הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר בין תוכניות אימון

elad1940

משתמש מתחיל
95
14
נק' מוניטין:
17
95
14
היי, התייעצתי לפני כחודש וחצי על מעבר לתוכנית הלינארית של קנדיטו (הגרסא של הStrength/Hypertrophy) ואחד המנהלים (@kotzer ) טען (וצדק) שכנראה שיהיה לי קשה להתקדם עם התוכנית, אני מסיים 6 שבועות בתוכנית ואני פשוט מרגיש שזה לא זה, לא רק שאני לא מצליח להתקדם המשקלים שנהגתי להרים הפכו לעצימים יותר על המערכת וקשים יותר... התחלתי את התוכנית כאשר חתכתי כ10-15% במשקלי עבודה ככה שהייתה לי התקדמות לינארית לאורך כל תחילתה של התוכנית אבל אני מרגיש שאני באמת מתקשה מאוד להתקדם כל פעם מחדש, אני די תקוע.

השאלה שלי אם האם לנסות לסחוט עוד קצת מהתוכנית (אולי להוריד נפח בימים של ההיפרטרופיה בשביל ההתאוששות) או לעבור לתוכנית שונה שתאפשר התקדמות אולי פחות קשוחה אבל יציבה יחסית (חשבתי על טקסס כי מעולם לא עשיתי וזה נשמע כמו תכנון אימונים מושלם, נפח, עצימות ובאמצע התאוששות)

משקלי עבודה :
135×6 סקוואט
152.5×6 דדליפט (אני עברתי לקלאסי מרומני רק ב6 שבועות האחרונים אז יש לי עוד לאן להתקדם, המשקל לא קשה לי מדי)
90×6 בנץ' פרס
60×6 פרס

התקדמות לינארית בשלב הזה נראה לי יהיה לך קשה, אלה משקלים מכובדים מאוד.
לדעתי הגיע הזמן לתוכנית מורכבת יותר

• פותח/ת השרשור
התקדמות לינארית בשלב הזה נראה לי יהיה לך קשה, אלה משקלים מכובדים מאוד.
לדעתי הגיע הזמן לתוכנית מורכבת יותר

תודה על התגובה, אני באמת מרגיש את הקושי בלהתקדם לינארית עכשיו לעומת לפני חצי שנה שהתקדמתי באופן קבוע ללא חשש...
אני אשמח להצעות של תוכניות, פתוח לכל רעיון שיעלה לך לראש.

תודה על התגובה, אני באמת מרגיש את הקושי בלהתקדם לינארית עכשיו לעומת לפני חצי שנה שהתקדמתי באופן קבוע ללא חשש...
אני אשמח להצעות של תוכניות, פתוח לכל רעיון שיעלה לך לראש.
יש הרבה מאוד תוכניות שיכולות לעזור לך, כמו 5\3\1, התוכנית המתקדמת של קנדיטו (שעם 2 אלה ראיתי תוצאות טובות על עצמי) ועוד כל מני תוכניות בסיסיות יותר כמו טקסס וכו.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה מאוד תוכניות שיכולות לעזור לך, כמו 5\3\1, התוכנית המתקדמת של קנדיטו (שעם 2 אלה ראיתי תוצאות טובות על עצמי) ועוד כל מני תוכניות בסיסיות יותר כמו טקסס וכו.

תודה רבה, 5/3/1 מצד אחד נשמעת כמו תוכנית ממש נחמדה בגלל שהיא ארוכת טווח באופן כללי וההתקדמות בה היא חודשית, גם הקטע של הפירמידה זה נחמד כי היא לא גורמת לך להלחם בשיניים בשביל לסיים את התרגיל (לעומת שלושה סטים אקרוס) השאלה היא האם הנפח לא דל מדי ? (ביצעת את הוריאציה של הBBB) ?
טקסס לעומת זאת בעל נפח רב אך התקדמות שבועית לא כך ? הן שונות לגמרי אם ככה...
בקשר למתקדמות של קנדיטו, התכוונת ל6 שבועות ?

השאלה היא האם הנפח לא דל מדי ?
יש הרבה מאוד דרכים להעלות את הנפח בתוכנית, תקרא את הספר ותראה שיש מלא דרכים

(ביצעת את הוריאציה של הBBB) ?
ביצעתי הרבה ווריאציות, רצתי עם התוכנית לאורך שנה וחצי, רובן הביאו לי תוצאות

טקסס לעומת זאת בעל נפח רב אך התקדמות שבועית לא כך ? הן שונות לגמרי אם ככה...
הן שונות מאוד, אבל זה לא אומר שיש רק דרך אחת להתקדם. כל תוכנית טובה תביא תוצאות

בקשר למתקדמות של קנדיטו, התכוונת ל6 שבועות ?
כן

• פותח/ת השרשור
ממליץ בחום לעשות את הוריאציה של BBB.

בדיוק אתמול התחלתי את התוכנית עם הוריאציה הזאת, התחלתי עם 50% מקווה שזה לא יותר מדי להתחלה, ראיתי שהוא ממליץ לאנשים שהם לגמרי חדשים לBBB להתחיל אפילו עם 30%...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית