הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר

Aviv852456

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
3
72
0
בן 20 שוקל 70 גובה 1.68 ויש לי בסביבות 12-14 אחוז שומן, נראה בסדר יש קוביות אבל בגלל שמסת שריר לא גדולה אז רואים שומן
שוקל לקחת גיינר של דיימטיז כי אני בצהל ויהיה לי יותר קל להגיע לערכים סופיים
בהנחה שני אקח מנה ביום ויאכל בריא בלי סוכר ושומן מיותר+ אירובי אז אני לא אעלה יותר מדי באחוזי שומן ? הכוונה שאני לא אראה שמן

הכל תלוי במאזן שתהיה בו בסופו של יום.
מניסיון שלי עם אנשי צבא קשה למדוד את הקלוריות שהם אוכלים במידה והם אוכלים בחדר האוכל את כל השמן.
אתה יכול לנתב את עצמך בקלות ללאכול שם רק את הדברים המזינים ולחסוך הרבה כסף דווקא. לא הייתי לוקח גיינר ב70 קילו דרך אגב. אבל תחליט מה שתחליט

זה יותר קשור לפלוס קלורי מאשר מה אתה אוכל, בן אדם שיאכל בפלוס של 300 ויכניס לתפריט פיצות ועוגות (במידה והוא משלים את הערכים)
יעלה יותר נקי מאשר בחור בפלוס של 1,000 והתפריט שלו מלא בירקות אורז וחזה עוף וכו'

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במאזן שתהיה בו בסופו של יום.
מניסיון שלי עם אנשי צבא קשה למדוד את הקלוריות שהם אוכלים במידה והם אוכלים בחדר האוכל את כל השמן.
אתה יכול לנתב את עצמך בקלות ללאכול שם רק את הדברים המזינים ולחסוך הרבה כסף דווקא. לא הייתי לוקח גיינר ב70 קילו דרך אגב. אבל תחליט מה שתחליט
לפי איך שאני נראה, אני מרגיש שעליתי בשומן, ואני אוכל מספיק ולא יותר, יכול להיות שזה השפעה של מסה נקייה וזה רק נראה ככה ?

לפי איך שאני נראה, אני מרגיש שעליתי בשומן, ואני אוכל מספיק ולא יותר, יכול להיות שזה השפעה של מסה נקייה וזה רק נראה ככה ?
לפעמים יכולה להיות כזו הרגשה אבל בלי קשר, תשאל את עצמך
אולי האימונים שלך לא מספיק עצימים?
אתה ישן מספיק?
אתה אוכל מספיק חלבון?
אולי הגרעון שלך גדול מידי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית