הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה : סקוואט\דדליפט\פרס

josh3024

משתמש מתחיל
139
25
נק' מוניטין:
85
139
25
Profit
מתאמן במתכונת SS של מתחילים
A:
סקוואט 5X3
דדליפט 5X1
פרס 5X3
(קריטי אם הדדליפט אחרי הסקוואט ולא אחרי הפרס?)

B:
סקוואט 5X3
בנץ' 5X3
מתח (ללא משקל כרגע (12-8-6)

יום אחרון של השבוע מוסיף פייס פול 12-8X3 רק בשביל לתקן את היציבה
הורדתי ארובי מהתוכנית בגלל פיגור בהתאוששות.

המשקלים כרגע:
דדליפט - 82.5
סקוואט - 75
בנץ - 52.5
פרס - 35.5
מתח- גוף (54 ק''ג)

הסקוואט יחסית חלש כי הייתי צריך לעשות ריסט ולעבוד על הטכניקה פעם אחת הבעיה הייתה עומק ואז מוט על העקבים
ובאט ווינק כל דבר אחד שמתקנים משנה את כל הסקוואט בגלל זה החזרות גם יחסית איטיות לתת דגש לטכניקה.

בפרס המוט לא עובר למעלה כמו שצריך בגלל המשקולת רגל שהוספתי
אימון קודם בקושי סגרתי חמישיה לשלשות אז העלתי קילו ולא 2.5.

צריך ביקורות על הטכניקה
@White Walker
@Daniel Barack
@kotzer
@hanan

לגבי הסקוואט, אתה עולה יותר מדי מהחזה ופחות מדי מהאגן וזה גורם לברכיים שלך לגלוש קדימה בזמן העליה. מה שקורה במצב הזה המתח יורד מההאמסטרינג, כי ההמסטרינג מתכווץ לך מהצד של הברך ומתארך מהאגן = אין שינוי ואז אין מתח על השריר.
תסתכל על הסרטון הזה של ריפטו, הוא מסביר מעולה איך לתקן את זה ממש בתחילת הסרטון:

תבקש ממישהו שישים לך יד כשאתה עולה אם אתה צריך, זה יכול מאד לעזור להבין את התנועה.

מעבר לזה, השאר נראה בסדר מהזוית הזאת, רק זרוק לפח את הכפפות.

הדדליפט נראה לי מעולה, רק זרוק לפח את הכפפות, ואתה יכול להרשות לעצמך להוריד יותר מהר, האקצנטרי הזה מקשה לך על הסט

בפרס, מה זה התנועה הזאת שאתה עושה באגן לפני כל חזרה? נותן לך להרגיש יותר מתפרץ ככה? בכל מקרה נראה כמו הרגל מגונה שיכול לעשות בעיות בעתיד וכדאי שתימנע ממנו כבר עכשיו.
ותזרוק את הכפפות

לגבי הסקוואט, אתה עולה יותר מדי מהחזה ופחות מדי מהאגן וזה גורם לברכיים שלך לגלוש קדימה בזמן העליה. מה שקורה במצב הזה המתח יורד מההאמסטרינג, כי ההמסטרינג מתכווץ לך מהצד של הברך ומתארך מהאגן = אין שינוי ואז אין מתח על השריר.

תבקש ממישהו שישים לך יד כשאתה עולה אם אתה צריך, זה יכול מאד לעזור להבין את התנועה.

הדדליפט נראה לי מעולה, רק זרוק לפח את הכפפות, ואתה יכול להרשות לעצמך להוריד יותר מהר, האקצנטרי הזה מקשה לך על הסט

בפרס, מה זה התנועה הזאת שאתה עושה באגן לפני כל חזרה? נותן לך להרגיש יותר מתפרץ ככה? בכל מקרה נראה כמו הרגל מגונה שיכול לעשות בעיות בעתיד וכדאי שתימנע ממנו כבר עכשיו.
ותזרוק את הכפפות

כנס לסרטון של ריפטו על הפרס בART OF MANLINESS ואתה תבין מה זו התנועה הזו.

כנס לסרטון של ריפטו על הפרס בART OF MANLINESS ואתה תבין מה זו התנועה הזו.
לא, שים לב שמה שהוא עושה זה להזיז את האגן קדימה, להחזיר אותו אחורה לנקודה הנכונה ללחיצה ואז להתחיל ללחוץ. במקום להחזיר את האגן בזמן הלחיצה

• פותח/ת השרשור

ותזרוק את הכפפות

מכיר את סרטונים של ריפטו צופה בהם כל כמה זמן
בסקוואט זה קורה לרוב בחזרה שתיים האחרונות ינסה לשים לב לזה
הכפפות זה רק כדי למנוע את הקילופים בידיים יש לי עור עדין ו/או האחיזה שלי על הפנים
יש המצלות לגבי זה?

הכפפות זה רק כדי למנוע את הקילופים בידיים יש לי עור עדין ו/או האחיזה שלי על הפנים
יש המצלות לגבי זה?

חומר לצפיה

אמ;לק:
הבעיה היא שאתה לא אוחז נכון(אחיזה נכונה במשיכות ולחיצות מוסברת בסרטון הראשון), לא משתמש במגנזיום ושאתה כוסית.

יש המצלות לגבי זה?
ההמלצה שלי הופיעה לא פחות מ3 פעמים במה שכתבתי. "זרוק את הכפפות". לא שאלתי למה אתה עם הכפפות כי אולי יש סיבה טובה שמצדיקה כפפות. לא. זרוק אותן לפח, שים לב שאתה תופס כמו שצריך ואתה תתרגל ליבלות

גם הסקוואט וגם הדדליפט נראים בסדר גמור, אולי רק יותר כיווץ של הגב בשניהם.
לגבי הפרס אני רואה שמשהו לא בסדר, אבל קשה לי לשים את האצבע בידיוק איפה הבעיה.
וזרוק את הכפפות ותתרגל לאי נעימות, מהר מאוד זה עובר

הייתי מנסה לעבור לעמידה אולי טיפה יותר רחבה בסקוואט. לא בגלל הטכניקה שלך (בסדר) אלא בגלל המבנה שלך (ירכיים יחסית ארוכות ביחס לשוק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית