הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר ב5x5

• פותח/ת השרשור Tal17
  • פורסם בתאריך

Tal17

משתמש מתחיל
67
2
נק' מוניטין:
2
67
2
אהלן חברה חג שמח, אני מתחיל 5על5 של ביל סטארר ויש לי כמה שאלות והתלבטויות אז פתחתי אשכול להתייעץ. תודה רבה.
Workout – 1

Squat 5×5
Bench Press 5×5
Barbell Row 5×5

תרגילי עזר:
פשיטת מרפקים בכבלים 3x8
משיכת פולי במתקן 3x8

Workout – 2

Squat 4×5
High Pulls 4x5
Standing Press 4x5

תרגילי עזר:
הרחקה בכתף בכבלים יד יד 3x8

Workout – 3

Squat 4×5/ 1×3/1×8
Bench Press 4×5/1×3/ 1×8
Barbell Row 4×5/ 1×3/ 1×8

תרגילי עזר :
כפיפית מרפקים 3x8
פשיטת מרפקים 3x8

ובאיזה יום לבוא למכון לעשות בטן אמות ותאומים.

1.השאלה שלי אם התרגילי עזר הם בסדר ולא יפגעו בהתאוששות.
2. האם צריך להוסיף תרגיל עזר לרגיליים?
3. והאם יש לי עבודה על הדלתא תיכונה בתכנית? כי על קדמית ואחורית בטוח יש לי מהתרגילים המורכבים כמו פרס ובארל רואו.

• פותח/ת השרשור
תעשה פשיטות וכפיפות רק ביום האחרון בשבוע
הרחקת כתף- מיותר לגמרי
תקרא במאמר בקילוגרם מפרטים על זה שם
האמת שקראתי הכל על התכנית ב2 מקומות שונים אחד מהם זה קילוגרם, לא מפרטים שם כל כך... .
למה נראה לך שהרחקה בכתף מיותרת? באיזה תרגיל אתה מפעיל אותה באופן ממשי? חוץ מקצת בהיי פולס ובנץ שזה באמת נגיעות.
ומה לגבי רגליים(חבליים בעיקר) ותאומים ?

האמת שקראתי הכל על התכנית ב2 מקומות שונים אחד מהם זה קילוגרם, לא מפרטים שם כל כך... .
למה נראה לך שהרחקה בכתף מיותרת? באיזה תרגיל אתה מפעיל אותה באופן ממשי? חוץ מקצת בהיי פולס ובנץ שזה באמת נגיעות.
פרס- לחיצת כתפיים בעמידה
  1. ההמלצה של ביל סטאר: 2 סטים של פשיטות גו ו-4 של כפיפות בטן לאימון A, 3 סטים של כפיפות בטן לאימון B, 3 סטים של מקבילים, 3 סטים של פשיטות מרפקים ו-3 סטים של כפיפות מרפקים לאימון C.
  2. אתה רציני? יש לך סקוואט שלוש פעמים בשבוע ודדליפט פעם בשבוע. תאומים מיותר אם אתה עושה קלין והיי פולס
אהלן חברה חג שמח, אני מתחיל 5על5 של ביל סטארר ויש לי כמה שאלות והתלבטויות אז פתחתי אשכול להתייעץ. תודה רבה.
Workout – 1

Squat 5×5
Bench Press 5×5
Barbell Row 5×5

תרגילי עזר:
פשיטת מרפקים בכבלים 3x8
משיכת פולי במתקן 3x8

Workout – 2

Squat 4×5
High Pulls 4x5
Standing Press 4x5

תרגילי עזר:
הרחקה בכתף בכבלים יד יד 3x8

Workout – 3

Squat 4×5/ 1×3/1×8
Bench Press 4×5/1×3/ 1×8
Barbell Row 4×5/ 1×3/ 1×8

תרגילי עזר :
כפיפית מרפקים 3x8
פשיטת מרפקים 3x8

ובאיזה יום לבוא למכון לעשות בטן אמות ותאומים.

1.השאלה שלי אם התרגילי עזר הם בסדר ולא יפגעו בהתאוששות.
2. האם צריך להוסיף תרגיל עזר לרגיליים?
3. והאם יש לי עבודה על הדלתא תיכונה בתכנית? כי על קדמית ואחורית בטוח יש לי מהתרגילים המורכבים כמו פרס ובארל רואו.
לעבוד על אמות זה מפגר ומסוכן למפרק

• פותח/ת השרשור
פרס- לחיצת כתפיים בעמידה

1. ההמלצה של ביל סטאר: 2 סטים של פשיטות גו ו-4 של כפיפות בטן לאימון A, 3 סטים של כפיפות בטן לאימון B, 3 סטים של מקבילים, 3 סטים של פשיטות מרפקים ו-3 סטים של כפיפות מרפקים לאימון C.
  2. אתה רציני? יש לך סקוואט שלוש פעמים בשבוע ודדליפט פעם בשבוע. תאומים מיותר אם אתה עושה קלין והיי פולס

פרס- לחיצת כתפיים בעמידה

אממ לא מסכים כל כך לגבי האמות, אבל זה לא העיקר.
אני באמת מנסה להבין למה לא לעשות כפיפה בברך במכונה לחבליים כי בסקוואטים השריר העיקרי שעובד הוא הארבע ראשי, ולא הבנתי איך היי פולס מתקשר לתאומים? והאם באמת יש עבודה ממשית על דלתא תיכונה בפרס בעמידה?

אממ לא מסכים כל כך לגבי האמות, אבל זה לא העיקר.
אני באמת מנסה להבין למה לא לעשות כפיפה בברך במכונה לחבליים כי בסקוואטים השריר העיקרי שעובד הוא הארבע ראשי, ולא הבנתי איך היי פולס מתקשר לתאומים? והאם באמת יש עבודה ממשית על דלתא תיכונה בפרס בעמידה?
לא, סקווט מלא עובד עליהם מעולה.סקוואט ודדליפט עובדים מספיק על תאומים. ברור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית