עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל, תודה על התגובהלא נראהלי שמישהו פה מחזיק בחגורה שלהם.. היא יקרה בטירוף
לי יש את השרוולים
בגדול הם שומרים על החום של הברך בצורה מעולה , קצת מעצבן לשים אותן ולהוריד אבל מתרגלים
מזיעים בהם בטירוף !!
אני לא מרגיש שזה מוסיף לי משקל למוט אבל מה שאני כן מרגיש שזה משפר לי את המסלול של הברכיים (עוזר להוציא קצת יותר)
לדעתי אחת הקניות השוות שעשיתי
אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול
יצא לי להשתמש בשני מותגי שרוולים מובילים לפני SBD, אין ספק שזה שמיים וארץ.
קיימים דגמים חדשים של טיטאן (ילו ג׳קט) ומארק בל (סטרונג) עם מבנה דומה ומספקים תמיכה מעולה בהחלט לעומת הדגמים הישנים של החברות הנ״ל.
האיכות חומרים מעולה, התמיכה מאוד חזקה והמבנה של השרוולים לדעתי מוסיף בטחון ונוחות בסקוואט.
כמו שאמרו צריך לקחת בחשבון שלא קל לשים אותם, יכול לקחת כמה דקות תלוי במידה וכמה אתה מנוסה.
בכל שרוול מזיעים המון. ספציפית הSBD שלי מסריחים הכי פחות אם זה איכשהו מדד.
לגבי החגורה לא יצא לי להתאמן איתה, אבל כמעט כל החבר׳ה אצלי במכון משתמשים בה (המכון הוא היבואן של SBD לאוסטרליה) ואין ספק שזו חגורה מעולה, עם פטנט נוח ללבר שלא מצריך מברג לשינוי מידה.
ספציפית כאן המחיר גבוה בטירוף ככה שלא שקלתי לקנות אף פעם. האינזר שלי מחזיקה פיקס.
320 דולר אוסטרלי, שזה שווה ל250 דולר אמריקאי.
בזמנו שקניתי את האינזר שלי כאן (לפני 4~ שנים) עלתה לי 140 דולר אוסטרלי, אבל כיום עולה 205 דולר אוסטרלי. משמעותית יותר זולה מSBD. חגורות של מותגים מקומיים (אבל מיוצרים בפקיסטן ע״י אותו מפעל פחות או יותר) - האריס, ביסט ולודד ליפטינג עולות 100-150 דולר אוסטרלי לצורך השוואה - לא ממליץ.
320 דולר אוסטרלי, שזה שווה ל250 דולר אמריקאי.
בזמנו שקניתי את האינזר שלי כאן (לפני 4~ שנים) עלתה לי 140 דולר אוסטרלי, אבל כיום עולה 205 דולר אוסטרלי. משמעותית יותר זולה מSBD. חגורות של מותגים מקומיים (אבל מיוצרים בפקיסטן ע״י אותו מפעל פחות או יותר) - האריס, ביסט ולודד ליפטינג עולות 100-150 דולר אוסטרלי לצורך השוואה - לא ממליץ.