סרטון סקאווטים של ריפ (חדש)

כנראה שזו אחת הסיבות שאנחנו מתרשמים אחרת מהדברים. כי לי כן יצא לראות (ביו טיוב, פה ושם) אנשים די מבוגרים וכבדים עם סקוואט כבד, והרבה פחות עם הרבה מתח.
ומה זה "עדיין לא מבין"? שאלתי פעם אחת וממש לא מזמן.

אני לא מבין זה למה אתה מבסס את מה שמרשים אותך על כמות האנשים שאתה מכיר שמסוגלים לעשות את זה. זה היגיון לקוי.

הוא לא מבין איך ההכרות שלך עם אנשים שממבצעים הרמה מסויימת משפיע על רמת הקושי שלו .
או טיעון אפילו יותר חזק , איך כמות האנשים שמבצעים פעילות כלשהיא מעידים על רמת הקושי שלה .

הטיעון השני (הרלוונטי יותר) הוא משהו שאין לי כרגע דרך להוכיח, ולו כי אני מתמטיקאי מהגרועים שתמצא, אבל הוא בדיוק מה שחשבתי עליו כשדיווחתי אתמול על ההתרשמות שלי מהמתח של ריפטו.

הטיעון השני (הרלוונטי יותר) הוא משהו שאין לי כרגע דרך להוכיח, ולו כי אני מתמטיקאי מהגרועים שתמצא, אבל הוא בדיוק מה שחשבתי עליו כשדיווחתי אתמול על ההתרשמות שלי מהמתח של ריפטו.

בסדר אז הוא לא נכון , כמות האנשים שמבצעים פעולה אינו מגדיר את הקושי שלה .
ניתן להסתכל לדוגמא על גודל מחלקות באוניברסיטה לשם כך .

נערך לאחרונה:
אני לא מבין זה למה אתה מבסס את מה שמרשים אותך על כמות האנשים שאתה מכיר שמסוגלים לעשות את זה. זה היגיון לקוי.

יתכן. וכתבתי לפני רגע שאני לא יודע להוכיח את זה.
אבל אין קשר לוגי אחר שמוכר לי ושאני ודע להבין או להסביר טוב יותר

בסדר אז הוא לא נכון , כמות האנשים שמבצעים פעולה אינו מגדיר את הקושי שלה .
ניתן להסתכל לדוגמא על גדול מחלקות באוניברסיטה לשם כך .

סורי, אבל באמת שלא מתחשק לי להתפלסף כרגע (ויש גם עוף בגריל שמחכה לי).
בהנחה שנושא השיחה הוא אימוני כוח וכו', ככה עד היום חשבתי ולא מוצא קשר חלופי טוב יותר

סורי, אבל באמת שלא מתחשק לי להתפלסף כרגע (ויש גם עוף בגריל שמחכה לי).
בהנחה שנושא השיחה הוא אימוני כוח וכו', ככה עד היום חשבתי ולא מוצא קשר חלופי טוב יותר

זה לא פילוסופיה זה לוגיקה .
כמה אנשים יש עם סקוואט מלא של 80 קילו , לעומת בנץ של 80 קילו .
ברור שסקוואט הוא תרגיל בו ניתן להרים יותר משקל , אה ובתאבון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית