוד להתאזן עם משקל חיצוני, אחרי זה אפשר להתחיל לעבוד על טכניקה לתרגיל של הסקוואט, שהיא לא שונה ממה שעשית כשהרמת דברים מהרצפה, פשוט יש כמה דברים שצריך להוסיף
סבבה אחי תודה ממש על העזרה!

• פותח/ת השרשור
ממצב גבר ? התחלתי סקוואט כמו שאמרת עם מוט ו 5 קילו כל צד , עשיתי בדיוק מה שעזר לי (כאילו אני מרים משהו מהרצפה) והלך לי סבבה.. עכשיו אמרת שצריך להוסיף דגשים קטנים לטכניקה .. אשמח לעזרה

ממצב גבר ? התחלתי סקוואט כמו שאמרת עם מוט ו 5 קילו כל צד , עשיתי בדיוק מה שעזר לי (כאילו אני מרים משהו מהרצפה) והלך לי סבבה.. עכשיו אמרת שצריך להוסיף דגשים קטנים לטכניקה .. אשמח לעזרה
תעלה סרטון ונראה מה צריך לשפר

Back
למעלה תחתית