הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון טכניקה דדליפט

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי זאץ פעם ראשונה שלי שאני עושה דדליפט וצילמתי וזה פשוט נראה נוראי אבל לא יודע מה צריך כדי לתקן כי ראיתי את הסרטונים של מארק ריפטו
אם היו לי מראות נמוכות בחדר כושר אולי זה היה עוזר

עשיתי גם פעם ראשונה סקוואט חופשי אתמול שאלתי את אחד המתאמנים הוא אמר לי שאני עושה את זה כמו שצריך ותיקן איפה שלא תודה רבה לעוזרים

הבנץ פרס לפניי שידעת שצריך לכווץ את כל הגוף אז הרגליים והישבן לא היו מכווצים והכתפיים לא משכתי אותם לאחור

בדדליפט אין לך טכניקה בכלל, אתה פשוט מתכופך ומרים את המוט.
תראה את הסרטון הזה:

• פותח/ת השרשור
בדדליפט אין לך טכניקה בכלל, אתה פשוט מתכופך ומרים את המוט.
תראה את הסרטון הזה:

את הסרטון של מארק ראיתי את השני אני ינסה ליישם באימון הבא זה מאוד קשה כשאתה לא יכול לראות את עצמך
ושאלה זה אפשרי לעשות דדליפט עם מוט ריק ניסיתי ולא הלך לי

את הסרטון של מארק ראיתי את השני אני ינסה ליישם באימון הבא זה מאוד קשה כשאתה לא יכול לראות את עצמך
לי אישית קשה עם מוט ריק פשוט לא נוח תנסה לשים חמש קילו כל צד רק כדי שיהיה נוח להכניס רגליים מתחת למוט.

• פותח/ת השרשור
לי אישית קשה עם מוט ריק פשוט לא נוח תנסה לשים חמש קילו כל צד רק כדי שיהיה נוח להכניס רגליים מתחת למוט.
ניסיתי אבל מרגיש כאילו לא עומד נכון כי זה נמוך מאוד

מה זה קשור שמאוד קשה לראות את עצמך?! אתה לא מוציא בכלל חזה - פשוט מתכופף ומרים. איך ראית את הסירטון של ריפטו ואתה אפילו לא קרוב לטכניקה נורמלית.

• פותח/ת השרשור
מה זה קשור שמאוד קשה לראות את עצמך?! אתה לא מוציא בכלל חזה - פשוט מתכופף ומרים. איך ראית את הסירטון של ריפטו ואתה אפילו לא קרוב לטכניקה נורמלית.
צודק אני ינסה פעם הבאה וייצלם שוב

תראה סרטונים ביוטיוב על הטכניקה
בלתי אפשרי להגיד אם הטכניקה שלך בסדר כי אנחנו לא באמת יודעים מה הולך אצלך

Back
למעלה תחתית