היי, התייעצתי לפני כחודש וחצי על מעבר לתוכנית הלינארית של קנדיטו (הגרסא של הStrength/Hypertrophy) ואחד המנהלים (@kotzer ) טען (וצדק) שכנראה שיהיה לי קשה להתקדם עם התוכנית, אני מסיים 6 שבועות בתוכנית ואני פשוט מרגיש שזה לא זה, לא רק שאני לא מצליח להתקדם המשקלים שנהגתי להרים הפכו לעצימים יותר על המערכת וקשים יותר... התחלתי את התוכנית כאשר חתכתי כ10-15% במשקלי עבודה ככה שהייתה לי התקדמות לינארית לאורך כל תחילתה של התוכנית אבל אני מרגיש שאני באמת מתקשה מאוד להתקדם כל פעם מחדש, אני די תקוע.
השאלה שלי אם האם לנסות לסחוט עוד קצת מהתוכנית (אולי להוריד נפח בימים של ההיפרטרופיה בשביל ההתאוששות) או לעבור לתוכנית שונה שתאפשר התקדמות אולי פחות קשוחה אבל יציבה יחסית (חשבתי על טקסס כי מעולם לא עשיתי וזה נשמע כמו תכנון אימונים מושלם, נפח, עצימות ובאמצע התאוששות)
משקלי עבודה :
135×6 סקוואט
152.5×6 דדליפט (אני עברתי לקלאסי מרומני רק ב6 שבועות האחרונים אז יש לי עוד לאן להתקדם, המשקל לא קשה לי מדי)
90×6 בנץ' פרס
60×6 פרס
השאלה שלי אם האם לנסות לסחוט עוד קצת מהתוכנית (אולי להוריד נפח בימים של ההיפרטרופיה בשביל ההתאוששות) או לעבור לתוכנית שונה שתאפשר התקדמות אולי פחות קשוחה אבל יציבה יחסית (חשבתי על טקסס כי מעולם לא עשיתי וזה נשמע כמו תכנון אימונים מושלם, נפח, עצימות ובאמצע התאוששות)
משקלי עבודה :
135×6 סקוואט
152.5×6 דדליפט (אני עברתי לקלאסי מרומני רק ב6 שבועות האחרונים אז יש לי עוד לאן להתקדם, המשקל לא קשה לי מדי)
90×6 בנץ' פרס
60×6 פרס