הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות

• פותח/ת השרשור Angel
  • פורסם בתאריך

Angel

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום לכולם ,

אני חדש (🎉🎊🎈) בפורום ואני קורא את השאלות ואת התשובות הענייניות המתקבלות (בעיקר של משה).

קניתי חלבון מי גבינה של אופטימום
ובנוסף קריאטין קומלפקס (פורמולה).

בחדר הכושר נאמר לי כי לאחר אימון צריך לצרוך סקופ של הפורמולה וסקופ - סקופ וחצי מהחלבון כדי להתחיל לעלות הן במסה והן במסת שריר.
האם המוצרים האלו הם באמת טובים ובאמת איתם ובעזרת תזונה נכונה ואימונים הגוף ייגדל?

שני המוצרים האלו נלקחו כדי לא "לקרוע" את הכיס בכל חודש.
אני לא רוצה להשמין ולכן לא לקחתי גיינר (1.70 על 70 ק"ג) וגם בשל העבודה שהמנות מספיקות לחודש פחות או יותר.
- לפי החישוב בחלבון יש 73 מנות כך שאם לוקחים סקופ וחצי ל- 4 אימונים בשבוע - זה מספיק ל 3 חודשים בערך.
הפורמולה מספיקה קצת פחות...
השאלה היא מתי לקחת?
אחרי אימון בטוח! מה קורה לפני אימון? מה קורה בימים שלא מתאמנים בו?
האם צריך לקחת את הפורמולה לאחר תקופה של חודש וחצי כמו קראטין רגיל או שצריך להפסיק?

תודה מראש לכל העונים

ANGEL

נערך לאחרונה:
רואים שלא קראת...
אתה מדבר על "להשמין", לקחת אחרי אימון, ובכלל: קנית פורמולה...
תקרא שוב את הנעוץ של משה

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל בעובדה שכן קראתי - אבל מה לעשות שאתה "משקיע" יותר ממני.
תבין אני חדש בתחום ואני מנסה לבנות את עצמי - אז הגישה שלך ממש לא נכונה.
אתה זורק לי מושגים של להשמין והעיקר קנית פורמולה - במקום להסביר לי מה לא בסדר אתה רוצה להיות צודק - זה לא העיקר.
אני אומר לך מה אמרו לי בחדר כושר.
מצפה לתגובה טובה יותר.

האם המוצרים האלו הם באמת טובים ובאמת איתם ובעזרת תזונה נכונה ואימונים הגוף ייגדל?
לא יודע אם הפורמולה טובה, כנראה שלא, אבל לא בגלל האבקת חלבון והתוספים אתה תגדל... אם תוכנית אימונים טובה, ותזונה נכונה אתה תגדל... גם בלי תוספים (למרות שעם תוספים כנראה יותר מהר לדעתי..)
השאלה היא מתי לקחת?
אם אתה אוכל מספיק חלבונים תקח רק אחרי האימון, בשביל הנוחות...
אחרי אימון בטוח! מה קורה לפני אימון? מה קורה בימים שלא מתאמנים בו? שוב, אם אתה לא אוכל מספיק חלבונים פשוט תשלים עם האבקה או שתאכל יותר. בימים בלי אימון לא חובה לקחת, כמו שבימים עם אימון לא חובה...
האם צריך לקחת את הפורמולה לאחר תקופה של חודש וחצי כמו קראטין רגיל או שצריך להפסיק?
פורמולות סתם עולות יותר כסף לפי מה שהבנתי... אבל אם אתה מדבר בגלל הקריאטין לקחת הפסקות? אז לא, לא צריך הפסקות, פשוט תקח עד שנגמר...
תודה מראש לכל העונים

ANGEL
וואלה צודק... אני אנסה לענות לך 😃
שוב, קרא את הנעוץ... תקרא לאט לאט כדי שבאמת תבין מה רשום שם...

שלום לכולם ,

אני חדש (🎉🎊🎈) בפורום ואני קורא את השאלות ואת התשובות הענייניות המתקבלות (בעיקר של משה).

קניתי חלבון מי גבינה של אופטימום
ובנוסף קריאטין קומלפקס (פורמולה).

בחדר הכושר נאמר לי כי לאחר אימון צריך לצרוך סקופ של הפורמולה וסקופ - סקופ וחצי מהחלבון כדי להתחיל לעלות הן במסה והן במסת שריר.
הגוף יגדל כאשר תעשה או תיהיה ב3 פרמטרים שהם:
1. מאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון
2. תוכנית אימונים , משקולות כמובן זה עדיפות
3. שינה והתאוששות טובה ואי פגיעה במערכת העצבים ( לא לעשות 40 סטים באימון ו20 סופרסטים ודרופסטים)
תוספי תזונה נועדו רק למצב של אי צריכה או השלמת ערכים, קריאטין זה נחמד.

שני המוצרים האלו נלקחו כדי לא "לקרוע" את הכיס בכל חודש.
אני לא רוצה להשמין ולכן לא לקחתי גיינר (1.70 על 70 ק"ג) וגם בשל העבודה שהמנות מספיקות לחודש פחות או יותר.
- לפי החישוב בחלבון יש 73 מנות כך שאם לוקחים סקופ וחצי ל- 4 אימונים בשבוע - זה מספיק ל 3 חודשים בערך.
משמינים רק במצב אחד - עודף קלורי ולא קשור גם אם תאכל כל היום שוקולד.
הפורמולה מספיקה קצת פחות...
השאלה היא מתי לקחת?
1. מתי שחסר חלבון
2. מתי שלא נוח
3. זה יהיה בד"כ בבוקר או לאחר האימון שוב תלוי בתפריט שלך ובהעדפות האישיות שלך, אני אישית יש ימים שלוקח 4-6 סקופים כי אין לי כוח לאכול, זה כמו לומר "מתי אני יאכל קוטג'/טונה? האם לאחר האימון או לפני האימון בבוקר או בערב?" זה אותו העיקרון.
אחרי אימון בטוח! מה קורה לפני אימון? מה קורה בימים שלא מתאמנים בו?
קריאטין רגיל אפשר לקחת כל החיים ללא הפסקות, הפורמולות מורכבות מכל מיני שטויות הפרו קומפלקס זה סה"כ קריאטין עם פחממה אם זיכרוני אינו מטעה כמו כן גם אותו אפשר לקחת כל החיים.
תודה מראש לכל העונים

ANGEL
👋

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התשובה המעמיקה - עשיתם לי סדר בבלאגן.

אני רוצה להראות קצת יותר גדול - ז"א יד יותר רחבה חזה כתפיים (כמובן שאני מתאמן גם על רגליים)
ולכן אבקת מי הגבינה והפרומולה נקנו (משה צדקת - הפורמולה הזו היא שילוב של קראטין ופחממה)
הנתונים שלי הם 170 ס"מ ו- 70 ק"ג ויש לי בטן תחתונה שאני צריך להוריד.
ידוע לי שפעילות אירובית (ריצה,אופניים,הליכה,כדורגל וכ"ו) תעזור ותוריד לי את הבטן אך אם אעשה זאת אני לא ארד בנפח/מסה? מצד אחד אני אוכל הרבה ע"מ לגדול ומצד שאני יוריד את זה בריצה?
אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות.
קראתי את הנעוץ של משה: שמצד אחד כדי לעלות מסה אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי ובתקופת חיטוב צריך להיות במאזן קלורי שלילי. אז אם כרגע אני בתוקפת עלייה במסה (חורף -עדיף לעשות זאת עכשיו) ועם התוספים שיש לי אני בעצם עולה במשקל , נכון? תתקנו אותי אם אני טועה. בתקופה זו אני רוצה להוריד את הבטן התחתונה איך ניתן לעשות את זה?
לאחר העלייה במסה (ההשמנה-מבחינתי) איך אני מתחיל לבצע חיטוב? צריל להיות במאזן קלורי שלילי ולעשות פעילות אירובית - במקרה כזה אני לא מאבד את כל המסה שבניתי?
אני פשוט לא מבין...
תשובה תעזור לי כאן - תודה

נערך לאחרונה:
קודם כל תודה רבה על התשובה המעמיקה - עשיתם לי סדר בבלאגן.

אני רוצה להראות קצת יותר גדול - ז"א יד יותר רחבה חזה כתפיים (כמובן שאני מתאמן גם על רגליים)
ולכן אבקת מי הגבינה והפרומולה נקנו (משה צדקת - הפורמולה הזו היא שילוב של קראטין ופחממה)
הנתונים שלי הם 170 ס"מ ו- 70 ק"ג ויש לי בטן תחתונה שאני צריך להוריד.
ידוע לי שפעילות אירובית (ריצה,אופניים,הליכה,כדורגל וכ"ו) תעזור ותוריד לי את הבטן אך אם אעשה זאת אני לא ארד בנפח/מסה? מצד אחד אני אוכל הרבה ע"מ לגדול ומצד שאני יוריד את זה בריצה?
מסה יורדת רק במצב של גרעון קלורי שלילי חריף לחישוב המאזן הקלורי למען איבוד המסה הרזה יש לך בנעוץ לחיטב , במאזן קלורי חיובי עם אימונים ושינה מספקת אין סיבה שתאבד מסה גם אם תעשה כל היום אירובי , אירובי סה"כ שורף קלוריות פשוט תשלים אותם.

אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות.
קראתי את הנעוץ של משה: שמצד אחד כדי לעלות מסה אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי ובתקופת חיטוב צריך להיות במאזן קלורי שלילי. אז אם כרגע אני בתוקפת עלייה במסה (חורף -עדיף לעשות זאת עכשיו) ועם התוספים שיש לי אני בעצם עולה במשקל , נכון? תתקנו אותי אם אני טועה.
נכון אתה עולה במסה ואתה עולה במשקל ובין היתר במסה
בתקופה זו אני רוצה להוריד את הבטן התחתונה איך ניתן לעשות את זה?
לא ניתן
לאחר העלייה במסה (ההשמנה-מבחינתי) איך אני מתחיל לבצע חיטוב? צריל להיות במאזן קלורי שלילי ולעשות פעילות אירובית - במקרה כזה אני לא מאבד את כל המסה שבניתי?
תקרא את כל הנעוץ לחיטוב מהתחלה ועד הסוף ואל תדלג על כלום ותבין הכל , צריך להיות במאזן קלורי שלילי , אירובי הוא רק כלי עזר לעלות את המאזן השלילי(גירעון) עוד יותר במידת הצורך ולפי הגירעון המקסימלי שאתה יכול לעמוד עליו ללא איבוד מסת שריר , במידה ולא תעבור את הגירעון המקסימלי לא תאבד מסת שריר (עם אימונים כמובן והתאוששות מספקת)
אני פשוט לא מבין...
תשובה תעזור לי כאן - תודה
✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית