הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקאווטים של ריפ (חדש)

קורן, עכשיו אתה לא עושה, ואתמול?
ה 18 הזה יותר מרשים לטעמי מהסקוואט שלו
עשיתי שלושה סטים של 15 לפני הפציעה בכתף שמאל, בערך חצי שנה מהיום אולי קצת יותר.
אני כבר לא עובד לטווחי חזרות כאלה, עשיתי 2 עשיריות בשישי

זה כי אני חושב עם הראש ולא הרגש : )

אני לא יודע עם מה אתה חושב, אבל אם נחשוב רגע בהיגיון, נראה שלהגיע ל 18 מתח לוקח בערך חודשיים, לעומת 150 קילו סקוואט ל 11 חזרות שדורש עבודה קצת יותר קשה.

זה רק ההגיון שלך.
לחזור על הדברים? הבן אדם בן 50 (או 60, לא זוכר בן כמה הוא) ולא אנורקס- אז מתח 18 מרשים יותר לדעתי.

זה רק ההגיון שלך.
לחזור על הדברים? הבן אדם בן 50 (או 60, לא זוכר בן כמה הוא) ולא אנורקס- אז מתח 18 מרשים יותר לדעתי.

כן, ההיגיון שלי אומר שמה שדורש עבודה קשה יותר מרשים. בפרט כשהבן אדם בן 53.

ההגיון שלי אומר אחרת. כמה אנשים (בגיל מבוגר יחסית ומשקל לא אנורקטי) אתה מכיר עם סקוואט ל 150? וכמה עם מתח (בלי קיפ) ל 18?

ההגיון שלי אומר אחרת. כמה אנשים (בגיל מבוגר יחסית ומשקל לא אנורקטי) אתה מכיר עם סקוואט ל 150? וכמה עם מתח (בלי קיפ) ל 18?

אני מכיר אפס אנשים עם סקוואט 150 בגיל הזה. לעומת זאת ראיתי לא מעט אנשים (גם בגיל הזה) שעושים הרבה מתח.
ואני עדיין לא מבין לאן אתה חותר עם השאלה שלך. אני גם לא מכיר אנשים בגיל 60 שיודעים למצוא פורנו איכותי באינטרנט.

אני מכיר אפס אנשים עם סקוואט 150 בגיל הזה. לעומת זאת ראיתי לא מעט אנשים (גם בגיל הזה) שעושים הרבה מתח.
ואני עדיין לא מבין לאן אתה חותר עם השאלה שלך. אני גם לא מכיר אנשים בגיל 60 שיודעים למצוא פורנו איכותי באינטרנט.

כנראה שזו אחת הסיבות שאנחנו מתרשמים אחרת מהדברים. כי לי כן יצא לראות (ביו טיוב, פה ושם) אנשים די מבוגרים וכבדים עם סקוואט כבד, והרבה פחות עם הרבה מתח.
ומה זה "עדיין לא מבין"? שאלתי פעם אחת וממש לא מזמן.

כנראה שזו אחת הסיבות שאנחנו מתרשמים אחרת מהדברים. כי לי כן יצא לראות (ביו טיוב, פה ושם) אנשים די מבוגרים וכבדים עם סקוואט כבד, והרבה פחות עם הרבה מתח.
ומה זה "עדיין לא מבין"? שאלתי פעם אחת וממש לא מזמן.

הוא לא מבין איך ההכרות שלך עם אנשים שממבצעים הרמה מסויימת משפיע על רמת הקושי שלו .
או טיעון אפילו יותר חזק , איך כמות האנשים שמבצעים פעילות כלשהיא מעידים על רמת הקושי שלה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית