הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתוכנית אימונים- לחיצות

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
היי אני ליאור,בן 16.5 ומתאמן לגיבוש שכנראה יהיה או ימס או יחטיות(דובדבן).
בינתיים אני עושה באימונים שלי 3 ריצות נפח( כדי לבנות כושר אירובי בסיסי,לפני שאני עובר לאימוני איכות) שבהן אני מעלה מרחקים בכול שבוע.
אימוני כוח זה וריאציה של הלינארית של ביל סטאר, עם טקסס ללחיצות פעמיים בשבוע וזה נראה ככה:
A:
סקוואט 5*5 לינארית פירמידה
בנץ פרס/פרס טקסס: 5*5 אקרוס
מתח: 4* max
מקבילים 4*max
בטן

C:סקוואט לינארית: 4*5, 1*3, 1*8
בנץ פרס/פרס טקסס: 1*3-5
דדליפט- לינארית 4*5
מתח: 4* max
מקבילים :4x max
בטן

* לחיצות אני עושה שבוע בנץ שבוע פרס אבל אני לא ממש אוהב את זה, מה לעשות במקום?
הפרס יותר חשוב לי מהבנץ כרגע, וגם אני עושה מקבילים הרבה. חשבתי אולי להוסיף יום רק של פלג גוף עליון לבנץ

אני גם עושה שבוע בנץ שבוע פרס
או יותר נכון הייתי עושה עד לא מזמן עכשיו עברתי למקד את הפרס
בגדול אם יש לך תרגיל מועדף שאתה רוצה לחזק הייתי מתמקד בו (לדוגמא פרס ) ובשני מתקדם באימוני ההתאוששות באמצע השבוע בהתקדמות שבועית (לדוגמא בנץ)
מעבר לכך אם אתה רוצה לשלב את שניהם ולהתקדם ריפ מציע עוד אלפי דרכים בפיצולים למיניהם בספר עם תכניות של 4 אימונים בשבוע .. מה שכן זה בא אחד על חשבון השני ככה שהבחירה שלך

• פותח/ת השרשור
אני גם עושה שבוע בנץ שבוע פרס
או יותר נכון הייתי עושה עד לא מזמן עכשיו עברתי למקד את הפרס
בגדול אם יש לך תרגיל מועדף שאתה רוצה לחזק הייתי מתמקד בו (לדוגמא פרס ) ובשני מתקדם באימוני ההתאוששות באמצע השבוע בהתקדמות שבועית (לדוגמא בנץ)
מעבר לכך אם אתה רוצה לשלב את שניהם ולהתקדם ריפ מציע עוד אלפי דרכים בפיצולים למיניהם בספר עם תכניות של 4 אימונים בשבוע .. מה שכן זה בא אחד על חשבון השני ככה שהבחירה שלך
כן אבל אני עושה שני אימוני כוח בשבוע ככה שאין לי יום התאוששות. האמת שחשבתי לעשות רק פרס ומקבילים ולוותר על בנץ. ולהוסיף משקל למקבילים
וגם חשבתי להוסיף תרגילים לתאומים ושינס. על מה אתה ממליץ?
hanan אני חושב שאתה מבין בנושא הזה, אתה יכול לעזור לי?
?
?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית