הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל שלישי

Tarbuka

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
טוב אני מיקרא ראשון מסוגו לדעתי ..... שתי סייקלים ללא הצלחה הראשון סוסטנון אחרי זמן כמובן והשני טרינובלן וטסט למראת חוזק החומרים האכזרי גם הסייקל השני לא הרגשתי כלום בנייהם לא עלייה בכוח לא הגרסיות לא שיפור בחשק המיני כלום....אני בטוח השמקור השני שהבאתי את החומרים היה גם סימן זיהוי אמיתי לאתר של החברה והכול היה אמיתי אין לי מושג למה זה לא עובד ? הבקש גם המלצה לסייקל הבאה?ואולי כלים שיכולו לעזור טיפים

נערך לאחרונה:
פגעתי בנקודה רגישה אני מבין, אחלה טענה דרך אגב.

כי אז הטסט היה שונה ובני אדם השתנו אבולוציונית בצורה שאין לתאר נכון?
טענה שראית מחקר כלשהו שמוכיח משהו זאת גם לא טענה. תראה את המחקר ונדבר.

• פותח/ת השרשור
הייתה התאמנות מועצמת וגם אכילה אבל אני פלטה כבר כמה חודשים זז קילו 2 לא יותר עם גנטיקה של הקטומגרף גמור עלי מ62 ל78 בלי חומרים מכוח רצון והרבה אוכל ונתקעתי לכן עברתי לחומרים אבל אין מיואש סייקל שני בלי כלום

טענה שראית מחקר כלשהו שמוכיח משהו זאת גם לא טענה. תראה את המחקר ונדבר.

הבעיה שאני אכן ראיתי את המחקר (לא ניסיתי להתווכח איתך עליו) והטענה שלך היא ''שטות גמורה'' בלי שום הוכחה לכלום
וגם אתה בפנים יודע שאין לך מושג, זה ההבדל הקטן, או הגדול.

אין לך מה לצטט אותי חזרה, מפה אתה יכול רק להדרדר.

הבעיה שאני אכן ראיתי את המחקר (לא ניסיתי להתווכח איתך עליו) והטענה שלך היא ''שטות גמורה'' בלי שום הוכחה לכלום
וגם אתה בפנים יודע שאין לך מושג, זה ההבדל הקטן, או הגדול.

אין לך מה לצטט אותי חזרה, מפה אתה יכול רק להדרדר.
הידרדרתי עד הסוף כשקראתי את השטויות שאתה פולט.
ציפיתי שאצליח לעלות על ידי קריא של מחקר שתפרסם אבל כנראה טעיתי.
אם יהיה מחקר אמיתי ,שמוכיח שבן אדם ללא אימונים אבל לוקח חומרים יוסיף יותר שריר מבן אדם טבעי שמתאמן ואוכל כמו שצריך, אני אבקש סליחה ממך ואסכים שרשמתי שטויות. עד אז לטענה שלי יש אותו משקל כמו טענה שלך.
להבא , מבקש ממך בכל לשון של בקשה להימנע מלהמליץ לי מה לעשות ( לצוטט מישהו או לא).

הידרדרתי עד הסוף כשקראתי את השטויות שאתה פולט.
ציפיתי שאצליח לעלות על ידי קריא של מחקר שתפרסם אבל כנראה טעיתי.
אם יהיה מחקר אמיתי ,שמוכיח שבן אדם ללא אימונים אבל לוקח חומרים יוסיף יותר שריר מבן אדם טבעי שמתאמן ואוכל כמו שצריך, אני אבקש סליחה ממך ואסכים שרשמתי שטויות. עד אז לטענה שלי יש אותו משקל כמו טענה שלך.
להבא , מבקש ממך בכל לשון של בקשה להימנע מלהמליץ לי מה לעשות ( לצוטט מישהו או לא).

אתה מתיימר לדעת את כל השפות? כל לשון של בקשה? לפי הטענה הקודמת שלך לא הייתי ממהר.

אמצא לך את המחקר ואפרסם אותו בערב / מחר נראה כבר אם זה מעניין אותך כ''כ ואתה לא מאמין לי.

אתה מתיימר לדעת את כל השפות? כל לשון של בקשה? לפי הטענה הקודמת שלך לא הייתי ממהר.

אמצא לך את המחקר ואפרסם אותו בערב / מחר נראה כבר אם זה מעניין אותך כ''כ ואתה לא מאמין לי.
יותר מאשמח לקרוא ולהשכיל.
@Daniel Barack
מה דעתך על המחקר המדובר?

נמתין לערב ( או מחר).

במקום להיות עצלן תנסה לחפש אותו בעצמך אני קצת עסוק, אין לי שמץ איך להגיע אליו, אני פשוט אחפש מילות מפתח
כדי לנסות להגיע אליו, גם אתה יכול לנסות.
נמתין לערב ( או מחר).
הייתי אולי מאמין שאדם שלא מתאמן ומשתמש יפתח יותר מבת שריר מאדם שלא מתאמן ולא משתמש.

לעובדות לא אכפת במה אתה מאמין.

במקום להיות עצלן תנסה לחפש אותו בעצמך אני קצת עסוק, אין לי שמץ איך להגיע אליו, אני פשוט אחפש מילות מפתח
כדי לנסות להגיע אליו, גם אתה יכול לנסות.

לעובדות לא אכפת במה אתה מאמין.
אתה פעם נוספת מנסה לרדת לפסים אישיים. מעניין למה? חוסר בטחון?
בינתיים לא הצגת שום עובדה.

אתה פעם נוספת מנסה לרדת לפסים אישיים. מעניין למה? חוסר בטחון?
בינתיים לא הצגת שום עובדה.

לא מכיר אותך איזה פסים אישיים מ2 פוסטים איתך בפורום באינטרנט? ובסדר, אומרים לך פה שיש מחקר כזה
''אבל עד שלא תפרסם לא מאמין לך'' הבנו, הכל טוב - תשתמש בשכל ותחפש בעצמך מילות מפתח למחקר כי אמרתי לך לפני זה
נתקלתי בו כמה פעמים, לא זוכר איך להגיע לזה, אני כבר ראיתי ויודע מה היו המסקנות, אם אתה מתעניין תחפש.

תמתין לערב, למה בערב המוח שלך עובד טוב יותר? אתה רוצה לחפש בערב?
בערב הבטחת לפרסם הוכחה לזה שאתה לא שקרן ולא ניסית להטעות מישהו. הפורום הזה לא סובל אנשים שזורקים מילים באוויר במיוחד בנוגע לנושאים בעלי השפעה על בריאות אנשים.

בערב הבטחת לפרסם הוכחה לזה שאתה לא שקרן ולא ניסית להטעות מישהו. הפורום הזה לא סובל אנשים שזורקים מילים באוויר במיוחד בנוגע לנושאים בעלי השפעה על בריאות אנשים.

במה? בכך שאמרתי שבתור מוזרק אתה תעלה יותר מסת שריר מטבעי? 🙁

מכיר את המחקר שהוא מדבר עליו הוא לאמממציא דרך אגב גם דניאל ברק מכיר וכתב עליו משהו (באשכול הזה) נראה לי פספסת

מכיר את המחקר שהוא מדבר עליו הוא לאמממציא דרך אגב גם דניאל ברק מכיר וכתב עליו משהו (באשכול הזה) נראה לי פספסת

מה יותר כיף? להבין שאם 2 מדברים על זה (ואחד מהם מנהל פורום) זה אולי נכון, או שאני מטעה אנשים ועכשיו להתחיל לריב איתי?
מה יותר כיף? תגיד לי אתה, בישראל בטח שיותר כיף להתווכח!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית